Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Covek uzeo da rekreira ritual radjanja, to je sasvim uobicajena tradicija kod anglo-saksonaca koja datira jos iz 8. veka i sluzi slavljenju zivota pri cemu se covek simbolicno ponovo radja i postaje promenjen covek, buduci da je on mnogo toga naucio prosle sezone i da je promenio skoro pola tima, on je sad i metaforicno i bukvalno novi covek.

Slusao sam podcast na SK, pricali  su Novakovic, Plavsic i Loncarevic, uglavnom zakljucili su da Lampard nikad nece bit top menadzer i da je Celzi natrpao mnogo igraca... Po njima je Silva polu-stoper.

Slusao sam podcast na SK, pricali  su Novakovic, Plavsic i Loncarevic, uglavnom zakljucili su da Lampard nikad nece bit top menadzer i da je Celzi natrpao mnogo igraca... Po njima je Silva polu-stoper.

Pogledao sam i ja. Eto im njihovi "Solšer" i Arteta, to su treneri. Novaković ima uvijek neka kontroverzna mišljenja, tako da me ne čudi da je rekao za Silvu da je polu-igrač.

Ma ja gledam tekmu na SK svaka druga komentatoru mater. Sve čobani nepismeni, najmrže mi je kad čujem da je Willian igračina i nosilac igre Chelsea. 

Ma ja gledam tekmu na SK svaka druga komentatoru mater. Sve čobani nepismeni, najmrže mi je kad čujem da je Willian igračina i nosilac igre Chelsea.

I kada treba da gledam utakmicu na strimu, gledam na engleskom iako mogu da nadjem SK.
Ne mogu ja nase "stručnjake"

I Viskovic koji svaka tri minuta hvali Alonsa, makar ovaj bio na klupi...

hahahahaha, sve steučnjak do stručnjaka, nabijem ih na kurac. Nikada oni nista u svijetu fudbala predvidjeli nisu

Reko bi čovjek Chelsea će se raspast odlaskom Williana i Alonsa. Da su samo otišli Willian i Alonso to bi bio upgrade. 

Ma ja sam frapiran sta ljudi pricaju... Arsenal se pojacao sa Willianom kad sam to cuo sve mi je bilo jasno.
Nije mi jasno ovo njegovo igranje sa sastavom. Dao je 80 miliona za vrhunsku desetku tj veznog igraca i onda u prvoj utakmici ga gurne na krilo i sjebe mu debi. Na desetku opet dao igraca koji je ocigledno zavrsio sa ozbiljnim fudbalom, a na drugo krilo dao igraca koji je naravno vezni igrac. Ni k od krila. Dok je na klupi sjedio igrac koji je sta, pa krilo naravno.

Samo on zna sta je htio tu. Igra nam je bila katastrofalna, jedne jedne akcije nismo napravili, golovi su bili takvi kakvi jesu, ali nijedan plod neke dobre akcije. Brighton bio mnogo bolji protivnik i samo pukom srecom smo odnijeli bodove s Amexa. A to je sramota.

Shvatam ja nije bilo predsezone, nije bilo uigravanja, ali sinoc su samo 2 nova igraca igrali, dakle to nebi trebalo da bude izgovor.

I na kraju krajeva, ko im je kriv sto nisu dogovarali prijateljske utakmice, eno Liverpool je imao sigurno 4 do 5 pripremnih utakmica. I njima je bila sezona kao i kod nas, i njima je uskocila reprezentativna pauza, ali Klopp zna sta radi, a Lampard ocigledno ne.

Ja znam da Lamps ima mnogo da uci, tek je postao trener, sve ok, ali ne mozes iz mjeseca u mjesec biti sve losiji, te sve vece i cesce greske pravit. Nekakav napredak bi se morao vidjet, ali ne, mi smo evo gori sada nego prosle godine.

Nadam se da ce me cim prije razuvjeriti, ali nisam siguran.
I da, nece ni pojacanja sama od sebe proigrati i prekucati ligu, tu trener treba da pomogne, a guranjem pogresnih igraca na pogresne pozicije te izbacivanje postave u nekakvoj formaciji koju igraci prvi put vide, nece nas daleko odvesti.

Treniro ga Mourinho, Anceloti, Hidink, Capelo u reprezentaciji, reko hajd naucio je sta a on veze nema, kao da je citavu karijeru proveo u Italiji i igranje na rezultat.

Negdje procitah. Koliko god je bio inteligentan kao igrac, dva puta je neinteligentiji kao trener.

Da Klopp da Salaha na desetku, Keitu na krilo i Hendersona u napad, sta mislite da li bi Liverpool bio ovako dobar? Bi u kurcu.

Ovaj nas od prve minute unistava svojim glupim idejama. Ma jebi se..

Jos sad kad svlacionica pukne zbog ovih pojacanja koji moraju igrati pa makar na neprirodnim pozicijama. Al neka, ko ga jebe..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.