Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

To što smo pobijedili 4:0 ne znači ništa, igra je i dalje bila sranje, 4 gola, dva penala, kod jednog greška odbrane, dok je eto drugi normalan gol (ono kad je Zouma skočio, a pored njega Sakho pokušao da skoči).

Vidjećemo šta će biti poslije pauze, Lampard i dalje nema pojma šta radi.

20 golova u 116, ali je bio solidan igrac u evertonu :D

Solidan igrac ne znači da je zabijao svima i eto oficijelna stranica laže
  • 2 sedmice kasnije...

Da li je Lampard sa svojim timom stručnjaka u ovih 10ak dana napokon ustanovio kakav fudbal želi da se igra, jedino me to zanima

Zaključio je da je najbolje igrati raznovrsan, tj. svaki meč nešto drugo. :D

Sefe jos malo i vrijeme je... 

boli njega kurac, uziva svo povjerenje uprave.

lagano otpisati i ovu sezonu, liga sampiona opet borba do zadnje utakmice, ako budemo uopste na kraju u igri

Koji glupan nevjerovatno, brani gol razlike rezultat, sastsv Mount ocajan, Azpilicueta ne moze da doda prvom do sebe, ne znam sta on vidi.
Sevilla ak nas nabusi moglo bi se pocet vec pricat o novom treneru.

Lampard nikakvu filozofiju nema.
Igramo na kvalitet pojedinaca.

Bit ce ovo haman borba za 4 mjesto do kraja sezone ako se ne promjeni sta
Realno danas nije toliki krivac. Pa ljudine, nema veze filozofija sa grekama pojedinaca, koji je ovo put da se iz niceg poklanja gol protivniku? Sta tu treba trener da uradi? Pa ne mozemo svaku utakmicu davat 5 golova, danas smo ove hadalje jeli do one greske Havertza, onda greska Zoume i jebaji ga.
Hamco, razumijem ja za greske. Nije njegova krivica al ev 5 utakmica ja ne vidim da nasi ugraju lijepo a takva imena, toliko pojacanja.
Za to je lampard zasluzan

Hamco, razumijem ja za greske. Nije njegova krivica al ev 5 utakmica ja ne vidim da nasi ugraju lijepo a takva imena, toliko pojacanja.
Za to je lampard zasluzan

Slazem se, ali preostro je pricati o nekakvom otkazu nakon 5 utakmica u kojima smo svaku utakmicu imali problema sa rosterom i bez predsezone. Pogotovo kada skontas da smo kiksali u tri utakmice samo zbog tih gresaka pojedinaca.

Ima Lampard svojih gresaka, mislim to je svima jasno, ali daleko od toga da nije moglo biti drugaciji ishod u ovim utakmicama u kojima smo kiksali.

Ne znam sta da kazem, ali Lampard nema ni srece koliko god bio i takticki los, trenutno mu je i sreca okrenula ledja, pocev od povreda kljucnih igraca pa do gresaka pojedinaca koje su dovodile do ekspresno primljenih golova.

pa ne mozes igrati bez sistema i igre i ocekivati da nema greski.

greske se svakome desavaju i to je sasvim u redu, ali nije u redu da poslije pet kola trener nema pojma koja mu je taktika uopste.

igra se nekakav fudbal kao da su tu 3 sezone zajedno pa misle da ce rutinski rijesiti protivnika.

eto ti danas primjera kad smo imali 3-2. znaci treba ti jos jedan gol da osiguras pobjedu, oni se dodaju po citavom terenu lagano, i onda soton iz jednog ubacaja dodje do izjednacenja u zadnjim minutama.

jel to oni ne slusaju lamparda pa ne zele izvrsiti pritisak na protivnika?

mene boli sto mi sad ovde gubimo bezveze bodove koji ce nam itekako znaciti u buducnosti.

pa ne mozes igrati bez sistema i igre i ocekivati da nema greski.

greske se svakome desavaju i to je sasvim u redu, ali nije u redu da poslije pet kola trener nema pojma koja mu je taktika uopste.

igra se nekakav fudbal kao da su tu 3 sezone zajedno pa misle da ce rutinski rijesiti protivnika.

eto ti danas primjera kad smo imali 3-2. znaci treba ti jos jedan gol da osiguras pobjedu, oni se dodaju po citavom terenu lagano, i onda soton iz jednog ubacaja dodje do izjednacenja u zadnjim minutama.

jel to oni ne slusaju lamparda pa ne zele izvrsiti pritisak na protivnika?

mene boli sto mi sad ovde gubimo bezveze bodove koji ce nam itekako znaciti u buducnosti.

Ali da te pitam, kako je danas sistem mogao uticati na gresku Havertza ili Zoume od osno Kepe?

Mogo je uticat da ih natrpamo 4 0 i zavrsimo utakmicu. Soton je bio zreo za trpanja al hajd sta ces. Valjda bude bolje

Pa moglo je i trebalo je, da nismo napravili greske koje jesmo. U prvom poluvremenu smo ih rasuli, lijepo smo i kombinirali, mogli smo dati jos makar dva gola. I onda primamo gol ni iz ceg. Da ne pricam o drugom golu i da se ne ponavljam dzabe.... jebaji ga, nadat se samo da cemo biti bolji jer je za ocekivati to sada kada su svi zdravi.
Apsolutno je njegova greška što nema muda. Eto to je njegova krivica.
U prvom poluvremenu jeste primljen gol na individualnu grešku Haverca ali brate postojala je neka igra, neki plan. U drugom delu nista, duplo golo. Niti napada, niti se brani. Ni Simeone ni Gvardiola. I to je najgore od svega. Što covek apsolutno ne ume da definiše sebe kao trenera. Ne vidi se nikakav plan igre pri promeni rezultata,nikakav automatizam, ništa što bi trebalo da bude prepoznatljivo kao neki sistem koji želi da dostigne.
Pa naši igrači jedva znaju da stanu u najobicniji jebeni trougao da kroz pas izadju iz presinga.
Sta se desavalo u svlačionici na poluvremenu ne znam ali Celsi je na teren izašao bez ikakve ideje kako da meč privede kraju.
Baš to je problem, čovjek ne zna ni kako želi da igramo ni šta da igramo niti ima pojma o bilo kakvoj ideji. Sve se svodi na to da izaberes sastav i to je to, šta bude. Toliko neželje da vidis jasne stvari, toliko tvrdoglavosti, ali opet kazem izostanak bilo kakve ideje je najveći problem, mislim da i igračima nista nije jasno, bukvalno svako igra za sebe jer ne postoji sistem..

Jedino sto se sigurno zna kod njega jeste da zeli da od Mounta napravi Ronaldinha. :D Bukvalno i Pulisica i Havertza podredjuje Mountu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.