Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Jedva čekam pregled .

L.Adriano 5 golova , mislim da je jedini igrač kojem je to pošlo za nogom , nisam siguran , ali svakako velika stvar !

EDIT:

Ipak nije jedini , i Messi je dao 5 golova na jednom susretu . Adriano je prvi igrač koji je dao 4 gola u jednom poluvremenu .

Uređeno , autor izmjene: Bari

Jedva čekam pregled .

L.Adriano 5 golova , mislim da je jedini igrač kojem je to pošlo za nogom , nisam siguran , ali svakako velika stvar !

Sva sreća pa nisam igrao manje od 3.5 gola...

Ja padoh samo na mrtvu Romu poluvreme x, eee sranja :D Sjajno kolo za sad, sutra ocekujem jos 35 golova :D 

Ja padoh samo na mrtvu Romu poluvreme x, eee sranja :D Sjajno kolo za sad, sutra ocekujem jos 35 golova :D

Bio si blizu da pogodiš Romu poluvreme X  :P

Inače, ludnica večeras, sjajne utakmice i rezultati..

Kakve utakmice sinoć Bože.

40 golova u 8 utakmica. A to znači samo jedno - večeras manje golova.

Roma je OK ekipa, ali i zrcalo Serie A koja je preloša. Jednostavno Talijani nemaju šta tražiti u Champions League.

10382852_731922330224807_432839875128502

A Romi nije prvi put da primi sedmicu i zabije gol na jednoj utakmici u srazu s nekim velikanom.

10734275_731913080225732_696489521444378

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=11&nav_id=910430

Direktor Milana navodno želi SPECIJALNE POZIVNICE ZA EVROPSKA TAKMIČENJA

„Moramo da vidimo kako da unapredimo Ligu šampiona. Voleo bih da se dodeljuju specijalne pozivnice. Pogledajte Italiju na primer, svake godine dve ekipe prolaze direktno i još jedna ide u plej-of, ali imate Milan, Inter, Juventus, Romu, Napoli, Fiorentinu i Lacio koji pokušavaju da budu među te tri ekipe. U Engleskoj imate Junajted, Čelsi, Siti, Arsenal, Liverpul i Totenhem koji se bore za četiri mesta. Svake godine jedan ili dva velika kluba ne igra evropsko takmičenje, čak ni Ligu Evrope. Svake godine od 32 ekipa u LŠ, barem jedan autsajder prođe do četvrtfinala. To je dobro za fudbal, ali sa druge strane postoje i važniji klubovi – važniji zbog istorije i svoje veličine, koji ne igraju“, rekao je Gandini.

Kako prokomentarisati ovo, a ostati kulturan?

Nije fašizam izumro ni u jednoj sferi društva. I nemojte da se iznenadite ako se ovo i ostvari. Znamo da i Uefa zagovara isto. Sama činjenica da su City zbog kršenja FFP-a kaznili novčano a njegovu kaznu proslijedili ostalim klubovima (?) govori sve o njima kao organizaciji. Kao da dođeš u mirovnu misiju da smiriš situaciju i razoružaš jednu stranu i onda svo naoružanje proslijediš drugoj strani. To je Uefa. Uvijek na strani onih sa kojima je bila na prst u dupe za vrijeme svog osnivanja.

Nego, sinoć nestvarno dobra noć. Istorijska po mnogo čemu.

Ronaldo dao više golova od kompletnog Lfc-a. Biće napeto večeras. Kažu da će Rodgers sa lažnom 9-kom u vidu Sterlinga na Real. Gori od Tviteraša ne može biti.

Ima li realnog razmišljanja među ljubiteljima Premiershipa (gdje i sam spadam) pa da priznamo da su engleski predstavnici u Ligi prvaka već nekoliko godina u k**cu?

Nije nimalo dobro ovo i nešto će se morati poduzeti. Liverpool koji je prošle sezone bio jedan od glavnih pretendenata za osvajanje ''nogometnog NBA-a'', na svom stadionu od Reala pade bez ispaljenog metka primivši tricu. O Cityju koji se već godinama bruka u LP da i ne govorim. Arsenal tu i tamo al njima je vrh skupinu proći u tu je kraj.

Da nema nas da spasimo obraz Engleske u LP pitanje je da li bi Premiership bio preteknut i od strane Bundeslige.

Evo neki se i dalje smiju Primeri ovdje, ali ovo je činjenica:

Atletico Madrid (treći klub po snazi u Španjolskoj) jači je od SVAKOG engleskog kluba, osim Chelseaja. A do prošle sezone su i od nas jači bili, izbacili nas u LP.

I šta reći na sve ovo? Ovo je ovako i drugačije nikako nije, ali vodstvo engleske lige od nečega treba početi. Prije svega od uvođenja zimske pauze, pa onda lagano ići u smjeru domestifikacije lige.

OOO kakav maloumnik je ovaj Mario, sta je ovo :D 

Na poluvremenu zamijenio dres sa Pepeom i Rodzers ga izveo :D 

- Imao sam sličan slučaj prethodne sezone - aludirao je Rodžers na Mamadua Sakoa, koji je na poluvremenu razmenio dres sa Samjuelom Etoom.

- Baloteli je uradio istu stvar. Saznao sam to kada sam otišao u svlačionicu na poluvremenu. Ako to želiš da radiš, to radiš na kraju utakmice i to je nešto što ću morati da rešim sa njim - dodao je Rodžers, prenose engleski mediji. 

Gledao sam Olypmiakos-Juventus, za prolaz ce se boriti do samog kraja a utakmicu je unistio Mazic sa sudjenjem, nemogu da vjerujem da svaki kontakt svira uz to ponistio cist gol Tevezu na samom pocetku utakmice.

A do prošle sezone su i od nas jači bili, izbacili nas u LP.

Pa prosle sezone kad su nas izbacili bili su jaci i od Barcelone i od Reala.Tako da prosle sezone nisu bili tek 3. klub u Primeri,vec prvi.Automatski to vuce za sobom cinjenicu da i Liverpul nije ista ekipa prosle i ove godine i mislim da proslogodisnji Liverpul sa Suarezom i Staridzom u vrhu sigurno bi nanio mnogo stete Realu.

Sporting optužio Šalke i Gazprom da su namestili utakmicu u Gelzenkirhenu, zato što je došao 1 i 7+. Kao argument su naveli i činjenicu da su sudili Rusi. =D>

• 2 sedmice kasnije...

1012899_853358164710647_6408556652719757

Ronaldo će večeras vjerovatno izjednačiti, ko zna možda i obori. I Messi možda izjednači večeras, ko zna možda i obori :D

Kakve tri jebene legende na slici..

Kakva će to biti mrtva trka do kraja između Ronalda i Messija, do kraja karijera.. Kakva dva fudbalera! Kakvo rivalstvo!

Samo da im Baloteli ne zapali klupu ili napravi neko sranje. :D

Neka ga odmaraju, trebace mu snage za rvanje sa Kejhilom i Banetom.

Samo da oni ne dobiju Real pa se napale posle :D

Evo ih Sitijevi huligani :D 

Kako su danas preneli britanski mediji, "Grupa 1984" zatražila je od navijača na stadionu Itihad da sutra okrenu leđa i zvižde himni Lige šampiona jer ih Evropska fudbalska unija (Uefa) "loše tretira".

Navijači Sitija su nezadovoljni jer nisu uživo mogli da gledaju utakmicu u Moskvi, u prošlom kolu, zbog suspenzije stadiona CSKA. Uefa je kaznila ruski klub zbog rasističkog ponašanja navijača

"Mnogi navijači Sitija su otputovali u Moskvu. Potrošili su mnogo novca na avionske karte, vize i smeštaj i nisu ih pustili na stadion, a onda smo vodeli da je utakmicu gledalo nekoliko stotina ruskih navijača. Mislimo da nemamo dobar tretman kod Uefe", navodi se u saopštenju navijačke grupe Mančester sitija.

"Mislimo da Uefu zanimaju samo spoznorstva i novac, a ne navijači. Za sutrašnju utakmicu podržavamo ideju da navijači Sitija okrenu leđa i žvižde himni Lige šampiona", dodaje se u saopštenju.

Kurčeva večer, najviše zbog toga jer se mrtvi juventus vratio ali opet mogu ladno da ga izdudlaju...

Dortmund primio prvi gol u LŠ ove sezone ali ipak laganize dobili.

Real me malo razočarao, lpool je karina kako god okreneš i još su igrali u kombinovanom sastavu i oni mamlazi im nisu uspjeli zabiti više od jednog gola, čak je lpool bio kompetentan kada su ušli sterling džerard...

Arsenal....

10297621_403877196430546_535148881912765

Moram sad da se nadovežem na situaciju iz prošle sezone,pritom odma da naglasim da nemam ništa protiv Liverpula,čak šta više navijao sam za njih sinoć.

Elem,prošle sezone kad je Čelzi imao gust raspored,čini mi se polufinale LŠ i izmedju toga utakmicu sa Liverpulom u gostima bilo je svakavih pizdarija,pisalo se kako će Murinjo izvesti slabiji tim i čuvati igrače za Atletiko.

Pelegrini je "kukao" na sva zvona,krenula je opšta paranoja kad Murinja nije bilo u vozu sa igračima,kako će prepustiti pomoćniku da vodi utakmicu i šta ti ja znam. 
I tad je bogami bilo dosta pljuvanja od strane pojedinih navijača Liverpula koji su bili slepi za stanje u mom voljenom klubu u to vreme.

Dvostruki kriterijumi još jedanput uzimaju maha,naravno niko neće osuti paljbu po Rodzersu koji se unapred predao dok bi Murinja naravno već razapeli pred FA i kaznili ga kojom utakmicom.

Naravno Žoze je taj koji uništava fudbal dok je Rodzers zna šta radi. 
Uopšte ne dovodim u pitanje njegov izbor igrača,njegov tim,njegova odluka ali baš me interesuje gde su sad ti koji su prozivali Murinja kako je prodao utakmicu??

Ne znam, meni je nekako prijatno gledati tu navalu bijesa kod ljudi kad kažeš nešto istinito sa ogromnom dozom sarkazma. Bilo bi mi totalno bljak da su ljudi ravnodušni prema CFC-u i Joseu ili da, ne daj Bože, vole CFC i Moua. Ovako je sve mnogo zanimljivije i dobija dodatno na težini. Pa pogledaj samo prošlogodišnji meč s Lfc-om. Uoči meča natpisi u medijima maltene u fazonu "Nek osvoji titulu Lfc da narodu bude bolje", od svakog voditelja do komentatora svi su bili na njihovoj strani, kružile su priče o lepršavosti njihove igre koje je zaista bilo (a niko nije pominjao primanje golova), sve je bilo pripremljeno za dernek i onda dođe Jose onakav sav neobrijan, nepočešljan, u prsluku i trenerci sa podočnjacima, a pored njega Rodgers obučen ko da udaje sestru i onda kreće sistematsko karanje neokorteksa od prve minute meča pa do kraja. Brutalno razbijanje sna. Pa kasnije gledaš s kakvom težinom svi komentarišu kraj utakmice. To su detalji zbog kojih je sve dodatno slađe nego kod nekih drugih klubova. 

Ne znam, meni je nekako prijatno gledati tu navalu bijesa kod ljudi kad kažeš nešto istinito sa ogromnom dozom sarkazma. Bilo bi mi totalno bljak da su ljudi ravnodušni prema CFC-u i Joseu ili da, ne daj Bože, vole CFC i Moua. Ovako je sve mnogo zanimljivije i dobija dodatno na težini. Pa pogledaj samo prošlogodišnji meč s Lfc-om. Uoči meča natpisi u medijima maltene u fazonu "Nek osvoji titulu Lfc da narodu bude bolje", od svakog voditelja do komentatora svi su bili na njihovoj strani, kružile su priče o lepršavosti njihove igre koje je zaista bilo (a niko nije pominjao primanje golova), sve je bilo pripremljeno za dernek i onda dođe Jose onakav sav neobrijan, nepočešljan, u prsluku i trenerci sa podočnjacima, a pored njega Rodgers obučen ko da udaje sestru i onda kreće sistematsko karanje neokorteksa od prve minute meča pa do kraja. Brutalno razbijanje sna. Pa kasnije gledaš s kakvom težinom svi komentarišu kraj utakmice. To su detalji zbog kojih je sve dodatno slađe nego kod nekih drugih klubova. 

Sad da si blize castio bih te pivom za ove napisani rijeci.Svaka ti je na mjestu.ZIVIO!!!

L.Adriano da odigra jos dva meca protiv Bate Borisova stigao bi lagano Raula, Messija i ostalu bagru :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.