15. mart 2024.2 god. comment_353592 Sve u svemu nadam se sljedecim polufinalima bayern-real/city Atletico - psg Finale neka bude Bayern - Atletico I nek atletico uzme, zasluzili su ljudi da ovaj projekat krunisu titulom. Prijavi
16. mart 2024.2 god. comment_353595 Samo nek ne uzme City( pa da imaju 2 ko mi) i Arsenal (da imaju ikako). Pariz i dalje vjerujem nije spreman. Poželio bi najviše Dortmundu pa Atletiku. Prijavi
16. mart 2024.2 god. comment_353596 Dortmund tesko da moze ista, ali bi bilo lijepo. Navijat cu za Atletico, nevjerovatno, ali najljepse igraju, a da nisu Real ili City. Prijavi
16. mart 2024.2 god. comment_353597 4 minutes ago, diablo_bih said: Dortmund tesko da moze ista, ali bi bilo lijepo. Navijat cu za Atletico, nevjerovatno, ali najljepse igraju, a da nisu Real ili City. Jesil gledao prvu utakmicu Atletica protiv Intera? Kako to igraju najljepse? Prijavi
16. mart 2024.2 god. comment_353598 Just now, hamco said: Jesil gledao prvu utakmicu Atletica protiv Intera? Kako to igraju najljepse? Malo, nisu bili na nivou, ali sam ih gledao u la ligi gdje igraju vrhunski. Jesi li vidio u drugom mecu to lagano odzada, vezu se kratki passovi, iznosi se lopta kako treba, nema panike osim kod Savica. Prijavi
16. mart 2024.2 god. comment_353602 Otkad to Real lijepo igra? Nadigrao ih Leipzig u dvomeču u jeku poraza i kikseva u Bundesligi. Atletico fino igra za svoje standarde, to je tačno. Arsenal definitivno igra bolje od njih. Na PSG ne trošim vrijeme pa ne znam. Prijavi
18. mart 2024.2 god. comment_353631 Dortmund i Atletico, klubovi za koje navijam. Parovi dobri, od govana samo barsa ostala u ovom slabijem dijelu ali makar će 3 od 5 govnjavih ekipa makar sigurno ispasti do finala, tako da je manja šansa da dva govnata igraju u finalu Prijavi
16. april 2024.2 god. comment_354344 Kakvih 6 utakmica četvrtfinala, a najbolje tek slijedi sutra. Na 6 utakmica je viđeno 29 golova i 9 preokreta. To je posljedica ravnopravnih parova koji su izvučeni i za posljedicu ćemo imati da ne odu svi najveći favoriti do kraja. Prijavi
17. april 2024.2 god. Popularna objava comment_354345 Jako je lijepo što je barsa izgužena onako na svom stadionu jako lijepo za vidjeti. Još ljepše je kmečanje koje je odjekivalo barcelonom sinoć i plakanje na suđenje. Nadam se da ćemo se još nagledati ovakvog guženja katalonske pogani Prijavi
17. april 2024.2 god. comment_354354 14 minutes ago, EdvinTB said: Bilo bi interesantno njemačko finale, BvB-Bayern Ma goni ih, bilo je 2013 to finale al s 3x zanimljivijim dortmundom Prijavi
17. april 2024.2 god. comment_354355 Zanimljivo bi bilo i ove godine, jer su oba zakazali u prvenstvu, ma da nevjerujem ni sa da će ijedan do finala Prijavi
17. april 2024.2 god. comment_354356 12 hours ago, Kun Aguer0 said: Jako je lijepo što je barsa izgužena onako na svom stadionu jako lijepo za vidjeti. Još ljepše je kmečanje koje je odjekivalo barcelonom sinoć i plakanje na suđenje. Nadam se da ćemo se još nagledati ovakvog guženja katalonske pogani Ne znam, sudija savrseno odsudio. Cist crveni i onda kmecanje za svaki kurac, pa im morao dijeliti zute. Prijavi
17. april 2024.2 god. comment_354363 Meni su City i Real dvije strane iste medalje koja se zove dosada. City ne znam da li vise davi loptu ili moju zelju za gledanjem meca, prosto se napinjem konstantno ocekujuci da nesto konkretno urade. Pored ove smaracke taktike izvlaci ih kvalitet pa mogu da sebi dopuste ovu lobotomiju od fudbala. Sa druge strane Real, isto to samo su oni u svadji sa loptom. Na sve to su talija, provlace se na sta god da se desava na terenu. Naravno onda se moze reci da to nije sreca, sto je tacno, ali opet, mislim da i njih cupa kvalitet, a taktika i stil igre su im stvoreni za kup takmicenja. Prijavi
17. april 2024.2 god. comment_354366 Ma ovaj Real je od drage ekipe izrastao u jednu od omrazenijih. Vazda neko provlacenje, ne pamtim kad su nekog ozbiljnog rutinski izbacili. I veceras City za klasu bolji protivnik. Haaland se nije vidio 180 minuta, trebao je i ranije napolje. Prijavi
17. april 2024.2 god. comment_354368 Kad se tako sretnu dva tima koji su mi tu negdje u srcu (daleko od srca) onda više volim da prođe onaj koji bolje igra. Da barem neka pravda bude zadovoljena. Zato sam "navijao" da City ide dalje. Jasno je ko je napadao i ko se branio i ko nije nadigrao čak ni Leipzig. I sad će izaći iz svog 16-erca i govoriti kako su najveći tim i imaju šampionski mentalitet. Koji šampionski mentalitet, da prelaziš centar jednom u 10 minuta? Sa druge strane, Cityu niko nije kriv što su promašili svoje šanse i što trener nije dobro odabrao igrače za penale. Prijavi
18. april 2024.2 god. comment_354374 Ispadanjem Arsenala i Manchester Citya su se dodatno smanjile šanse da Engleska ima dodatnog predstavnika u Europi. Ako danas Liverpool i West Ham izgube to je kraj. Prijavi
18. april 2024.2 god. comment_354377 E to bi fakat spasilo sezonu, ali je loša stvar što idemo na Pepa a Pep rijetko ispada iz 2 takmičenja u jednoj sedmici. Prijavi
18. april 2024.2 god. comment_354378 Kad Arsenal moze iz 2 takmicenja u jednom danu, moze i City iz 2 u sedmici. Prijavi
20. april 2024.2 god. comment_354440 DZABA STO JE CITY IMAO UTAKMU PRIJE DVA DANA A NASI JADNICI SEDMICU CITAVU DA SE SPREME I OPET NAS RAZGUZE Prijavi
7. maj 2024.2 god. comment_354845 Od sljedeće sezone kreće novi format sa jedinstvenom tabelom i sa 8 kola grupne faze i kako sada stvari stoje u njoj će učestvovati Brest, Bologna, Stuttgart, Girona i Aston Villa. Fino je što je još uvijek u svakoj od ovih liga moguće da dođe do iznenađenja. A kad je u pitanju ova sezona nadam se da Real neće osvojiti. Prijavi
8. maj 2024.2 god. comment_354871 Super je što je BVB u finalu, ali nisam siguran da imaju ikakve šanse protiv Reala. Čak manje nego što bi imali i protiv Bayerna protiv kojih zadnjih godina imaju 0% uspješnost kada je bitno. Real je danas ponovo uradio ono svoje, samo što su za razliku od većine prethodnih utakmica ovu stvarno dobro odigrali. To je ekipa kojoj se mora mreža napuniti do vrha ako ih se želi izbaciti. Ako imaju 1-2 gola zaostatka oni to mogu preokrenuti. City ih je prošle godine riješio sa 4 gola, mi smo bili na dobrom putu sezonu ranije kada nam je poništen gol koji bi nam donio veliku prednost, a prije tri godine smo otišli na nedostižnu prednost. Danas kad sam vidio da ulazi onaj panj 10 minuta do kraja na -1 znao sam da će dati dva gola. Ostalo je zabilježeno za sva vremena. Uz Terzića i Maatsena sam u finalu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.