Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

1 hour ago, MASKO said:

Čar lige šampiona je u tim manjim klubovima, poenta sporta je da david pobjedi golijata, da mali siromašni dobije bogatog. Možda se pojavi nekad neki novi Leicester i pomuti planove bogatima. Te male utakmice i borba za 24. mjesto će biti itekako interesantna samo ih mnogi neće pratiti jer nema u tim ekipama nikakav mbape, haland, lewa i ostalih zvijezda ali će itekako biti ispraćeni lokalno

Pa vise su sanse mali timovi imali u onih 6 kola, nego sada u 20i kusur. Barca je znala izgubiti od Celtica i Shaktora ali tesko da ce neki favoriti izgubiti 4 puta. U ovom sistemu se dopusta po kiks,dva tri.

To da ce se ispratiti utakmice lokalno se slazem. Pa tako cemo mi ispratiti Borca iako to nije liga prvaka,sustina je da navijac tog kluba ce ispratiti a sira javnost bas i nece. Za moj ukus je previse ‘malih’ ekipa i malih utakmica za jedno takmicenje kao sto je Liga prvaka. 

2 hours ago, Bari said:

Kakvo sranje su napravili od lige prvaka. Pogledajte samo neke od utakmica Lige prvak : Sturm - Club Brugge , Dinamo - Celtic , Dinamo - Slovan Bratislava, Sparta Prag- Feyernord , Zvezda - Young Boys, Celtic - Slovan Bratislava, Sparta-Brest  itd itd. Ja ne znam ko ce gledati navedene utakmice (ima ih jos mnogo koje nisu nivo lige prvaka,ovo sam se sjetio na prvu).

Neće ih niko gledati jer ima 18 utakmica u svakom kolu, a stadioni će biti puni zbog navijača tih klubova.

1 hour ago, Bari said:

Pa vise su sanse mali timovi imali u onih 6 kola, nego sada u 20i kusur. Barca je znala izgubiti od Celtica i Shaktora ali tesko da ce neki favoriti izgubiti 4 puta. U ovom sistemu se dopusta po kiks,dva tri.

To da ce se ispratiti utakmice lokalno se slazem. Pa tako cemo mi ispratiti Borca iako to nije liga prvaka,sustina je da navijac tog kluba ce ispratiti a sira javnost bas i nece. Za moj ukus je previse ‘malih’ ekipa i malih utakmica za jedno takmicenje kao sto je Liga prvaka. 

Ne, ovde npr študgart, zvezda, dinamo imaju između dvije i četri utakmice protiv lošijih ekipa iz trećeg i četvrtog šešira i tu je bitka za to 24. mjesto plus ako neko otkine koji bod iz šešira iznad to je samo veći plus za slabiju ekipu

Nek su malo izmijenili ovo bice zanimljivo kad se liga bude privodila kraju, neke ekipe bas imaju tezak raspored.

City-Inter bezveze utakmica.

Svako je dobio po 2 protivnika iz svakog šešira tako da otprilike svi imaju protivnike iste težine. Razlika je svakako u tome što je neko iz zadnjeg dobio Slovan a neko Aston Villu. Ranije bi ovi mali klubovi igrali 4 utakmice u kojima nemaju nikakve šanse i dvije u kojima su blagi outsideri. Sada ako ništa teoretski imaju još te dodatne dvije protiv timova svog ranga. Samo što se ove sezone desilo da u zadnji šešir uđu malo jače ekipe poput Ville, Stuttgarta, pa i Girone i Bologne kojima je mjesto malo više. Tako da su razlike u "lakoći" žrijeba veće nego što bi trebale. Na bazi žrijeba Atalanti predviđaju sigurnih top 8, jer im se posrećilo sa srednjim potovima.

18 hours ago, MASKO said:

Čar lige šampiona je u tim manjim klubovima, poenta sporta je da david pobjedi golijata, da mali siromašni dobije bogatog. Možda se pojavi nekad neki novi Leicester i pomuti planove bogatima. Te male utakmice i borba za 24. mjesto će biti itekako interesantna samo ih mnogi neće pratiti jer nema u tim ekipama nikakav mbape, haland, lewa i ostalih zvijezda ali će itekako biti ispraćeni lokalno

Slažem se i podržavam ali mislim da su šanse 1 prema milion da se to ostvari u LŠ, premiership je specifičan zbog velikog broja nezgodnih utakmica, iznenađenja koja se dešavaju redovno ali i tamo su jako male šanse za situaciju kao što je bila sa Lesterom

Zapravo mislim da je razlika u odnosu na ranije situacije ta što sada te manje ekipe ne uspevaju da sačuvaju i naprave ekipu, sve se to rasproda brzo, mladi talenti napuste, neki ranije, neki kasnije nije kao 80tih i 90tih kaka du važila drugačija pravila i atmosfera

On 9/19/2024 at 12:03 PM, chiba said:

Ako mamurni ili neispavani pogledate tabelu Lige šampiona možda Vas grb AV zavara da je Čelzi na trećem mestu

Koliko si ti to bio pijan ?😅

• 1 mjesec kasnije...

Amorim je napravio pravu mašinu od Sportinga, u jebote kakva napast od ekipe, prebrzi, ubitacni. 

Amorim trenutno nema u Unitedu sve tipove igraca koji su mu potrebni za ovo sto igra sa Sportingom, problem ce biti ako dobije vrijeme i bude ispostovan u smislu pojacanja.

• Popularna objava

Nagledali smo se trenera, pogotovo u Chelseaju, koji ne uspiju realizovati svoje ideje u drugom klubu i uspostaviti dominantnu igru. Pa Ten Hag je brisao pod sa Realom na sred Bernabeua, zamalo ušao u finale Lige Prvaka sa Ajaxom i ništa nije napravio. Nekad je organizacija kluba puno važnija od samog trenera.

Sporting vec 2-3 sezone igra dobro i najbolji su u svojoj ligi i nije iznenadjenje dobra igra, imaju Gyokersa koji je drugi Haland daje golove ko na traci.

• 3 sedmice kasnije...

Stvarno nisam mislio da cu gledati ovako jadan City dok je Pep tu, od super moćne mašinerije do ekipe koja je raspadnuta na proste faktore, ovo nije ni obican pad, ovo je neki super slobodan pad.

Nisu svi ti igraci odjednom zaboravili igrati fudbal, ovo je psiha, samopouzdanje na -1000.

Sinoc su imali 3-0, misljenja sam da ih Pep nije smjeo "dirati" izmjenama jer su u predubokom kanalu da bi ubacivali omladince u igru.

• 2 sedmice kasnije...

Zivim za dan da fudbal ponovo postane sport gdje je (brzo) trcanje jedna od najbitnijih stavki, na glavu mi se popeo ovaj Pepov fudbal sa posjedom gdje se svi zabiju u jednu trecinu terena.

11 hours ago, reLo said:

A kakav gol priznaše sinoć Milanu za pobjedu, gluho i ćoravo bilo.

majku im jebem, isti sudija nas 2x u četri godine jebe protiv istog mrtvog milana

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.