Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Pokusavas nesto kontrirati ali ti izgleda ne ide najbolje

NE kapiram ? Sto kontriram ? Ja Lampsa gotivim mozda i previse, al necu da lazem sebe kako je docekan ko Njemci u Ukrajinu kad su usli, kad to nije tacno.

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Navijači ga nisu ni nešto posebno pozdravili niti su ga okačili na stub srama, znači neka srednja žalost..

Svaki zvižduk je zaslužen.

Meni je bilo najjače kada je ulazio i onda kada je počelo skandiranje Chelsea Chelsea Chelsea.

Navijači ga nisu ni nešto posebno pozdravili niti su ga okačili na stub srama, znači neka srednja žalost.. 

:-/

Bio sam na stadionu i mogu ti reći da se gadno varaš. Jasno da je bilo onih koji su zviždali i jasno da je bilo onih koji su bili neutralni i koji su bili ravnodušni(kao što sam bio i ja jer mu jednostavno ne mogu oprostiti taj sramotni prelazak u City), ali bar 2/3 ako ne i 3/4 stadiona mu je priredilo veličanstven ispraćaj na kraju utakmice. U jednom dijelu si u pravu. Kad je ulazio kompletan stadion mu je dao do znanja da nitko nije veći od kluba skandiranjem Chelsea, ali sve u svemu itekako su mu navijači za vrijeme koje je proveo u igri i nakon nje velikim dijelom pokazali poštovanje i zahvalnost za sve što je učinio u plavom dresu. Vidi se to jasno i u klipu koji je postan nekoliko postova ispred.

• 2 sedmice kasnije...

Shenton-and-Lampard-main.jpg

Stoke City teenager Oliver Shenton made his league debut against Manchester City last night, just two days after the funeral of his mother.

Mark Hughes offered 17-year-old Shenton a chance to end a horrible week on a high when the midfielder replaced N'Zonzi in the 94th minute.

Ollie Shenton's mother, Mandy, recently lost her 15 year battle with breast cancer and her funeral service was held on Monday.

Shenton only signed his first professional contract with Stoke in November and before last night, he had only previously appeared as a substitute against Portsmouth in the League Cup last month.

Hughes' touching gesture wasn't the only support the youngster received. Manchester City midfielder Frank Lampard, who lost his mother Pat in 2008, went out of his way at full time to swap shirts with the youngster.
Izvor:Mirror

Ne samo legenda Chelsea nego istinska legenda ove prelijepe igre koja se zove nogomet/fudbal.

Jbte kad ga vidim u tom dresu dođe mi da plačem. Kako sam ga volio, to je neopisivo.

Mislio sam da je gospodin koji se više ne rađa ali zajebo´ sam se.

Ako je uprava bila nepravedna prema tebi, nisi trebao navijačima i klubu zabiti nož u leđa i prigrliti direktnog konkurenta.

Koliko god mi bilo krivo što je prešao u City ja ovog igrača ne mogu mrziti.

Kakav video majko mila

https://www.youtube.com/watch?v=rjewm1ub8fo&feature=youtu.be

Keru, jebi se. Evo suza mi krenu u pizdu materinu. :(

Fudbaler Barselone Andres Inijesta iskazao je divljenje veznom igraču Mančester Sitija Frenku Lampardu.

Dvojica veterana koji su obeležili evropski fudbal u poslednjih desetak godina susrešće se u utorak u duelu Sitija i Barse u osmini finala Lige šampiona.

"Lampard je sinonim za fudbal, kako u Engleskoj tako i u svetu. On je veoma iskusan na klupskom i internacionalnom nivou. Uživa svo moje poštovanje jer je on jedan od igrača od kojih učim i danas. Trenutno smo u sjajnoj formi, ali sama ta činjenica nas ne čini favoritom. Liga šampiona je veoma zahtevno takmičenje u kome svi pokušavaju da odu što dalje moguće. Biće veoma teško, igraćemo našu igru i videćemo šta će biti", rekao je Inijesta.

Pre godinu dana Barsa je u istoj rundi takmičenja nadigrala Siti sa ukupnih 4:1.

• 2 sedmice kasnije...

gledam juče pregled one druge murinjove sezone,kad smo odbranili titulu

kakav jebani tim,Esijen tek stigo,Drogba,BOŽE kakav je to igrač bio,Čeh bez kacige  :D  ,dzo kol,roben,jebanica od ekipe

kakvu je tad sezonu lampard imao  :o  :o  :wub:

nije mu trebala ova turneja sa Sitijem  #-o

Kakav video majko mila

https://www.youtube.com/watch?v=rjewm1ub8fo&feature=youtu.be

Zaplakao je ima na videu od 2:26 pa nadalje.

Legenda nasa.

Ne razumijem kako netko može mrziti ovog čovjeka i vrijeđati ga. Pa jednim dijelom je ispisao našu kratku povijest (ustvari velikim dijelom). Ali svaki osoba je različita i drugačije razmišlja jbg. Što se mene tiče neka ode na sezonu u Arsenal pa u Tott'ham, još malo da vam se popiša u lice i neka zaključi karijeru. :D

Lampard je obicni sero, nista vise, prekrsio je obecanje svoje i s time pokazao svoju namjeru

A i Terry ga prca svojim izjavama ponekad

Ne razumijem kako netko može mrziti ovog čovjeka i vrijeđati ga. Pa jednim dijelom je ispisao našu kratku povijest (ustvari velikim dijelom). Ali svaki osoba je različita i drugačije razmišlja jbg. Što se mene tiče neka ode na sezonu u Arsenal pa u Tott'ham, još malo da vam se popiša u lice i neka zaključi karijeru. :D

Ne mrzim ga, zalim ga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.