6. novembar 2014.11 god. comment_191907 RUSI BESNI: Želeli su da nas sabotiraju, pa nisu dozvolili Tošiću da igra CSKA iz Moskve u meču sa Mančester sitijem u Ligi šampiona nije mogao da računa na jednog od najboljih igrača, Zorana Tošića. Srpskog reprezentativca su tamošnje vlasti zadržale na aerodromu, jer navodno nije imao adekvatnu vizu. I pored toga “armejci†su napravili veliki podvig i pobedili “građene†na “Etihadu†sa 2:1. Ali, Rusi neće tek tako oprostiti Englezima na “gostoprimstvuâ€. Bili su besni, jer Tošiću nije bilo dozvoljeni da igra, a kako mediji prenose razmišljaju i o zvaničnoj žalbi. Takođe, direktor ruskog kluba Roman Babajev optužio je Engleze da je sve smišljeno kako bi sabotirali planove CSKA pred meč sa Sitijem. - Obavestili su nas da je Tošiću izdata tranzitna, a ne turistička viza. Engleski konzulat je rekao da nije potrebna turistička viza, nego tranzitna i da se izdaje na licu mesta. Viza je izdata, pa je imao pravo da bude u Velikoj Britaniji 48 sati, što je bilo dovoljno - rekao je direktor kluba i nastavio da objašnjava šta se desilo. - Ali, oni su na internetu našli da je igrač CSKA i da je u Englesku došao da radi. Tražili su mu radnu vizu, što je nemoguće, neprihvatljivo. Posle dugog “natezanja†dozvolili su mu da uđe u zemlju, ali ne i da igra. Oduzeli su mu i pasoš, što je prvi put u klupskoj istoriji da se u nekoj državi desi da oduzmu pasoš stranom građaninu. Engleska migraciona služba je kontaktirana i od strane srpskog konzulata i ruske ambasade. Na kraju su odlučili da ga ne puste da igra, bilo mu je zabranjeno čak i da bude gledalac na stadionu. Zahtevali su da napusti teritoriju Mančestera pre početka utakmice. Besneli su Rusi na Engleze posle povratka u Rusiju nakon utakmice sa Sitijem. - Šta posle svega? Da li ćemo se žaliti? Engleze ne možemo još uvek da umirimo, ali mislim da nema nikakvog smisla da pišemo žalbe jer to neće uticati na rezultat. Situacija uopšte nije bila prijatna. Uveren sam da se ovo ne bi desilo ni u jednoj drugoj evropskoj zemlji - rekao je Babajav, prenosi Dejli mejl. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191978 cuj sabotirali,pomogli im, da je onaj panj igrao sigurno ne bi pobedili. Eto prilike i da Dik Advokat nesto nauci i prmeni. Recept za uspeh ostaviti Bambija u hotelskoj sobi. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191979 cuj sabotirali,pomogli im, da je onaj panj igrao sigurno ne bi pobedili. Eto prilike i da Dik Advokat nesto nauci i prmeni. Recept za uspeh ostaviti Bambija u hotelskoj sobi. A Bambi nam najbolji igrac reprezentacije godinama,tako ako je on panj, ostali su suma. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191983 tako ako je on panj, ostali su suma. i to je istina. Jadni mi ako nam je Tosic najbolji igrac, a vala za bolje i nismo. Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192043 Je li to onaj Tosic sto ne moze da dobaci do sesnasterca kad centrira? Ili mozda onaj sto gine za CSKA a za Srbiju ga bole mudo? Ustvari to je isti covek. Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192077 Stvarno na ovom Balkanu se samo znaju vrijedjat igraci i nista drugo. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192363 Stvarno na ovom Balkanu se samo znaju vrijedjat igraci i nista drugo. Pa neću mu čestitati kad' mi za repku na terenu igra džepnog bilijara i ne može kugle da pogodi a za ekipu ubacuje ko Nil Robertson i Džod Tramp zajedno Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193412 Ne moraju oni dobiti, zna se samo da ce adriano ga zabiti, a vala i bilbao u kakvoj je formi, tesko da moze drugaciji rezultat biti :D Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193504 Iskreno drago mi je što je City dobio mrski Bayern , možda nisu zaslužili 3 boda , sva 3 gola su dali iz Bayernovih grešaka . Aguero dokazao da je najbolji napadač na svijetu , Pellegrini mu treba platiti večeru , mislim da mu je sačuvao guzicu . Messi 3 gola i oborio rekord , prestigao Raula po broju golova . Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193506 Znaci sutra komotno igrati Ronaldo daje bar 2 gola, ovaj ce sam sutati sve sutra :D Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193518 Iskreno drago mi je što je City dobio mrski Bayern , možda nisu zaslužili 3 boda , sva 3 gola su dali iz Bayernovih grešaka . Šta treba da se desi da Siti ode u LE, ne bih voleo da ih gledam u osmini, a ne bih voleo ni da nemaju nikakve evropske obaveze od februara. :D Eto, sad su predstavnici PL na jedno veče zapušili usta bundesligašima. Sutra samo treba Arsić da dobije Dortmund. :D Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193520 Šta treba da se desi da Siti ode u LE, ne bih voleo da ih gledam u osmini, a ne bih voleo ni da nemaju nikakve evropske obaveze od februara. :D Eto, sad su predstavnici PL na jedno veče zapušili usta bundesligašima. Sutra samo treba Arsić da dobije Dortmund. :D City 6 bodova , sljedeću igra sa Romom u Rimu (Roma ima 5 bodova) . Bayern ima 12 bodova , sljedeću igra kod kuće sa CSKA (CSKA ima 5 bodova) . Eto sam skontaj kakav scenario treba da se desi da City ide u LE . Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193524 Siti isto ima 5 bodova, kao i Roma i CSKA. CSKA je bolji u međusobnim duelima od Sitija, a Roma je bolja od CSKA. Ako se desi da se poslednje utakmice završe nerešeno, svi bi imali po šest bodova. Ako bi u Rimu bilo 2:2 ili više, Siti bi bio bolji od Rome. Šta onda? Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193526 CSKA prekriži, jer im treba čudo da išta uzmu u Minhenu. Roma i City u međusobnom duelu odlučuju vjerovatno. Mislim da bi za nas idealno bilo da City ode u Evropsku Ligu. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193529 Ajde da podelim jedno razmisljanje sa vama. Morao sam malo umanjiti ekran da bi videli koja dva tima su uporedjena. Ako zumirate ili malo napregnete oci videcete da svake sezone kada se sastanu City i Bayern svako odnese po jednu pobedu. Takodje videcemo da u zadnje 2 sezone City dobija drugu utakmicu preokretom (1:2 HT) 3:2 FT. E sada klasicne saradnje oko klubova u prvenstvu i da progutamo da postoje,ali u LS jel moguce to? Jel moguce da se slucajno napravi veliki prelaz dve godine zaredom i da se City vraca protiv Bayerna koji gazi sve pred sobom,a City je u "kanal" formi. Smesni golovi Citya u drugom poluvremenu, smesne reakcije Harta u prvom poluvremenu. Sta vi misite o ovome? Previse je slucajnosti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.