3. januar 2021.5 god. comment_307674 Ako dobije otkaz. Zadnji gol kao menadzer celzia mu postigao odoi kojeg jebe redovno https://twitter.com/CarefreeYouth/status/1345810028188590083?s=19 Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307675 I ja sam takav. Najvise me nervira kada se sva krivica baca na trenera a ocigledno je da i igraci vrlo lose igraju. Medjutim, ovdje je problem mnogo veci. Iako igraci igraju lose, trener takodjer vodi ekipu veoma lose i to nikako nece pomoci ni tim igracima da zaigraju bolje. Samim time ni ekipa nece zaigrati bolje i sve vodi ka ambisu iz kojeg ce biti tesko se iscupati. Ako ce se davati otkaz, mislim da mu treba dati sto prije. Dovesti novog trenera, nista Morris, Hiddink i ovi privremeni treneri. Trenutno imamo dvojicu slobodnih, Tuchel i Alegri, iako nisam ni za jednog smatram da je Tuchel ipak bolji zs ovu ekipu i ovaj skup igraca od pragmaticara Alegrija. Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307676 Iako sam nebitan na forumu, ja nisam za otkaz, jer ne vjerujem da sad bili ko moze napravit ista bolje. Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307677 Nije problem losa forma. Problem je sto igramo ko qrac i kad pobjedjujemo. Zato sam za smjenu, da je dobra igra bila prije par kola halalio bi ove izgubljene bodove al sve je to na siluAl gledam ovaj intervju nakon meca, vidi se da mu je tesko. Dusa me boli ko da cekam da mi vjesaju neku rodbinu Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307678 Iako sam nebitan na forumu, ja nisam za otkaz, jer ne vjerujem da sad bili ko moze napravit ista bolje.Tu smo, posljednji Mohikanci. Podrska za Lampsa. Sranje je, ne ide, kriza, losi smo. Ali izvuci cemo se, vrijeme je nekad i jednog menadzera podrzati kroz los period. Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307679 Možda zato što ih ne podržavamo dok srljaju smo i dalje neki faktor? Inače bi završili kao Arsenal koji godinama nije ozbiljna ekipa. Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307681 Tu smo, posljednji Mohikanci. Podrska za Lampsa. Sranje je, ne ide, kriza, losi smo. Ali izvuci cemo se, vrijeme je nekad i jednog menadzera podrzati kroz los period. Ako je stvarno sukob s igračima možemo mi da ga podržavamo do mile volje. Takve stvari se u Čelsiju završavaju samo na jedan način - otkazom. Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307682 Ma sto prije mu dati otkaz dok nismo odmakli od top 4, za ligu prvaka da ne pricam. Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307684 Sada nam LS bezi 6 boda sto je dostizno ako se ekipa vrati mentalno a moze. Neki igraci su u dubokom kanalu a vecina nije. Sto se Lampsa tice nisu smeli ni pod razno da ga puste bez ozbipjnog i uskusnog pomocnima ako su hteli da ga istrpe a ne dzodi moris koji jos manje zna. Ne treba ovom timu vise od 3 meca da se vrate na pobednicki kolosek i to nije strasno, strasno je to sto s ovim timom treba da se uigravaju druge formacije koje ovaj tim u potpunosti moze da iskoristi. Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307686 Evo haman i Adi je promjenio misljenje i sad je i on Lampard OUT. Ostali su Wisey i diablo. Za skaru nisam siguran, nesto je izmedju bio. Ja sam još uvijek za ostanak, ne znam nekako se uvijek nadam a i to vjerojatno zato što mi je Lampard drag i baš bih volio da uspije, pa sam subjektivan. Ali da vidim nekakve naznake da može ovo preokrenuti, ne vidim, ali nadam se. Mislim da će mu se pružiti još šansa nekako od uprave Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307687 Ja sam pisao poslije tekme lampard out al ev gledam ovaj intervju Lamparda. Dusa me boli. Imam taj trun nade da ce krenut nabolje iako me iz tekme u tekmu razocara. Ponesu me emocije ni sam ne znam sta bi Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307689 Ne vidim nacin da krene, nema sistema nema plana osim beskonacnih centarsuteva u kazneni prostor. Proziva igrace po presicama, a takticki ne pamtim kad je nekoga nadmudrio. Kada gledamo nasu igru imam osjecaj da je njegova priprema utakmice poslat igrace na teren i nadat se najboljem, tako mi djeluje s obzirom kako igramo. Prijavi
3. januar 2021.5 god. comment_307694 Smijali se svi arsenalu i njegovom maatermindu Arteti... nakon nekoliko kola imamo tacno 3 boda vise od Arsenala. Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307695 Vidim da većina stranih navijača podržava Lamparda, kao onomad kad smo tjerali Mourinha, a ostali su ga podržavali. Sad se govori o neke 3 godine koje su date Lampardu gdje će uspostaviti svoj sistem. Problem je što je prošlo pola od toga, a ne postoji nikakav napredak, čak mislim da su rezultati i bolji u odnosu na to kakva je igra. Mislim da bi i puštanje ovog do kraja sezone bilo ogromna šteta, da ne govorim za još jednu dodatnu godinu. Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307698 Ja sam za ostanak. Jedino kako bih prezalio odlazak jeste Nagelsmann ili neko slicnog kova. Kakav Tuchel i Allegri kurcevi. Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307702 Problem su sistem i taktika koju Frank fura. Jos veci problem su igraci koji su upali u kanal zbog svega toga. Medjutim, najveci problem je Lampardova nemoc da te igrace vrati na pravi kolosjek, da im vrati samopouzdanje i da ti igraci ponovo zaigraju na potrebnom nivou koji se od njih ocekuje. Mislim da je to Lampardu najveci i najtezi zadatak a nisam siguran da zna kako da to uradi. Nasa igra je sve losija i losija a to je upravo zbog toga sto ti igraci igraju sve losije i losije. Werner je ponovo izgledao katastrofalno, vise nije bitno igra li na krilu ili u samom spicu. Takodjer i ostali igraci pocinju da budu sve losiji i losiji tako da sve ovo vodi ka propasti trenutno. Ko sto kaze soxx, i mene dusa boli kada pomislim da Lampardu damo otkaz ali mislim da ni on nije siguran kako da se iz ovog izvucemo. Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307703 Sta je mogo da ocekuje kad 20 tekmi gura coveka na krilo koje moze da igra kao iznudjeno resenje. Pa nije on mesi da pravi sou gde god ga stavis. Od ovih igraca jedino moze 442 da se igra. Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307704 Bas ce Nagelsmann pojuriti u ekipu koja ce ovim tempom zavrsiti oko osmog-devetog mesta na kraju sezone. :) Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307707 Da bude sljedeći trener Chelseaja najveću šansu ima Brendan Rodgers. Brendan Rodgers - 3/1 Thomas Tuchel - 5/1 Julian Nagelsmann - 6/1 Massimiliano Allegri - 7/1 Rafa Benitez - 10/1 [via MailSport] Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307708 Dobro su na jednoj fb stranici primetili. Nemamo lidera, čoveka u svlačionici koji govori, ostali slušaju i ćute. To je bio Terry pre, sad nema ni sličnog. Kapitenska traka Silvi je nešto skroz pogrešno, juče dođe, danas kapiten, to se ne radi ma koliko bio vođa u prethodnim ekipama. Ceo tim, a verovatno i stručni štab su u kanalu psihičkom. To dok se ne promeni, isto će biti sve. Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307712 Cisto sumnjam da ce Lampard biti na klupi u februaru, slijedi nam vjerovatno jos koji los rezultat u januaru i to ce biti dovoljno za rastanak. Volio bih da bude obrnuto, ali nisam optimista ni 1%, ni Lampardov govor tijela ne budi optimizam. Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307713 https://twitter.com/TheAthleticUK/status/1346003683331375104 Sukob na relaciji trener - igrači u Čelsiju postaje konstanta, i to predstavlja veliki problem. Van pameti je davati igračima toliku moc ma koliko god da su u pravu. Nije njihov posao da vode klub vec da igraju fudbal. Ako klub odluči da podrži Lamparda onda neka to bude apsolutno i bez izuzetaka. To bi značilo da se u naredna dva prelazna roka u potpunosti rese pobunjenika. Sve ostalo je samo produžavanje agonije. Pošto su vec problemi unutar kluba isplivali u javnost na upravi je da pokaže jasan i čvrst stav, odnosno da situaciju odrzi pod kontrolom. Ne mogu oni da se svaki put kriju iza igrača Nijedan ozbiljan trener nece voditi klub u kojem mora da se dodvorava igračima. Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307714 Prvo se govorilo da su to Courtois i Hazard, pa da su to Luiz i Willian. Ili je sve vrijeme bio tu još neko ko minira trenere ili svako ko dođe u klub se ponaša tako. Prijavi
4. januar 2021.5 god. comment_307715 Prvo se govorilo da su to Courtois i Hazard, pa da su to Luiz i Willian. Ili je sve vrijeme bio tu još neko ko minira trenere ili svako ko dođe u klub se ponaša tako. Ranije je to počelo, jos sa AVBom. Mada bilo je pisanja da je Skolari bio u sukobu s nekim igračima onomad, posebno s Anelkom.. To se izgleda prenosi s kolena na koleno :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.