26. septembar 2020.6 god. comment_303183 U njegovu odbranu: Kako će i imati iskristalisanu prvu postavu kad otkako je došao u klub nijednom nije imao na raspolaganju sve igrače i prošle sezone je imao 22 igrača sa nekonstantnom formom? Rotiraš 3 štopera pred kraj sezone, staviš Rudigera i on sve upropasti, staviš sljedeću Christensena, logično, i onda on bude još gori i tako u krug. Guraš Abrahama dok je dobar i kad Giroud počne bolje da igra, počneš njega stavljati u prvu postavu. Znalo se pred kraj da će igrati Pulišić, Mount i Willian iza napadača, kao i sve ostalo iza. Vjerovatno je i on zamislio to kao većina nas: NEKO; James, Silva, Zouma, Chilwell; Kovačić, Kante, Ziyech, Havertz, Pulišić; Werner. a sve dok mu ovi igrači nisu na raspolaganju on će eksperimentisati nešto. Nažalost, dosad svaki put neuspješno. Prijavi
26. septembar 2020.6 god. comment_303186 Svakom utakmicom pokazuje da je zalutao u ove trenerske vode. On pojma nema sta radi. Sa pickensenom i alonslowom daleko cemo dogurati. Svi trofej su nasi, samo naprijed Lamps, jebali ti oni zenu u pakas. Kriminal je sta radi Tomoriju, Odoiju, evo danas i Zoumi. Jos 5 utakmica ako ovako nastavi, ne zelim ga vise za trenera Chelsea. Nek ide u pm. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303347 Zabrinjava me ova kurac igra, ne znam sta nije u redu ali igramo kao Wycombe. Sefe malo se drmni. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303348 Mislim da su taktički pripremljeniji timovi Vlade Jagodića. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303353 Mislim da su taktički pripremljeniji timovi Vlade Jagodića. Tesko kralju, nazalost imo sam prilike Jagodicevu ekipu gledati 2 sezone zaredom, vjeruj mi ne zelis to pacenje. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303358 JEBEM LI TI SUNCE U PICKU NA KOJIM SI DROGAMA JEBO TE HLJEB Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303364 Tesko kralju, nazalost imo sam prilike Jagodicevu ekipu gledati 2 sezone zaredom, vjeruj mi ne zelis to pacenje. Upravo to ti govorim, jedva sam odgledao i ovo, paćenje da bog sačuva. Još stavio Mounta peti penal da puca, ja mislim da je u njegovim očima Mount nešto kao Messi. Mislim, nemam ništa protiv Mounta, ali igraće mu svaku utakmicu u sezoni, nevezano koje je takmičenje. Mada to je i najmanji problem, ne znam odakle krenuti. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303374 Mozda je naucio nesto pa ce u jednoj od naredne tri utakmice da izvadi Mounta u 85. minutu. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303376 hahahhaha idi napravi novi account il nek ti neko od administracije promijeni nick. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303382 hahahhaha idi napravi novi account il nek ti neko od administracije promijeni nick. Da sam znao da ce ovakav kao trener biti ne bi ni pravio akaunt sa njegovim imenom, kao igrac je bio fantastican. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303390 Da sam znao da ce ovakav kao trener biti ne bi ni pravio akaunt sa njegovim imenom, kao igrac je bio fantastican. Hahahaha, ništa, moli rela da mijenja korisničko :D Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303403 Igra očajna od početka sezone, čak i da stavimo te greške obrane na stranu, napadački bez ikakve ideje, kreativnosti, davimo loptu oko centra cijelo vrijeme, teško dolazimo do protivničke trećine a i kada dođemo često opet okrenemo nazad. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303415 I presing kurcev igraju, jebo mater sezona i po je tu oni jos ne znaju da presing ne igra jedan covjek(ili dvojica) nego citava ekipa. Po utakmici 5-10 minuta dobrog presinga imajuNajčešća situacija je da jedan trci, ganja loptu i naravno izbace ga kao pjetlića Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303421 Slazem se se skaro. Polako mi kida zivce. Sacekat cu da vidim sta ce biti sa Ziyechom i Pulisicem, al brate ti kao menadzer se moras prilagoditi svakoj situaciji i bez nekih glavnih igraca. Ne mozes dozvoliti da nemas nikakve igre, skroz bezidejno i da imas onakve rezultate poput West Broma il druge postave Spursa. Izvukli su mi zivce posteno veceras Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303437 Sta je meni fascinantno, kad je Lampard dosao tek toliko se dobar fudbal igrao, energican, s puno trke, kretnje bez lopte, bilo svjezine u igri, stvaralo se masu sansi po utakmici. To je bilo bas onako fino za gledati poslije patnje pod Sarrijem. Eh cim je poceo malo taktizirati, drkati, glumiti nekog aman takticara, pa ono sa petoricom nazad sranje furati... Sve ono sto je valjalo izgubilo se. I to je izgleda samo preslikano u novu sezonu, nista se na treninzima nije uigralo novo. Ovaj veceras fudbal je bio u stilu pusaca, svaki igrac prvom do sebe, u stranu, nazad, bez imalo direktnosti, hrabrosti, ne znam da je iko usao u dribling jedan na jedan. Bez utrcavanja, pasova u dubinu gotovo da i nema vise. Ko da je 11 Zorzinja istrcalo na teren jbt Na kraju, ono sto sam napisao na kutiji stvarno i mislim. Lampard igrac posramio bi se ovakve igre Lamparda trenera. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303445 Sta je meni fascinantno, kad je Lampard dosao tek toliko se dobar fudbal igrao, energican, s puno trke, kretnje bez lopte, bilo svjezine u igri, stvaralo se masu sansi po utakmici. To je bilo bas onako fino za gledati poslije patnje pod Sarrijem. Eh cim je poceo malo taktizirati, drkati, glumiti nekog aman takticara, pa ono sa petoricom nazad sranje furati... Sve ono sto je valjalo izgubilo se. I to je izgleda samo preslikano u novu sezonu, nista se na treninzima nije uigralo novo. Kad je Mourinho došao (drugi put) na prvih nekoliko utakmica se dobro igralo. On je davao izjave:"Rekao sam im da igraju kako najbolje znaju" itd. Kasnije je počeo sa svojim taktikama i defanzivama i upropastio sve. Nadam se da se to neće desiti i sad. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303449 To je i meni Wisey fascinantno. Kako je moglo na početku prošle sezone, užutak bio gledati Chelsea. Sve nešto mislim, puno novih igrača, neki standardni napustili, nije bilo predsezone, vremena za uigravanje. Videćemo, ali ovo nije za gledanje. Neko je dobro rekao, zgadiće nam Mounta, dečko i nije kriv, kriv je Lampard što ga toliko forsira. U svakoj utakmici. Svi imaju miljenike, ali sad preteruje već. Valjda će jednu bez njega početi da vidimo kako to izgleda. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303452 Vec se poceo svadjati sa trenerima, izgleda da ga je bas spuco pritisak i da ne zna đe goni. Al hajd, vidjećemo šta će biti kad se vrati pola ekipe, tj. Ziyech i Pulisic. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303455 Izgleda da je mu je bolje išlo kad je bio satjeran u ćošak sa onim mladim igračima, ovako je dobio širinu i izgubio se u silnim opcijama. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303457 Kad je Mourinho došao (drugi put) na prvih nekoliko utakmica se dobro igralo. On je davao izjave:"Rekao sam im da igraju kako najbolje znaju" itd. Kasnije je počeo sa svojim taktikama i defanzivama i upropastio sve. Nadam se da se to neće desiti i sad. Nece se to desiti, jer Mourinho nije mogao sam protiv sebe i svog ega. Njegov stil je oduvijek bio isti, zato nije ni potrajao. Dok Lampard s druge strane jos uvijek se trazi u svakom smislu kao trener, za njega ima neke sanse da u hodu nauci odredjene stvari i postavi ih kako treba. Do njega je hoce li to uspjeti, ima sigurno ekipu da se sasvim dobar napadacki fudbal zaigra. Preduslovi za to su: 1. Ne smije biti miljenika i ljubimaca u ekipi, igraci moraju po zaslugama igrati ili ne igrati 2. Zauvijek otpisati formaciju s 5 pozadi 3. Odredjene igrace koji nisu dorasli zeljenom nivou prekriziti 4. Nametnuti veci autoritet, manje jaranskog odnosa s igracima 5. Pronaci kostur tima, oko njega izgraditi ostatak Ima jos nekih caka ali ovo bi mu dalo zamah da krene nabolje. Nadam se da vidi kakav fudbal igra najbolje ekipe svijeta, Bayern, Liverpul i ostali. Tome mora teziti a ne ovakvom pickastom pristupu kao veceras. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303484 Ma još puno studiranja velikih trenera i njihovih postavki prije nego što bi mogao išta napraviti. Predsezone bilo ili ne, svi igrači bili tu ili ne, da te nadigraju svi redom osim Barnsleya koji je bio rame uz rame s nama je čisto neznanje i neiskustvo. Idi kali se negdje drugo pa dođi kad naučiš zanat. Nije sramota ni izgubiti od liverpoola ni od Tottenhama, ali je sramota igrom podsjećati na ekipu iz donjeg dijela tabele nakon potrošenih 200 miliona i to ne na neke flopove nego na dobre igrače. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.