30. septembar 2020.6 god. comment_303502 Neka se vrati na onaj stil sa početka prošle sezone, tada je jedina mana bila odbrana i to individualna maloumnost pojedinaca, sada kada se i taj dio pojačao, biće dosta bolje. Daj brz, konkretan fudbal jebem ga, ne vrti u loptu sa lijeva na desno 90 minuta. Razumijem ja i taktički, zašto oni kruže i sve ali opet kretnje su im loše, okrenu stranu i svi stoje, niko ne napada prostor, ništa, sviraju kurcu I neka nauče da pametnije malo trče a ne ko idioti Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303511 Meni je fascinantna sljedeca situacija: Sinoc 90ta minuta, lopta u nasim nogama i bukvalno ali bukvalno su se dodavali cijelu nadoknadu tj 3 minute bez da su pokusali nesto. Lopta je isla sa jedne na drugu stranu, odbrana Totenhema se samo rutinski pomjerala kako se lopta krece, niko da proba dribling, centarsut, dupli prema naprijed, pas prema naprijed. NISTA, apsolutno nista. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303512 Samo je Kante nešto probao, povukao je loptu nekih 10-20 metara do 16m okrenuo se i dodao nekom. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303541 Mozete li iz ovih nekoliko utakmica pokusati razjasniti sta nas sef zeli nametnuti kao stil igre? Ja jos uvijek ne mogu ustanoviti koja mu je namjera. Mozda dok mu sva momcad bude na okupu, ali do tad se mozemo naci u krupnijim problemima. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303550 ne ocito da uziva veliko povjerenje uprave i ne zuri mu se da igramo neki fudbal. vrlo moguce da ce mu dati i ovu sezonu da eksperimentise. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303552 Osim ako rezultati ne budu bas katastrofa (tipa oko zone ispadanja oko bozica kao kod Murinja) ocekujem da zavrsi sezonu, tako da na kraju mozemo da sudimo i procenjujemo da li dovesti Juliana Nagelsmanna. :D Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303555 ne ocito da uziva veliko povjerenje uprave i ne zuri mu se da igramo neki fudbal. vrlo moguce da ce mu dati i ovu sezonu da eksperimentise. Samo da od silnog eksperimentisanja ne ispadnemo iz konkurencije za LP, što bi za mene, sa ovim timom, bilo razočarenje. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303763 Skontao sam taktiku. Prvo poluvreme uništi protivnika psihički, toliko da se smore da jedva čekaju da se završi utakmica. Drugo poluvreme čekaš pad koncentracije i daš gol i nastaviš sa mučenjem protivnika, gledaoca, navijača. To bi bilo to. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303800 Možda sam dosadan, ali daj nekog pressinga malo organizuj. Čini mi se da eksperiment Abraham i Werner u tandemu ne funkcioniše baš najbolje jer su danas opet zasmetali jedan drugom. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303806 Dobar odabir igrača u odbrani danas, sigurni smo bili u odbrani. Eto nešto pozitivno. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303810 Možda sam dosadan, ali daj nekog pressinga malo organizuj. Čini mi se da eksperiment Abraham i Werner u tandemu ne funkcioniše baš najbolje jer su danas opet zasmetali jedan drugom. Pa ne mozes igrati presing ekipi koja ne pokusava igrati fudbala i kad ti stalno imas loptu u nogama. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303815 Presing je bio solidan prvo poluvrijeme protiv Spudsa. Al igra s loptom u nogama je bas losa i nesmislena skroz. I da malo pohvalim ovog novog trenera u strucnom stabu, covjek je aktivan dosta i neke korekcije u odbrani se vide, cak i dok je Alonso bio tu. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303823 Ovo se slazem s Wiseyom, mislim da smo mnogo cvrsci i sigurniji nazad, ove golove sto smo primili 80% su individualne greske Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303830 Pa ne mozes igrati presing ekipi koja ne pokusava igrati fudbala i kad ti stalno imas loptu u nogama. Imali su 35% posjeda i kad god su se dodavali u odbrani mi smo stajali i gledali ih. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303847 Al da mi neko objasni sta ovaj lik izvodi Proslo kolo zuma na tribinama a sad u prvoj? Koji qrac? Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303852 Al da mi neko objasni sta ovaj lik izvodi Proslo kolo zuma na tribinama a sad u prvoj? Koji qrac? Fakat. A nije povredu niko ni spomenuo, cak je igrao odmah u kupu. Sigurno diablo ima objasnjenje hehe Samo se nadam da Danac vise nece prismrditi terenu, al tanke su sanse dok ga u klubu dozivljavaju talentiranog kao De Bruyne. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303853 Al da mi neko objasni sta ovaj lik izvodi Proslo kolo zuma na tribinama a sad u prvoj? Koji qrac? Mislim da je išao na to da naš najbolji štoper igra protiv Tottenhama u kupu. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303858 I da, Reece se mora vratiti u prvih 11. Azpi je ok rotacija na oba beka, ali Reece je igracina i nudi toliko potencijala na toj poziciji. Nadam se da ga je samo odmarao danas. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303862 Mislim da je išao na to da naš najbolji štoper igra protiv Tottenhama u kupu.bitnija je liga nego kup realno Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303863 Baš čudne odluke, pogotovo zato što je Christensen bio dobar za svoje standarde protiv WBA. Nakon toga nije ni u protokolu. Jesam li ja nešto propustio ili još nije razriješen status Malanga Sarra? Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303865 bitnija je liga nego kup realno Pa očigledno je mislio da Silva i Christensen mogu da se nose sa WBA. I onaj hadalj što je dao 2 gola, nije zabio gola na 30 utakmica i debil logično proigra protiv nas. Kako mi idu na kurac takvi igrači, isto Naismith il Cisse iz Newcastle, čitavu sezonu drkaju kurac jedan dva gola, odjednom protiv nas hat trick il 2 komada. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.