26. novembar 2014.11 god. comment_193580 Nek je pao Bayern. Pun mi kurac blogera/analitičara i ostalih fegeta koji truju internet na poluvremenu s komentarima ALONSO IMO 70 PASOVA A ČITAV VEZNI RED GRAĐANA 52 HAHAHAHHAHA #totalnifudbal #pepgenije ili BAYERN IMA 70% POSJEDA U MANČESTERU KAKVA MOĆ. Takve ljude bi trebalo bacati u kiselinu bez pogovora. I tako su dvije neporažene ekipe ove sezone u Evropi Chelsea i PSG. Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193582 Siti isto ima 5 bodova, kao i Roma i CSKA. CSKA je bolji u međusobnim duelima od Sitija, a Roma je bolja od CSKA. Ako se desi da se poslednje utakmice završe nerešeno, svi bi imali po šest bodova. Ako bi u Rimu bilo 2:2 ili više, Siti bi bio bolji od Rome. Šta onda? City samo mora odigrati 1:1 ili bilo koji drugi nerijeseni rezultat sa romom a da postignu gol, i prolaze dalje. Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193586 Da, Aguero da igra za jednog od spanskih blizanaca bio bi u top3 za Zlatnu loptu Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193603 City samo mora odigrati 1:1 ili bilo koji drugi nerijeseni rezultat sa romom a da postignu gol, i prolaze dalje. Nek je pao Bayern. Pun mi kurac blogera/analitičara i ostalih fegeta koji truju internet na poluvremenu s komentarima ALONSO IMO 70 PASOVA A ČITAV VEZNI RED GRAĐANA 52 HAHAHAHHAHA #totalnifudbal #pepgenije ili BAYERN IMA 70% POSJEDA U MANČESTERU KAKVA MOĆ. Takve ljude bi trebalo bacati u kiselinu bez pogovora. I tako su dvije neporažene ekipe ove sezone u Evropi Chelsea i PSG. HAHAHAHAHAH kralju! :D Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193606 Zar niko ni da spomene? Lionel Messi is officially the Champions League highest goalscorer ever with 72 goals. ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193617 Samo neka izgubise ova stoka istanbulsko galatasarajska, Mitar odlican bio, mogao do gola I par asistencija da ne igra sa onakvim drvima :D Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193621 Messi 3 gola i oborio rekord , prestigao Raula po broju golova . Zar niko ni da spomene? Lionel Messi is officially the Champions League highest goalscorer ever with 72 goals. ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ Ipak je "neko" spomenuo . Zanimljivo će biti u zadnjem kolu grupe gdje je Leverkuzen , Monako , Zenit i Benfika svi imaju šanse izuzev Benfike . Redsi se opet brukaju . Arsenal nakon drugo vremena odigrao dobru utakmicu i zasluženo dobio Dormunda . Schalke 0:5 Chelsea , City 3:2 Bayern , Arsenal 2:0 Dortmund . Bundesliga o.O Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193623 Arsenal nakon drugo vremena odigrao dobru utakmicu i zasluženo dobio Dormunda . Schalke 0:5 Chelsea , City 3:2 Bayern , Arsenal 2:0 Dortmund . Bundesliga o.O Zaboravio si B. Leverkuzen 0:1 Monako. Xexe, aj sad da ostavljamo komentare na netu kako je BL precenjena, xexe. Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193624 Zaboravio si B. Leverkuzen 0:1 Monako. Xexe, aj sad da ostavljamo komentare na netu kako je BL precenjena, xexe. Mislio sam na dvoboje Premirship - Bundesliga ali može i to :D . Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193644 Žesus: Zasluženo smo ispali http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=11&dd=26&nav_id=929279 Ma je l' moguće da je ovaj pajser sportski priznao poraz i odao počast protivniku? Sećam se da je bio vrlo bučan kada ga je Čelsi izbacivao. Cela ekipa Liverpula brani korner protiv petorice Bugara. Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193661 Arsenal odigrao tekmu sezone. Profa 15. sezonu zaredom prolazi grupu a oni bi da ga se riješe, kakvi bogumili. Ovo je početak nečeg velikog. Ludogorec neočekivano sebi dozvolio luksuz da primi 2 gola od Rodgersove nedonoščadi. Baselu je dovoljan X tako da će rutinski da ih odrade. Mada ne isključujem uticaj sreće u korist Rodgersa baš kao protiv Ludogoreca u prvom kolu. Monaco melem za oko. Uz 2 postignuta gola i sa samo jednim primljenim ljudi na kraju sami odlučuju o prolasku dalje. Monaco i LFC imaju mnogo toga zajedničkog ove sezone i to je odličan primjer trenera koji zna osigurati svoj gol i trenera kod kojeg niko ne zna šta mu je činiti. LFC je ostao bez važnih igrača ali šta da kaže Monaco. Oba tima u krizi, igraju LŠ nakon dugo godina i na sve to Jardimu prva sezona u klubu a Rodgers treću godinu sjedi i uvjerljivo gazi ka cifri od 50+ primljenih golova u prvenstvu. Jasno je, LFC je najgora ekipa u prekidima al je zato Atletico najjača. Ludogorec i Maribor primjer ovim lokalnim amaterskim udruženjima da se može igrati LŠ bez skidanja gaća prije početka tekme, samo ako pravilno radiš. Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193664 samo što ludogorec ima para više nego svi ovi lokalni klubovi zajedno Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193666 Pare same po sebi ti nece donijeti rezultate ako uz to ne radis pravilno. A naravno da nije istina to sto si izjavio. Kroz blizance je proslo para za 3 Ludogoreca. Dzaba kad se krade. A i trenutno, Dinamo apsolutno moze parirati Ludogorecu finansijski. Maribor je tu malo slabiji, ali ljudi su poslozili sve od vrha do trenera. edit Sta tek reci za Rijeku, ljudi nisu nadigrani jos Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193667 ludogorec je privatni klub druže, kupljen pre par godina..nmg sada tražiti uglavnom taj vlasnik ih je doveo iz treće lige u prvu, i odma prve sezone uzeli su triplu krunu, u timu imaju 10 brazilaca a plate su im bože.. a partizan i zvezda su državni klubovi, u kojima se krade nenormalno, prodaju se igrači za 10 miliona, dovede se neki slobodan igrač, i za 5 mjeseci igrači štrajkuju jer nisu plate dobili godinu dana Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193668 Znam ja druze odlicno ko je vlasnik Ludogoreca. Isto tako je i Ludogorec mogao krasti ko blizanci pa bi sad bio u stecaju. A blizanci su dosad mogli imati ekipcine samo takve za ove prostore i da igraju u Evropi ko ekipa koja se bavi fudbalom, da tuku Asterase i picke materine a ne da na terenu djeluju ko likovi iz kasarne koji nisu loptu dotakli 6 mjeseci. Para je bilo dovoljno za pristojne nastupe u Evropi, ali klubovi funkcionisu po principu menadzerskih agencija i kao glasacko tijelo. Tako da izgovora nema. Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193670 ko će krasti i šta u mrtvom ludogorecu? nikog nisu prodavali, nisu imali nikakave prihode dok ih nije kupio lik.. po meni oni nisu ni slični npr Partizanu koji je samo od igrača iz svoje akademije,mogao sebi obezbjediti LŠ bar svake 2 godine i ja to kažem za naše klubove,isto mislim Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193671 Mrtvi Ludogorec koji je samo ove sezone dosad vec obrnuo par miliona prihoda. :) Pa nije jedini nacin isisavanja para iz kluba putem transfera. Dovoljno je prisjetiti se Partizana sa Cleom, kad su zaradili mislim oko 6 miliona eura te sezone samo od igranja u LS + prodaja igraca i pogledaj na sta danas lice. O tome ti ja pricam al ti totalno odlazis na drugu temu. Moram ici sad. Pusica Prijavi
9. decembar 2014.11 god. comment_194740 Back to sleep then... And it's *Rodgers'. Juve, Bazel, Arsenal i Bajer Leverkuzen idu u osminu finala kao drugoplasirani iz svojih grupa. B. Dortmund, Real Madrid, Atletiko Madrid i Monako kao prvi. Prijavi
9. decembar 2014.11 god. comment_194748 kakav crveni markovicu. inace gotivim ga jako jer je u intervjuu za ltv izjavio da navija za chelsea Prijavi
9. decembar 2014.11 god. comment_194752 Ja svakog dana Bogu zahvaljujem što nije završio kod nas, jer se puno povezivao s nama :D Prijavi
9. decembar 2014.11 god. comment_194755 Ja svakog dana Bogu zahvaljujem što nije završio kod nas, jer se puno povezivao s nama :D Pa jest los, rang Salaha. Ali gotivim ga, prezimenjak mi jos navija za nas, plus pravi sranja po liverpoolu. Prijavi
10. decembar 2014.11 god. comment_194789 Kakvo ludilo od ekipe je Monaco, kakva rutina, kakva sigurnost. Baš mi drago što su prošli jer su ih svi precrtali još i prije početka LŠ. Ogroman posao je napravio Jardim, prvi u grupi s onakvom ekipom. Veliko zajedništvo tamo vlada, najbolje se vidjelo nakon slavlja golova gdje Fabinho zamalo nije zaplakao i na kraju kad je odsviran kraj radost kao da je finale tu. 4 data gola, treći najneefikasniji tim koji je prošao grupu u LŠ. Basel rutinski u GROTLU ANFIELDA. Kakvi su to smarači jebo im pas mater istripovanu, kakav kliše-klub u svakom smislu je LFC. Nazad u LE, u sumorni četvrtak i igranje pod olovnim nebom uz kovitlavi vjetar sudbine hahahah jebi uštve iskompleksirane ! YNWA! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.