Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Pa niko od njih ne igra. Dakle okaci macku o rep, da je to razlog losih igara.

Razlog je to sto ne zna trenirati svoje igrace, ne zna im pokazati kako da igraju, kako da grade akcije, ne zna im nista pokazati.

Vrhunski igrac, veoma los trener.

Vama frajer pred kamerama prospe demagogiju,place pred kamerama i vi sve zaboravite.

Chelsea ne igra lose zadnje tri tekme, vec vise od godinuu dana. U tom periodu igrali smo dobro na pojedinim tekmama, a mozemo ih nabrojati na prste jedne ruke.

To sto place, boli me kita. I u mene su suzne oci dok gledam ekipu za koju navijam a on ih kao trenira, svaku tekmu suze u ocima. Toliko je jadan kao trener i toliko je jadna njegova ekipa i igra.

Pa niko od njih ne igra. Dakle okaci macku o rep, da je to razlog losih igara.

Razlog je to sto ne zna trenirati svoje igrace, ne zna im pokazati kako da igraju, kako da grade akcije, ne zna im nista pokazati.

Vrhunski igrac, veoma los trener.

Vama frajer pred kamerama prospe demagogiju,place pred kamerama i vi sve zaboravite.

Chelsea ne igra lose zadnje tri tekme, vec vise od godinuu dana. U tom periodu igrali smo dobro na pojedinim tekmama, a mozemo ih nabrojati na prste jedne ruke.

To sto place, boli me kita. I u mene su suzne oci dok gledam ekipu za koju navijam a on ih kao trenira, svaku tekmu suze u ocima. Toliko je jadan kao trener i toliko je jadna njegova ekipa i igra.

Moras malko dublje da se zamislis da bi razumeo suštinu problema.
Apsolutno mogu da naprave probleme unutar ekipe cak iako ne igraju.
Njihov odnos prema treneru, treninzima pa i ostatku ekipe mnogo moze da utiče na atmosferu u klubu.

Čuj Whispera i dubljeg zamišljanja kao da je atomska fizika. Suština problema je da ni taktički, a izgleda ni motivaciono nije dorastao zadatku. Drame možemo okačiti mačku o rep.

da se izjasnim, nisam lajkovao gore post iz razloga što mislim da je Lampard loš trener, tu ne znam šta da kažem, prosto slabo pratim utakmice zadnjih par godina da imam neki jasniji stav

no slažem se sa prvom rečenicom 100%

fakt jeste da su neka pojačanja kliknula i da se tu poklopilo a da neki nisu i to je jedan od problema 

pa zar nismo i sami (ili bar neki od nas) terali dotične da se prebace na klupu a sad će se njima pridavati neka pažnja i žmuriti pred pravim problemima?

Čuj Whispera i dubljeg zamišljanja kao da je atomska fizika. Suština problema je da ni taktički, a izgleda ni motivaciono nije dorastao zadatku. Drame možemo okačiti mačku o rep.

Ne kapiram ja tebe nikako.
Ajde da sam dao svoje mišljenje pa da me tu sad prozivas. Okacio sam clanak iz verovatno najpouzdanijeg izvora sto se tice fudbala u Engleskoj. Za Atletik pisu novinari koji imaju višegodišnje iskustvo rada u Engleskoj,u nekima od najcenjenijih sportskih medija u svetu i ti to da kacis macki o rep.
Pritom ne nudis nikakav validan kontra argument.

Ne prozivam te, nije ovo Zadruga.

Samo mislim da se previše filozofira bez razloga i od drveta ne vidi šuma. Sve mi se ovo čini kao loša opravdanja za nedoraslost zadatku, pa eto i njega kao i ostale tjeraju bahati igrači iz svlačionice. I to ne standardna ekipa, sad imamo nove. Ma daj. Inače, da bih dao kontraargument potrebno je da na prvom mjestu imamo argument.

Tesko mi je da zamislim da jedan Kepa koji godinu dana ne moze da se sabere jer ga ostavila cura moze da tera Lamparda. :D

https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1346113892511055872

Sa Lamparda na Shevchenka, mozda ovaj makar bude dobar trener posto je kao igrac Chelseaja floppovao. :D

Odličan je kao selektor Ukrajine. Ne znam da li bi on htio da dođe i da li je on rješenje.

romanov cojk, ak ga htjednu dolazi odmah
Hocu da vidim ovakvu emociju kao kod Ralpha poslije pobjede a ne u intervju.

Slijedi kljucni dio sezone za Lamparda, volio bi da uspije vezati nekoliko sigurnih pobjeda uz dobru, atraktivnu igru. Drzim mu fige da uspije.
Ako i pritiv Fulhama bude neka teska pobjeda sa nikakvom igrom onda otkaz.
Sretno Lamps
Nije lako kontrolisati 25 igraca posebno kad nema publike pa nemaju taj osecaj odgovornosti sem prema zaradi. 5 igraca itekako mogu da naprave problem, dovoljno je zbog njih da nemas kvalitetne treninge i ide sve u propast a tek da ne govorim kako izgleda kad ti par budala smanjuju autoritet. Nije to igrica.
Bas zato je trebao uz sebe imati u stafu nekog poput Terija ili nekog iskusnog koji treba da mu pomogne da neke situacije prevdvidi preudupredi i slicno i ako treba da "porazgovara" sa pojedincima, kad treba nekog da kazni kad da smanji dozivljaj. To sto nemamo kapitena je dodatni problem istina je.
Ja sam u nekim od postova od ranije to apostrofirao da trzanje tonusa, svlacionice i koncentracije moze da bude nagazna mina jer onda trener pocinje da biva policajac i ne moze da se fokusira na tehnicko takticke stvari. Sve su to u upravi morali da znaju kad su krojili staf.
Ovo je idealan tren za menjanje trenera i sto se budu mislili bice sve kasnije i kasnije. Ovom timu treba sok terapija pod hitno.
Pa ili ce da stanu iza Lampsa i da mu daju podrsku da se resi pobunjenika i da pojedince pokaznjava, kao i jacanje stafa ili ce da menjaju trenera i sta sve ide uz njega ali korenitih odluka mora biti.
Ja sam obe ruke dizem da ga menjaju.

Dobro su na jednoj fb stranici primetili. Nemamo lidera, čoveka u svlačionici koji govori, ostali slušaju i ćute. To je bio Terry pre, sad nema ni sličnog.

Kapitenska traka Silvi je nešto skroz pogrešno, juče dođe, danas kapiten, to se ne radi ma koliko bio vođa u prethodnim ekipama.

Ceo tim, a verovatno i stručni štab su u kanalu psihičkom. To dok se ne promeni, isto će biti sve.

Ma druze, pogledaj ti tu ekipu prije

Terry, Lampard, Drogba, Ivanović, Cech, Ballack, Cahill ma bukvalno nemaš lika koji nije glava i koji nije lider, teže ti je takvog bilo naći, kako su to samo jake glave bile

Što se tiče ovih što prave problem, Jorginho je zamjenik kapitena, tako da sigurno ima uticaja, on se i nametao inače kao solidan lider. Tomoria mi je žao ali razumijem i zašto.

Ovo ostalo nabiti sa noge na nogu i uzeti neke pare dok se to još može (prodati i Jorginha naravno)

Ne razumijem kako Lampard koji je bio odličan vođa i lider ne može da uspostavi red i disciplinu. Sjećamo se svi pravila koja su uvedena kada je došao, nema kašnjenja na treninge, nema zajebancije. Nemoguće da su igrači toliko smeće... Kepa, Christensen, Rudiger, Alonso ako jedu govna, udaljiti od prvog tima ili odmah sutra prodati

Ko bi rekao da će Jorginho, Rudiger, Kepa, Alonso i ekipa biti krivi za poraze i kad ne igraju.

Bas tako. Uvijek dezurni krivci. Kod mene ta spika ne prolazi. Gledam ono Chelsea unseen ako je iko 'sretan' i nasmijan na treningu jest Jorginho i Rudiger.
Nije njega arteta odstranio, to je politika kluba pa je morao.

Sve je to uticao onaj komentar ozila na kineze il koga vec sto ubijaju il sta vec rade
Inace jorginho jest los sto se tice trcanja po terenu al je koliko toliko nekakav lider naspram ostalih igraca. On i azpi jedino mogu trgnut igrace pa cak i rudiger samo sto je rudiger glup ko qrac da drzi zadnju liniju.

Ovi ostali igraci samo spuste glavu, jednom rjecju pickice.

Nemamo u napadu drogbe, nazad terrya, u sredi lamparda ballacka, bukvalno imamo manekene

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.