31. januar 2015.11 god. comment_200892 Cemu takvo misljenje, covjek je legenda i treba ga dostojno pozdraviti a na terenu pokazati da smo bolji i pokusati pobijediti. Ništa drugo se neće ni desiti. Chelseajevi navijači su pokazali na Etihadu da su veći ljudi od Lamparda. Oni njega poštuju i kad je u klubu i kad nije, dok ovaj drugi čim nema ugovora i novca odjebe sve što je prije bilo. Ništa više on nije dao klubu od onog što je njemu klub dao. Zahvalnost se pokazuje kao Didier. 'Ako me zovnu da kosim travu na Stamford Bridgeu, ja ću doći.' A ne 'vratiću se u Chelsea kad ja hoću i oni će mi dati bilo koju funkciju'. Ne ide to tako care, to se zasluži više svojim ponašanjem i odnosom prema klubu nego igrama na terenu. Malo je igrača koji mogu doći u Chelsea i izabrati šta hoće da rade, prema svojim zaslugama. Recimo, jedan je Gianfranco Zola. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200894 Nisi manji navijac, ne znam cime to da izmerimo. Jedino sto si covek koji ce pre da pljune na nekoga ko pogresi jednom i da ga nazove picketinom, nego da pohvali i ceni kada neko nesto jebeno uradi pravilno 13 puta. Mozda imas lose pamcenje i zaboravljas sta je on sve uradio za nas. Ili mozda trazis krivca u Lampsu zbog necega. Ali kako ne shvatas da je i on nas pljuno svojim potezom? Boli me kad ga gledam u drugom dresu, bolio me onaj gol protiv nas. Ne zbog 2 boda koja nam je otkino, jebo 2 boda. Al boli stari... Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200898 Majstore ako odeš na strane Chelseajeve forume, vidjećeš da je i tamo ista situacija kao i ovdje - navijači su podijeljeni. Nema to veze sa mentalitetom, jednostavno gdje god da se nalaze neki navijači smatraju da nas je izdao. S pravom. Slicna situacija, ali ne i ista.Prije svega ne opravdavam Lampardov prelazak u City( i ko normalan bi).Moze se shvatiti i ogorcenje i kritike sve dok je u granicama normale, ali nikako ne mogu shvatiti ovo vrijedanje, psovanje igracu majke, a zna se da je i igrao onu utakmicu LP protiv Liverpoola nekoliko dana poslije njene smrti.Zar se ne moze uputiti kritika na normalan nacin, a ne vrijedati jednog od najboljih igraca Chelsea u historiji.Mene bi licno bilo sramota. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200899 Mene je zaboleo gol isto. Vrlo ruzan osecaj. Ali sada drugacije gledam na to. Niko vise nema prava da nase navijace zove plasticnim, posle onakvog aristoktratskog ponasanja. Niko mu nije zvizdao. Zamislite reakciju navijaca Liverpula (svetinje engleskog fudbala) ili Arsenala na slicnu stvar. E tu se mi razlikujemo od njih. Bolji smo. Videli ste i Lampardovu facu. Onakvu facu igraci sloze kada daju autogol. Zato ne mogu da ga ne volim. A on ce se vratiti u klub kad tad, klub kome pripada. Smeta mi sto nosi tudji dres, ali je dobro sto taj dres nije crvene boje. To prilicno umanjuje "bol". Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200900 Al gledaj baneta. Stvarno reakcija koji kurac brate. Gledaj face gledaj ruku. A vidi tamo edena isto stao nevjeruje. Ova slika ulazi u historiju nismo ni svjesni. Ako je istina da cesc i filipe nece igrat. Dilema bi trebala bit jel mikel il ramiz startaju. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200905 Zajebano ce bit ako Frenk starta nocas, pogubit ce se Teri, Bane,Ramires,Ceh,Drogba, jer ce prvi put vodit bitku protiv vodje. O gostovanju na SB “Bit će jako emotivno,†rekao je. “Za mene je ovo poput povrataka kući. London će uvijek biti moj dom, a pogotovo zapadni London i područje Chelsea. Primio sam mnogo poziva i poruka ovog tjedna od ljudi iza scene, prijatelja i navijača.†“Jedva čekam vidjeti ljude iz Chelseaja. Svi znaju za moju povezanost s navijačima koja i dalje traje, ali ljudi poput Alana Barnetta, koji radi na trening igralitu, Franca Stira, Terese, koja se bavi odnosima s medijima u Chelseaju; to su ljudi s kojima se nisam mogao pozdraviti kako je trebalo.†“U trinaest godina zajedno stekneš puno prijatelja i povežeš se sa ljudima. Radujem se tome, ali prije svega radujem se izlasku na teren i tome što ću biti na stadionu, koji je toliko dugo bio moj dom.†Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200908 Ispod šeikovog dresa, samo je jedan plavi - pravi plavi! Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200927 Priznajte (neki) da bi vam bilo jako drago da Lamps večeras zabije, poljubi grb Cityja, i skače od veselja, onda bi negdje u sebi dobili opravdanje za to "kakvo je Lamps smeće"(isto ko što i neki ovdje žele da failamo sezonu samo da se potvrdi nešto što su pisali protiv Mourinha). Ali neće vam Lamps priuštiti to zadovoljstvo jer je ljudina i legenda. I oni pravi navijači, koji su odrastali uz utakmice na Stamfordu će vam uskoro i pokazati kako se cijeni najveća legenda u povijesti ovog kluba. PS. I naravno da je Lamps dobrodošao u klub kad god poželi na neku funkciju. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200963 covjek je legenda istinska, tek tako da predje u rivalski klub ne moze svakoSent from my Nokia 909 Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200965 Svaka cast, legenda je i ima pravo da pisa po svojim navijacima, ako ima to u obrazu. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_201012 Bilo je zvižduka u prvi nekoliko dodira sa loptom.. Ja sam očekivao da će Gandalf utrčati na teren da se obračuna sa Lampardom, ali ništa :P Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_201015 Kažu Balkanci divljaci, bla bla bla. Kurac moj sine. Pola stadiona je zviždalo, a pola aplaudiralo kad je ulazio. Dokaz da su navijači svugdje podijeljeni, a ne samo kod nas. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_201018 Kažu Balkanci divljaci, bla bla bla. Kurac moj sine. Pola stadiona je zviždalo, a pola aplaudiralo kad je ulazio. Dokaz da su navijači svugdje podijeljeni, a ne samo kod nas. Neki ovde misle da su englezi neka gospoda, a isti ti englezi su do neki dan bili veći divljaci nego što će Balkanci ikada biti.. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_201037 Zbog njega sam i počeo navijati za Chelsea ! Super FRANK :x :x :x Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_201038 mislim da je ono pola sto je aplaudiralo 4-5 puta vece od onog drugog pola sto je zvizdalo. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_201052 Navijači taman odradili kako je trebalo. Bas tako pozdravili legendu kako dolikuje. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_201062 [media]https://www.youtube.com/watch?v=VxQ3D9V3_Hk&feature=youtu.be[/media] Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201065 Svaka čast, tako se dočekuje legenda. Žao mi je što je otišao u City, općenito mi je žao što je uopće otišao, ali ne možemo reći da nije legenda kluba. On to definitivno je, nažalost, zauvijek će ostat zapisano da jedan od najvećih naših igrača nije završio karijeru kod nas Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201085 Ne vjerujem, sta pisu neki ovdje. Kako su ga docekali kako dolikuje ? :D Kad je ulazio svi skandirali Celsi, da mu pokazu da niko nije veci od kluba, pa su mu posle neki i zvizdali, radovali se kad pogrijesi ? Jel to taj docek o kojem pricate :D ? Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201091 Niko ne kaze da nije legenda, samo kazemo da je picka, i da nije jedan od najvecih kluba, vec jedan od legendi, to je to. Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201096 Ne vjerujem, sta pisu neki ovdje. Kako su ga docekali kako dolikuje ? :D Kad je ulazio svi skandirali Celsi, da mu pokazu da niko nije veci od kluba, pa su mu posle neki i zvizdali, radovali se kad pogrijesi ? Jel to taj docek o kojem pricate :D ? Pokusavas nesto kontrirati ali ti izgleda ne ide najbolje Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201097 Odlicno su navijaci odradili. Pokazali mu pocast a isto tako da niko nije veci od kluba Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.