Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Pa da, ali bolje da ima vreme da odradi predsezonu sa ekipom, da se upozna, nego ga gurnuti odmah u vatru tipa u sred decembra kao sto se desavalo ranije.

Tuchel je imao iskustva sa najvecim zvezdicama, i njegove ekipe umeju da igraju presing zapravo. :D A tu su u ekipi i ljudi poput Kaia i Vernera, tako da mislim da bi i oni fino saradjivali. :D

Pa da, ali bolje da ima vreme da odradi predsezonu sa ekipom, da se upozna, nego ga gurnuti odmah u vatru tipa u sred decembra kao sto se desavalo ranije.

Tuchel je imao iskustva sa najvecim zvezdicama, i njegove ekipe umeju da igraju presing zapravo. :D A tu su u ekipi i ljudi poput Kaia i Vernera, tako da mislim da bi i oni fino saradjivali. :D

Čovek sa neograničenim budžetom kome je najveći uspeh jedno finale LS.
Ne bih ja njega ni blizu Bridža.

Jel to Lampard par dana u klubu? Nije recimo vec druga godina uveliko u toku.

1. Moj je komentar bio usmjeren na tvoju izjavu da ako ostavimo Lamparda ćemo se borit za 4 mjesto, pa sam te pitao misliš li da postoji trener koji bi se ove sezone da sad dođe borio za prvu poziciju? Koliko je Lampard ovdje je nebitno za to pitanje... Kako god okreneš ove sezone nećemo borit za titulu... Bili 4 ili 2 dođe ti na isto...

2. Uvelike u toku?? 5 kola je tebi uvelike? ok

3. Ove sezone je došla hrpa novih igrača, ovo je praktički nova ekipa, treba to sve uigrat, ljudi se ne poznaju...

4. Naš najveći problem je obrana, obranu nismo riješili, tako da svatko tko je očekiva ne znam što je ne realan... Tu je i Lampardova greška, ali ne na terenu, nego na tržištu

5. Podsjećam, Klopp je osvojio tek u 4. sezoni, kod nas bi davno prije dobia otkaz...

Čovek sa neograničenim budžetom kome je najveći uspeh jedno finale LS.
Ne bih ja njega ni blizu Bridža.

? Zasto se zamera budzet PSG-a, odveo ih je dalje nego bilo koji prethodni trener, u finalu su bili vrlo konkurentni sa Bajernom, a ima iskustva i pre PSG-a. Kakve je to kvalifikacije Lampard imao? Vodio ekipu u drugoj ligi. Sarri? Konstantno bio tipa treci u Italiji sa solidnom ekipom.

Pa i taj Pocchetino, proveo pola decenije u klubu, a od uspeha ima poraz u finalu LS i onu sezonu kad je zavrsio treci u trci dva konja, kad je Leicester uzeo titulu.

Pa dobro vjerovatno je prerano za otkaz, ali smijesi mu se isti ubrzo, ako ovako nastavi.

Poceo je igrace kriviti za rezultate i igru, a znamo gdje to vodi.
Ja bi ga podržao da postoji bilo kakav sistem, ono da čovjek kaže "pokušavamo to i to, ali jbg ne uspijeva nam, valjda bude bolje". Ovako, nemaš šta podrżati, jedino podrżavati to neko lutanje, podrżavati pa reći ću i amaterizam od vođenja ekipe plus kad na to dodaš amaterske predstave pojedinaca to ti je to. Npr igra sutra protiv Seville sa 3 nazad i to prođe nekim čudom i to ti je to već znaš da ce ista postavka biti protiv Uniteda i oni nas razbucaju 4-1 i tako u krug. On mora kreniti od osnovnih stvari, da mu igrači igraju na prirodnim pozicijama pa tek onda da razmislja o nekom svom sistemu, majstore ako igraš u formaciji u kojoj ti puno toga zavisi od igre po stranama onda ti logično trebaju dva klasična krilna igrača, međutim ti biraš da na jednu krilnu poziciju guraš igrača koji nije krilo a krilnog igrača kojim odgovara lijeva strana prebacuješ desno. Ako ti je Mount glavna uzdanica onda nisi trebao kupovati Havertza ovako si napravio problem tj nije problem nego si odlučio da Mount mora igrati ali ti je glupo da ostavis najskuplje pojacanje na glupi i zbog toga ces jebavat 2-3 pozicije u ekipi, itd ima tu gomila toga..

? Zasto se zamera budzet PSG-a, odveo ih je dalje nego bilo koji prethodni trener, u finalu su bili vrlo konkurentni sa Bajernom, a ima iskustva i pre PSG-a. Kakve je to kvalifikacije Lampard imao? Vodio ekipu u drugoj ligi. Sarri? Konstantno bio tipa treci u Italiji sa solidnom ekipom.
Pa i taj Pocchetino, proveo pola decenije u klubu, a od uspeha ima poraz u finalu LS i onu sezonu kad je zavrsio treci u trci dva konja, kad je Leicester uzeo titulu.

Zašto se zamera budžet PSZa?
Mozda zato sto su potrošili 400 miliona na dva igrača?
Ako ces vec da poredis trenere u njihove rezultate poredi i uslove rada koje su imali.

Zašto se zamera budžet PSZa?
Mozda zato sto su potrošili 400 miliona na dva igrača?
Ako ces vec da poredis trenere u njihove rezultate poredi i uslove rada koje su imali.

I pre njega su lupali bolesne cifre  pa nisu cetvrtfinale prolazili. Pored toga sto cena transfera ne garantuje kvalitet (vrv bismo sad vec bili u top 3 da je to najrelevantnija stvar :p ), recimo Poch je stigao u PL mnogo pre jednog Kloppa naprimer, koji takodje nije imao taj famozni neogranicen budzet. Imao je sve vreme sveta da slozi ekipu po svom ukusu, i nikad nije bio ni blizu rezultata koje je Liverpool imao u prethodne dve sezone.

Ma kakvi otkaz, samo treba se dohaviza i skonta da mu Christensen ne treba da igra, (za Rudigera je skontao). Mounta da ne gura na krilo, vec stavi u sredinu. Da pocne koristiti CHOa barem sa klupe i da popravi branjenje prekida uz neke male takticke promjene gdje se napada zajedno i brani zajedno.

Samo treba da nauci svoj posao, da postane dobar man manager, da odluci koji mu je plan, da ume da motivise igrace, i da postavi jasan plan, kao i da ne menja startnih 11 iz nedelje u nedelju i bice on odlican.

I pre njega su lupali bolesne cifre pa nisu cetvrtfinale prolazili. Pored toga sto cena transfera ne garantuje kvalitet (vrv bismo sad vec bili u top 3 da je to najrelevantnija stvar :p ), recimo Poch je stigao u PL mnogo pre jednog Kloppa naprimer, koji takodje nije imao taj famozni neogranicen budzet. Imao je sve vreme sveta da slozi ekipu po svom ukusu, i nikad nije bio ni blizu rezultata koje je Liverpool imao u prethodne dve sezone.

Je l se ti zajebavas ili stvarno namerno spinujes?
A Klop je taj rezultat ostvario tek kada je potrošio masnu lovu na igrače svetske klase.
Dok se recimo desavalo da Poketino je kupi nijednog igraca nekih 3 prelazna roka.

kao i da ne menja startnih 11 iz nedelje u nedelju i bice on odlican.

Kad mu jednog dana svih 11 najboljih igrača budu zdravi i kad jednog dana štoper kojeg odabere za tu utakmicu ne napravi epsku glupost, prestat će mijenjati startnu postavu svako malo. Razmislite malo i o tome.

Osim toga postoji i nešto što se zove rotiranje igrača, ali izgleda da ste navikli na Mourinha koji uvijek igra sa istom postavom, pa mu igrači crknu poslije 2 godine, a oni koji su pobjegli na vrijeme iz kluba se spase.

Je l se ti zajebavas ili stvarno namerno spinujes?
A Klop je taj rezultat ostvario tek kada je potrošio masnu lovu na igrače svetske klase.
Dok se recimo desavalo da Poketino je kupi nijednog igraca nekih 3 prelazna roka.

Pa uporedjujem trenere sa slicnim backgroundom. Mislim, hajde da se ne pravimo da Poch nije imao igrace svetske klase u svom timu,  poput Kanea, Eriksena, Allija, Alderweirelda itd. Nisu bolesne cifre potrosene, ali su odlicni igraci. Kloppinho je doveo neke igrace za masne pare ali je i uvalio Coutinha za jos masnije, tako da ono, izbalansira se to. Ovde se obezvredjuje uspeh na osnovu potrosenog novca, a ne na gleda se sam kvalitet tima.

Kad mu jednog dana svih 11 najboljih igrača budu zdravi i kad jednog dana štoper kojeg odabere za tu utakmicu ne napravi epsku glupost, prestat će mijenjati startnu postavu svako malo. Razmislite malo i o tome.

Osim toga postoji i nešto što se zove rotiranje igrača, ali izgleda da ste navikli na Mourinha koji uvijek igra sa istom postavom, pa mu igrači crknu poslije 2 godine, a oni koji su pobjegli na vrijeme iz kluba se spase.

Znam sta je rotiranje igraca lepi grome, ali jedno je zdrava rotacija kad sezona odmakne, da svake nedelje imas napravis po 3-4 izmena. Valjda je fora da dajes igracima vreme da se uigravaju, da naviknu jedni na drugde i tada bi u teoriji trebalo da imas dobru saradnju tih famoznih stopera. Ovako jedan pogresi, pa menjas par, pa sledeci par pogresi, pa napravi treci, pa se vrati na prvi, pa onda igraj sa trojicom pozadi, pa to upali, pa se proba opet sa trojicom, i onda neko pogresi, pa se vrati na prvi par.

Ne mislim da se rotirati treba samo kada sezona odmakne, nego da se rotirati treba uvijek. Pogotovo ako imaš mladu ekipu koja se traži. Uvijek preferiram sistem u kojem se često mijenja postava koja igra. Igranje sa uvijek istom postavom je češće karakteristika timova koji nemaju adekvatnu klupu. Evo ti prve postave koje je izvodio Lampard na ligaškim utakmicama ove sezone, gdje ja ne vidim nikakve "bolesne" rotacije. Na golu je jasno da će izbor biti Mendy, ali je zbog njegove povrede zadnju morao da brani Kepa. James i Azpi će imati 50:50 minutažu ove sezone i u skladu s tim je njihov raspored minuta na startu sezone. Štoper će očito jedan biti Silva kada je zdrav, a drugi češće Zouma nego Christensen. Lijevi bek će da bude Chilwell i samo Chilwell. Kante je konstanta u veznom redu i pored njega se mijenjaju Jorginho i Kovačić. Kova je imao nekih problema u zadnje vrijeme pa nije bio u protokolu za zadnju utakmicu i tada je igrao Jorginho, kao i u prvom kolu kada je ovaj bio suspendovan. Napadački dio tima je onaj koji najviše zahtijeva svježinu i rotaciju. Nismo imali zdrava krila na početku pa smo morali improvizovati. Povratkom Pulišića i Ziyecha će Werner da igra špica, pogotovo nakon partije protiv Saintsa, Havertz iza njega, ona dvojica po krilima i Mount gdje zatreba.

Prvo kolo: Kepa, James, Zouma, Christensen, Alonso, Kante, Jorginho, Loftus-Cheek, Mount, Havertz, Werner.
Drugo kolo: Kepa, James, Zouma, Christensen, Alonso, Kante, Kovačić, Jorginho, Mount, Havertz, Werner.
Treće kolo: Caballero, James, Silva, Christensen, Alonso, Kante, Kovačić, Mount, Havertz, Werner, Abraham.
Četvrto kolo: Mendy, Azpilicueta, Silva, Zouma, Chilwell, Kante, Jorginho, Hudson-Odoi, Havertz, Werner, Abraham.
Peto kolo: Kepa, Azpilicueta, Zouma, Christensen, Chilwell, Kante, Jorginho, Mount, Havertz, Pulisic, Werner.

Evo npr. ti si odabrao da ti tandem bude Rudiger-Christensen i hoćeš da ih uigravaš. I sad Christensen radi gluposti iz kola u kolo i ti gubiš bodove. Na klupi ti sjedi Zouma sve vrijeme i logično da ćeš mu dati šansu, jer ti se čini da gore od ovog ne može. Sada ti je tandem Rudiger-Zouma i Rudiger počinje da pravi gluposti konstantno. Naravno da ćeš u jednom trenutku i njega izbaciti i pokušati ili sa Tomorijem ili sa Christensenom u nadi da se opametio. U tome nam je prošla čitava prošla sezona. On vjeruje da se može nešto napraviti od njih trojice, ja ne vjerujem.

Prva postava Chelseaja:

Mendy, James, Zouma, Silva, Chilwell, Kante, Kovačić, Pulišić, Havertz, Ziyech, Werner.

Igrači na granici prve postave:

Azpilicueta, Christensen, Jorginho, Mount, Abraham.

Evo ti prve postave koje je izvodio Lampard na ligaškim utakmicama ove sezone, gdje ja ne vidim nikakve "bolesne" rotacije.

Pa je l' cemo da racunamo onih 50-ak utakmica prosle sezone ili ne? :D Selektivno cemo ih potisnuti po potrebi. :D

Koliko znam, tema je nova sezona.

Tema je generalno njegov rad u Čelziju kao menadzer.Problem je postojao i prošle sezone, doveden je novi pomoćni trener i opet je situacija ista.Jednostavno ne zna da nađe rješenje i to je to.
Obrana izgleda katastrofalno jer su igrači katastrofalni. Kako su Klopp i Pep riješili probleme u obrani? Sjećate se Kariusa i Brava? Potrošili su par sto milijuna na novog golmana i obranu. Loša obrana je krivica Lamparda, ali ne na terenu nego nego tržištu.
I to neće popraviti dok se na uloži u obranu. Silva i Mendy kad budu fit možda malko pomognu, ali Silva sigurno nije dugoročno rješenje. Jedino se možemo nadati da će se napad uigrati i posložiti pa uspjevat češće zabit više nego primit, ali da će bit puno utakmica ko protiv Southamptona bit će

Obrana izgleda katastrofalno jer su igrači katastrofalni. Kako su Klopp i Pep riješili probleme u obrani? Sjećate se Kariusa i Brava? Potrošili su par sto milijuna na novog golmana i obranu. Loša obrana je krivica Lamparda, ali ne na terenu nego nego tržištu.
I to neće popraviti dok se na uloži u obranu. Silva i Mendy kad budu fit možda malko pomognu, ali Silva sigurno nije dugoročno rješenje. Jedino se možemo nadati da će se napad uigrati i posložiti pa uspjevat češće zabit više nego primit, ali da će bit puno utakmica ko protiv Southamptona bit će

Pisao sam gore kako to da Sarri,kojeg je vecina smatrala za loseg trener, sa Kepom,Rudigerom,Alonsom i Luizom(sva 4 igrača su debili naveliko poznato) zavrsio treci,osvojio Ligu Evrope, dosao u finale liga kupa i pri tome nije primao gol i po po utakmici.

Zato sto je drzao posjed 80+ %, nisu suparnici mogli doci do lopte i zato bogalji nisu primali golove. Zato kada izgube taj isti dosadni posjed su nastajali veliki problemi. Jedini koji je izvukao nesto od debila jeste Conte i to iz razloga sto ih je stitio maksimalno sa sredinom i sto je stavljao nazad 5 debila, pa se nekako moglo izgurati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.