28. august 2014.12 god. comment_185248 chelsea,schalke,sporting,mariibor real,basel,liverpool,ludogorets arsenal,borusia,galatasary,anderlecht bayern,city,cska,roma na kraju kad prode samo chelsea od engleza :O Prijavi
28. august 2014.12 god. comment_185263 GRUPA A: Atletiko Madrid, Juventus, Olimpijakos, Malme. ( u ovoj grupi ocekujem sou, do zadnjeg kola borba za prva dva mjesta )GRUPA B: Real Madrid, Bazel, Liverpul, Ludogorec. (lagana grupa za Real i za Liverpul) GRUPA C: Benfika, Zenit, Bajer Leverkuzen, Monako. (kakvog ce ovdje kidanja da bude, isto kao i u grupi A borba do zadnjeg kola )GRUPA D: Arsenal, Borusija Dortmund, Galatasaraj, Anderleht. ( ova grupa moze bit zajebana za Arsenal i Dortmund, Galata nezgodna kod kuce,takodje i Anderleht opasan ) GRUPA E: Bajern Minhen, Mančester siti, CSKA Moskva, Roma.(grupa smrti, bice izvrsno gledat ovu grupu)GRUPA F: Barselona, Pari Sen-Žermen, Ajaks, APOEL (Kipar). (Lagana grupa za Barselonu, PSG moze eventualno na kipru da se oklizne, od Ajaksa ne ocekujem nikakvo iznenadjenje da naprave )GRUPA G: Čelsi, Šalke, Sporting, Maribor. (grupa zvana sprdnja :D Celsi prvi sa 14 bodova, Salke drugi)GRUPA H: Porto, Šahtjor Donjeck, Atletik Bilbao, BATE Borisov. ( u ovoj grupi Porto sigurno prvi, a za drugo mjesto ce bit velika borba izmedju Sahtjora i Atletika) Prijavi
28. august 2014.12 god. comment_185271 Od ždrijeba mi je ona bila zanimljivija :) http://www.klix.ba/magazin/upoznajte-ljepoticu-sa-zrijeba-za-grupnu-fazu-lige-prvaka/140828096 Prijavi
28. august 2014.12 god. comment_185322 Od ždrijeba mi je ona bila zanimljivija :) http://www.klix.ba/magazin/upoznajte-ljepoticu-sa-zrijeba-za-grupnu-fazu-lige-prvaka/140828096 Nije valjda? Ta može nosom preorati 4 njive... :D [url=https://imageshack.com/i/p4s3bY2uj][/URL] [url=https://imageshack.com/i/eySRaqq2j][/URL] Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185658 U Cityu se ne zna ko pije, a ko plaća. Tevez odbio igrati, Džeko se razljutio nakon izmjene, Mancini gubi konce... Some serios shit. :smile: I još danas kiksaše protiv Stokea u ligi :D Što je dobro za nas naravno. Što se Realove grupe tiče očekujem da će proći zajedno sa Liverpoolom u narednu fazu. Prijavi
6. septembar 2014.12 god. comment_186454 Trener Barcelone prijavio Alena Halilovića za utakmice Lige Prvaka. Kakav će ovo igrač biti .. bravo Alene ! http://www.24sata.hr/liga-prvaka/nova-potvrda-talenta-enrique-prijavio-alena-halilovica-za-lp-383005 Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187660 Počinje nova sezona Lige Prvaka, susreti koji su označeni kao derbi mečevi prvog kola su Borussia Dortmund - Arsenal i Bayern - Manchester City.. Od utakmice Dortmund - Arsenal očekujem otvorenu utakmicu sa dosta golova, dok za Bayern - City mislim da će Bayern-ov pristup i način igranja donijeti jednu dosadnu utakmicu.. Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187721 E'o šta nas čeka večeras nadam se da će prenositi Dortmund sigurno utakmica večeri. Nema mi Reusa :( Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187728 Večeras Liga Prvaka ili što bi navijači Uniteda rekli utorak :P Inače sa slike iznad Evra, Welbeck i Kagawa će ipak igrati LP :D Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187729 Mislim da bi Zenit večeras mogao iznenaditi Benficu . Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187764 Dobro otvaranje LP, nekoliko odličnih utakmica uz dosta golova.. Real i Juventus očekivano baš kao i Zenit, Borussia uz velike probleme lako dobila Arsenal još su ih u drugom poluvremenu mogli napunit do vrha kontra napadima. Olympiakos odličnom partijom srušio Atletico, po meni iznenađenja su remi Galatasaraya i pobijeda Monaca, dok je Liverpool pobijedio prije svega zbog imena totalno ne zasluženo. Nije čudno što Liverpool pobjeđuje jedva, ipak su njihovi igrači u proteklih par godina u vrijeme odigravanja LP, već bili u krevetu :D Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187771 Ne znam svi nesto seru kako je Zenit iznenadio Benfiku :D Benfika je u kurcu i ne znam odkud onolika kvota na Zenit, koji dominira pod vojdstvom VBA. Kako je sraman onaj Liverpul auuu ne mogu Ludogorec nakantat, baljovi a oce da igraju Ligu sampiona.Olimpijakos krenuo i ove sezone da dominira :D Nisam znao da se Mitroglu vratio.Opasan tim imaju. Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187776 Ne znam svi nesto seru kako je Zenit iznenadio Benfiku :D Benfika je u kurcu i ne znam odkud onolika kvota na Zenit, koji dominira pod vojdstvom VBA. Kako je sraman onaj Liverpul auuu ne mogu Ludogorec nakantat, baljovi a oce da igraju Ligu sampiona.Olimpijakos krenuo i ove sezone da dominira :D Nisam znao da se Mitroglu vratio.Opasan tim imaju. Mislim da je posudba u pitanju. A Liverpool sugavi isto kao i protiv Sotona se provukose(mada ovu vcrs nisam gledao). Soton ih ubio i uslje na kraju pobjedile. Ne znam da li je Ludogorec bio bolji(iskreno ne vjerujem), ali sigurno nisu zasluzili poraz. Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187789 Dortmund i dr sci. Jürgen Klopp se popisali po takozvanom Profesoru. Dominacija.Ludogorec zasluzio najmanje remi pa i pobjedu sto bi i uzelicda nije bilo ludog golmana i loseg sudije.Juve rutinski rijesio Malmö, Boas izresetao Benficu ko u stara vremena, slicno ko i Real Bazela.Jedino mi je iznenadjenje poraz Atletica u Grckoj ali nisu ni zasluzili vise poslije promasaja pri 2:1 za Oly. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187819 Klop o Vengeru. Klopa su novinari podsetili na staru izjavu da dueli sa Vengerom predstavljaju susret dve velike trenerske ličnosti i da voli francuskog stručnjaka, na šta je odgovorio u svom stilu. "Stvarno sam to rekao? Moram prestati da se drogiram. Rekao sam da volim Vengera? To je kul, ali, 'volim'? Arsen Venger je prijatna ličnost i inteligentan kolega, ali ipak sam i dalje daleko od toga da se poredim sa tako izuzetnom osobom. On govori više stranih jezika nego ja, on pije vino, ja pijem pivo", rekao je Klop. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187822 Dortmund i dr sci. Jürgen Klopp se popisali po takozvanom Profesoru. Dominacija. Ludogorec zasluzio najmanje remi pa i pobjedu sto bi i uzelicda nije bilo ludog golmana i loseg sudije. Juve rutinski rijesio Malmö, Boas izresetao Benficu ko u stara vremena, slicno ko i Real Bazela. Jedino mi je iznenadjenje poraz Atletica u Grckoj ali nisu ni zasluzili vise poslije promasaja pri 2:1 za Oly. Uzeo Community Shield čoek, sezona ispunjena, šta oš ti Nego, drago mi zbog Monaca, nek i njih sunce ogrije malo Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187824 Uzeo Community Shield čoek, sezona ispunjena, šta oš ti Nego, drago mi zbog Monaca, nek i njih sunce ogrije malo A kad smo vec kod Monaca, šta se događa s njima? Sudbina Malage ili? Bilo bi šteta da propadne projekat. Ipak je Monaco klub s itekako velikom tradicijom (pogotovo u Francuskoj). Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187826 A kad smo vec kod Monaca, šta se događa s njima? Sudbina Malage ili? Bilo bi šteta da propadne projekat. Ipak je Monaco klub s itekako velikom tradicijom (pogotovo u Francuskoj). Kolko znam vlasnik Monaka se razveo i treba zeni dati 3 milijardi evra Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187846 Wenger da ima imalo muda stavio bi Ozila na klupu ili na tribine u sljedećoj utakmici , lik je blago rečeno katastrofalan . Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187877 Monako se sjebao totatlno kao što kličko reče vlasnika je bivša žena dobro osiromašila kao i u većini slučajeva današnjice, tako da je lik odlučio da klub ispašta i mislim da je izjavio da od velikih pojačanja kao što je to bio slučaj prošle sezone nema ništa da će oslonac biti mladi igrači. Dortmund se šalio sa Arsenalom ali bukvalno Aumabeyang,Immobile,Mekhtaryan prolazili kako su htjeli u Arsenalu svi očajni a najviše se istakao Ozil :D I samo osvrt na Real, čisto da kažem da je Modrić poslije Ronalda njihov glavni igrač, sjajan na sredini terena nešto ko kod nas Fabregas pasovi u pravom trenutku. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.