Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Fantasticni postovi u zadnjih par dana, bas cu vas sa merakom sve citati kad se vratim s godisnjeg.

Samo polako braco, bez svadjanja i vrijedjanja, znam nekad se covjek iznervira jer svi volimo klub i zelimo najbolje. Al opusteno, bice to sve opet dobro, vraca se Celzi.
Sve najljepse vam zelim od srca u Novoj, budite mi zivi i zdravi s vasim porodicama.
Zelim samo reci da jos nisam rekao Lampard OUT, sve smo blize tome al nadam se nekom zaokretu 160° u 2021

Kritikujem ga jer je zasluzio kritike, takl cu ga i hvaliti.

Samo realno momci a ne glavo kroz zid

Iako redovno kritikujem nisam još ni blizu tome Lampard out, na stranu rezultati, plasman na tabeli, samo želim da vidim da se koristi napadački potencijal i da se igra i taktika u napadu promijeni. Najviše mi smeta ta patnja prema naprijed, imamo loptu u nogama ne znamo ništa uraditi sa njom. 

Rotacija je dobra stvar, pogotovo kad se vidi koliko povreda ima u zadnjih par sezona.

Stil igre se mora prilagoditi pogotovo Werneru i Kaiu. Ne može Werner kreirati nešto sa krila kao Ziyech, Kai nikakvu ulogu nema u napadu, samo se otvara, primi loptu, odigra prvom slobodnom i to je to. Puno se još mora raditi 

Eto, dadosmo nekako gol u 92. minutu, produziti mu ugovor. Sada protiv ekipa iz vrha sa kojima smo igrali (Liverpool, City, United, Tottenham i Everton) na kontu imamo postignut cak jedan gol.

I da, sredismo odbranu, ovo je cetvrtaka ligaska utakmica u kojoj primamo tri komada.

Mislim da je doslo vrijeme za raskid. Zasto tako mislim? Uopste krajniji rezultat nije problem. Problem su igra i Lampardova nemoc da ekipu izvuce iz ovog kanala.

Svaku utakmicu smo sve gori i gori i ukoliko se nesto drasticno ne promjeni mogli bi hladno zavrsiti sezonu van top 10 a kamoli van top 4.

Jedina drasticna stvar koja se moze desiti jeste otkaz Lampardu. Nazalost ali mislim da je to najbolje rjesenje.

Ako bilo ko misli drugacije, volio bih da cujem zasto tako misli. Volio bih da cujem koji su to argumenti zasto bi Lampard trebao nastaviti trenirati ovu ekipu.

Hvala legendo ovog kluba na svemu, niko te nece mrziti, uradio si mnogo za ovaj klub kao igrac, pa cak i kao trener si ostavio svoj pecat u vidu uvodjenja nasih omladinaca.

Ali vrijeme je za rastanak.

Chelsea_Tables_Social-1.png

Ovo je bilo prosecan broj bodova po utakmici pre utakmice sa Cityjem, pretpostavljam da sad zvanicno ima gori ucinak od AVB-a.

On mora prvo da nauči i odluči kojim stilom fudbala će da igra i koju formaciju će najčešće da praktikuje. Ne može jednu utakmicu biti Mourinho jednu Ancelotti pa onda Steve Bruce...

Trebalo je njemu još vremena da se oformi kao menadžer, izgradi svoj stil igre i taktiku pa da onda cilja na nešto više, to se ne može raditi u klubu koji se uvijek bori za sami vrh i u klubu koji troši na igrače koliko mi trošimo. Tu se ovakvi rezultati i kiksevi plaćaju skupo, pritisak i očekivanja su uvijek velika, tako da...

Evo da on ima jednu ideju da se mi izvucemo iz ove rupe, ali covjek niti ima plana niti sistema igre.

Tako da nema price najbolje rijesenje je rastanak i da na klupu sjedne novi trener, sve osim toga je samo mrcvarenje ekipe. 

On mora prvo da nauči i odluči kojim stilom fudbala će da igra i koju formaciju će najčešće da praktikuje. Ne može jednu utakmicu biti Mourinho jednu Ancelotti pa onda Steve Bruce...

Trebalo je njemu još vremena da se oformi kao menadžer, izgradi svoj stil igre i taktiku pa da onda cilja na nešto više, to se ne može raditi u klubu koji se uvijek bori za sami vrh i u klubu koji troši na igrače koliko mi trošimo. Tu se ovakvi rezultati i kiksevi plaćaju skupo, pritisak i očekivanja su uvijek velika, tako da...

Dobio je skupu igračku da se na njoj vježba i uči. Nadali smo se najboljem, ali ovo ne ide na dobro. Loš pristup, loša igra, loši rezultati.

Postavio je odlične temelje, uveo je dosta mladih igrača u prvi tim, iskoristio svoj uticaj da dovede vrhunska pojačanja. Sada nam treba neko iskusniji da to bolje posloži.

Evo haman i Adi je promjenio misljenje i sad je i on Lampard OUT.

Ostali su Wisey i diablo. Za skaru nisam siguran, nesto je izmedju bio.
Ma ostaje on. Fulham sljedeci protivnik.

Tu ak zajebe onda leti. Iako nemam nista peotiv da mu je bec urucen otkaz. Stas se dokazivat mi na fulhamu.

Fulham bas dobra utakmica za ulazak s novim trenerom u utakmicu.

Ja ću uvijek da ga branim od "sve loše što se dešava je njegova krivica" likova. Izvrtili smo sve protivnike, od 5 velikih derbija ni na jednom se nismo pojavili, prečesto jako loše ulazimo u utakmice, igra nije zadovoljavajuća i ne postoje naznake da će biti bolje. Evo danas dođemo do 16-erca i razmišljamo hoćemo li centrirati ili nećemo, izgubimo taj trenutak i vratimo loptu nazad. Nema tog iskoraka kojeg čekamo skoro godinu dana.

Da sam u nekom odboru koji odlučuje, večeras bih digao ruku za smjenu. Za 4 dana ne bih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.