Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Wenger da ima imalo muda stavio bi Ozila na klupu ili na tribine u sljedećoj utakmici , lik je blago rečeno katastrofalan .

Wengeru ne trebaju muda, nego mozak. Ne treba Ozil ici na klupu nego u sredinu terena, ali Wenger kao da želi uništiti Arsenal pa ga konstantno stavlja na krilo. Koristi ga na krivoj poziciji i to je sve. Vezni igrač je širok pojam, nije isto igrati krilo i igrati 10-ku. Ozil na krilu je igrač manje, nije brz, nije prodoran, a i kada uđe u sredinu s lijeve strane ne može kvalitetno uposliti igrače Arsenala jer je ljevak.

Prošle sezone na početku je Arsenal bio strašno dobar, Ozil u sredini iza napadača, iza njega Ramsey i Arteta ( ili Wilshere ), dok su Walcott i Chamberlain bili krila. Svi znamo koliko je Walcott inteligentan igrač, ali s onom brzinom koju ima ništa mu više i nije trebalo da zabija i da igra odlično jer ga je imao tko uposliti - Ozil sa svoje prave, prirodne pozicije.

Sve dok je Ozil na krilu, Arsenal će igrati ovako tužno. Dakle nije rješenje staviti ga na klupu, nego u sredinu. Iako, volio bih ja da cijelu sezonu na krilu provede :D

Roma prasi bracu Ruse :D 

Bayern pobedio City, Dortmun Arsenala, mi X sa Schalkeom.

Tuzno je gde je trenutno engleski fudbal,tj klubovi... U ovom 2+ imaju nemci, greota.

Tako je vec duze vrijeme, engleski klubovi u Evropskim natjecanjima kao da su neke druge ekipe, nego one iz BPL. Ne ide mi u vugla. Naravno izuzev jednog :D

1twitter.png

Roma odlična ekipa, večeras odigrali odlično i u napadu i odbrani, lako su dolazili do gola Citya, samo što su se povukli zadnjih 15-20 kada je izašao Totti a možda su mogli i dobit, inače Totti gospodin u kopačkama ^:)^

Samo cu jedno rec: MARIBORE SVAKA CAST, ako bog da zadnju nas tuknete i prodjete dalje :D 

Uefa naišla na još jedan klub koji im trlja so na ranu, pjesnički rečeno.

City će ispasti u grupi, 4. godinu zaredom ne dobijaju tekmu na domaćem terenu

Penal ko vrata.

Jadni Olympiacos da 3 gola Atl. Madridu a ne može ni gola Malmeu -.-'

Nakon Henrya,Bendtnera Welbeck postao tek 3. igrač Arsenala koji je zabio hattrick u Ligi prvaka.

Rodgers ide ka otkazu

• 2 sedmice kasnije...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=11&nav_id=910430

Direktor Milana navodno želi SPECIJALNE POZIVNICE ZA EVROPSKA TAKMIČENJA

„Moramo da vidimo kako da unapredimo Ligu šampiona. Voleo bih da se dodeljuju specijalne pozivnice. Pogledajte Italiju na primer, svake godine dve ekipe prolaze direktno i još jedna ide u plej-of, ali imate Milan, Inter, Juventus, Romu, Napoli, Fiorentinu i Lacio koji pokušavaju da budu među te tri ekipe. U Engleskoj imate Junajted, Čelsi, Siti, Arsenal, Liverpul i Totenhem koji se bore za četiri mesta. Svake godine jedan ili dva velika kluba ne igra evropsko takmičenje, čak ni Ligu Evrope. Svake godine od 32 ekipa u LŠ, barem jedan autsajder prođe do četvrtfinala. To je dobro za fudbal, ali sa druge strane postoje i važniji klubovi – važniji zbog istorije i svoje veličine, koji ne igraju“, rekao je Gandini.

Kako prokomentarisati ovo, a ostati kulturan?

Pa reci lijepo "dajte nam te pozivnice jer mi nemamo drugi način da dođemo do LP" i da te cijeli svijet razumije..

Čuj postoje važniji klubovi, hahahahah ja vjerujem da će nakon ove izjave ekipe poput Maribora ustupit mjesto Milanu već u narednom kolu grupne faze, taman da ih mi išamaramo..

Pa reci lijepo "dajte nam te pozivnice jer mi nemamo drugi način da dođemo do LP"

Kako nemaju, pa imaju Toresa... :D

Kako nemaju, pa imaju Toresa... :D

hahahaha ako Milan bude iznosio argumente zašto bi trebali dobit pozivnicu vjerujem da će jedan od argumenata biti "mi smo u težem položaju u odnosu na druge klubove jer imamo Torresa" :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.