Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

To sto trenutno Messi radi, velika vecina ljudi, kako strucnjaka, tako i laika smatra najboljom igrom u istoriji fudbala. I verovatno da nisu daleko od toga.Ali isto tako je ocigledno i da su drugi igraci potcenjeni, i to nepravedno, njegovom pojavom us vetu fudbala. Prosle sezone, iako Farcelona nije osvojila nijedan veliki trofej, dobio je titulu najboljeg igraca samo jer je postigao vise golova od Ronalda, iako je Real imao bolju sezonu.

Tu je onda i Iniesta, covek kome Messi duguje jednu zlatnu loptu(druga ide Xaviju)... 

Sustina je da je on doneo jednobraznost u fudbal, niko se ni ne trudi da gleda na drugu stranu, on je uvek u centru paznje.

Kad sam rekao da cemo ga priznati za igraca, kada da gol protiv Chelsea-ja. rekao sam to u sali. 

Ali to je cinjenica koja me cini jos ponosnijim sto sam navijac Plavaca.

Moje misljenje je da Messi treba da izadje iz Farcelone, i dokaze se u drugoj sredini(kao sto je to uradio Ronaldo), da bi bio najbolji. 

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Niang se obrukao baš ono. Drugi gol Barcelone je samo kazna za ono što je fulio, a fulio je APSOLUTNO nemoguće. Nećeš sada moći ostati od ove dječurlije što navijaju za Uefalonu, puuuu sve im nataknem na neku stvar.

jarane kad je messi zabio gol, meni je 1000 statusa izbacilo kako svrsavaju na njega

Hazard momentalno bolji od mesija :) Nikada ne moze da se kaze koji je bolji,ali mesi je sad na vrvu zajedno sa ronaldo. Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Samo Celsi i Inter po receptu 'svi u odbranu' mogu proci Barselona u dve utakmice.

To sto trenutno Messi radi, velika vecina ljudi, kako strucnjaka, tako i laika smatra najboljom igrom u istoriji fudbala. I verovatno da nisu daleko od toga.Ali isto tako je ocigledno i da su drugi igraci potcenjeni, i to nepravedno, njegovom pojavom us vetu fudbala. Prosle sezone, iako Farcelona nije osvojila nijedan veliki trofej, dobio je titulu najboljeg igraca samo jer je postigao vise golova od Ronalda, iako je Real imao bolju sezonu.

Tu je onda i Iniesta, covek kome Messi duguje jednu zlatnu loptu(druga ide Xaviju)... 

Sustina je da je on doneo jednobraznost u fudbal, niko se ni ne trudi da gleda na drugu stranu, on je uvek u centru paznje.

Kad sam rekao da cemo ga priznati za igraca, kada da gol protiv Chelsea-ja. rekao sam to u sali. 

Ali to je cinjenica koja me cini jos ponosnijim sto sam navijac Plavaca.

Moje misljenje je da Messi treba da izadje iz Farcelone, i dokaze se u drugoj sredini(kao sto je to uradio Ronaldo), da bi bio najbolji. 

Matori stoji sve da Mesi ima kvalitet, ali kad vidis da u ekipi ima Xavija,Iniestu i jos par igraca,shvatis da mu je posao olaksan za 50-60%, treneri ne znaju od koga vise opasnost preti, mozda je najbolji na svetu igrac trenutno i u zadnjih 10 godina, ali u ISTORIJI, to je glupost. Maradona je jedan jedini pravi otac fudbala,zanemari skandale van terena, i uporedi sta je Maradona uradio sa Napolijem(kad je seria a na vrhuncu svoje moci bila) bukvalno je sam osvojio dva skudeta i jos 1-2 kupa, voleo bi da vidim sta bi Mesi uradio sa osrednjom ekipom tipa Osasuna,Hetafe ili Betis, dok se takav igrac ne rodi, da bukvalno sam resava utakmicu, da jednacina izadje x (taj odredjeni fudbaler) = ekipa u kojoj igra, e onda se tek moze pricati da je najbolji svih vremena, a do tada samo je jedan majstor fudbala, Diego Armando Maradona.

Eto arsenala vratio se u igri :) Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Joj, gledam ovu tekmu na Allianz Areni, gledam ovaj stadion, atmosferu i tačno mi vraća neke stvari u glavu iz one noći... Ah, ta dobra stara vremena...

kakvo jadno navlačenje sudaca za Bayern

jebo me svak ako ovaj Giroud nije 3 puta lošiji od našeg Trollesa...kakav balvan od igrača, to se ne viđa često

a ovog panja Robbena ne bih imao u HNL-u, kakva sebična panjina od igrača, smeće obično umišljeno

a ovaj Arsenal je teška smijurija...sami sebe ubijaju svom usranom igrom

dođu na krilo i kad treba centrirat, oni se krenu dodavat tamo po krilu i izgube loptu

Arsenal je morao bolje odigrati kod kuce da bi prosli,pobijedili su Bayern Munchen i svaka im cast ali nikakve koristi im od toga,Bayern Munchen veceras nije licio nimalo na onu ekipu kao u dosadasnjem dijelu.Cestitke Malagi na prolazu,najveci rezultat u historiji kluba prolazak u 1/4 finale lige prvaka.

Onaj Isco ce biti klasa ako nastavi sa ovakvim igrama,znam da nam ne treba ali bi voleo da ga vidim u timu kod nas. Brz,eksplozivan,okretan...ekstra igrac,tipa Hazard. Drago mi je sto je Piazon igrao,malo,ali je dobio sansu. Zbog Piazona navijam za Malagu i zbog Didija za Galatu :) 

Onaj k'o kaze da je Messi najbolji ikada nije nijednom pogledao velikog Zinedina Zidana.

Ja sam gledao Zinedina Zidana u 8 godina njegove karijere i covek realno ne moze  da se priblizi  Mesiju,to ce svako ko je realan reci.

Mesi je cudoviste od igraca,to ce i Zizu reci koji je kralj fudbala...

Klasa iznad su Debeli Ronaldo,K.Ronaldo,Mesi i Ronaldinjo.Od onih koje sam ja gledao...

Ronaldinjo po meni je najbolji igrac sto je postojao. Ljepota bila ga gledat. Steta sto nije duzu karijeru imao takvu, al u onoj njegovoj top formi bio je ljepota za oci.(iako je on nikakav :D)

Potezi,golovi,slobodnjaci,penali. Sve sve predobro.

Jedva cekam izvlacenje u petak za LP jer me bas interesuje ko ce koga izvuci.

Ovaj Arsenal odigrao GORE nego mi u finalu protiv Bajerna, stvorili manje prilika i pobedili sa 0-2, pa gde to ima?

Roben ne da je nula od igrača nego je NULČINA, večeras je (opet) usrao sve što je mogao. Čim bi lopta stigla do njega, znao bih da od akcije nema ništa. Ukoliko Bajern ima ambiciju da osvoji LŠ ovaj ćelavac ne sme da igra.

Onaj k'o kaze da je Messi najbolji ikada nije nijednom pogledao velikog Zinedina Zidana.

Sve si rekao, ono je bio genijalac na terenu od kad pratim nogomet idu mi Zidane, Ronaldo Luis Nazario i Ronaldinho (steta sto je kratko trajao, ali pokazao je svijetu u dvi tri god. puno toga)

kakvo jadno navlačenje sudaca za Bayern

jebo me svak ako ovaj Giroud nije 3 puta lošiji od našeg Trollesa...kakav balvan od igrača, to se ne viđa često

a ovog panja Robbena ne bih imao u HNL-u, kakva sebična panjina od igrača, smeće obično umišljeno

a ovaj Arsenal je teška smijurija...sami sebe ubijaju svom usranom igrom

dođu na krilo i kad treba centrirat, oni se krenu dodavat tamo po krilu i izgube loptu

Giroud ocajan igrac.

Robben kad doda na treningu je praznik.

Uzasna igra Arsenala ni sami ne znaju kako su zabili ova dva gola.

Ja sam gledao Zinedina Zidana u 8 godina njegove karijere i covek realno ne moze  da se priblizi  Mesiju,to ce svako ko je realan reci.

Mesi je cudoviste od igraca,to ce i Zizu reci koji je kralj fudbala...

Klasa iznad su Debeli Ronaldo,K.Ronaldo,Mesi i Ronaldinjo.Od onih koje sam ja gledao...

Ma nema sanse da je Messi bolji od Zidana.Vecina se slaze da su Zidan i Ronaldinho najbolji,najkompletniji i najkonstantniji igraci svih vremena.
Messi jeste dobar ali ne dovoljno da bude ispred ove dvojice.

To je samo zato sto vecina mrzi Barselonu i samim tim i Mesija.Nemam nista protiv...Ja sam rekao svoje misljenje,postujem tudje,a postoji mnogobrojni video materijal kao dokaz a impresivne brojke i rekordi govore mnogo toga.A Mesi ima tek 26.

.

Meni je messi drag sto jest jest i najbolji igrac u historiji fudbala je. Statistika tako govori. To sto je ronaldinha bilo ljepse gledat nema veze.

Messi je no1 100%

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.