7. maj 2025.1 god. comment_364051 6 hours ago, Bari said: Za mene nisu i niko mi nece primjeniti to moje misljenje. Imas Europa Ligu, Konferenciju pa izvoli gledaj. Liga prvaka je bila uvijek natjecanje za elitne ekipe. Za mene je ovakvim formatom jos vise napravljen jaz izmedju velikih i malih ekipa. Vise kiksema se ‘dozvoljava’ velikim i da svejedno prodju dalje.Uzmi primjer PSG-a, ljudi izgubili 3-4 utakmice u grupnoj fazi, ‘lagano’ prosli dalji i evo ih na pragu finala. U starom formatu kada izgubis jednu od 6 utakmica vec ti je upitan prolaz. Gdje su prisli dalje strepili su do zadnjeg kola nisu bili sigurni, nemojte zezati pa jedan City i Real su razigravali za 1/8 finala jer su podbacili. Prijavi
9. maj 2025.1 god. comment_364078 Mi smo od Conference lige do sada zaradili 30 miliona eura. Borussia Dortmund je u Ligi prvaka zaradila preko 100 miliona. Zato je bitno igrati LP. Prijavi
10. maj 2025.1 god. comment_364084 9 hours ago, reLo said: Mi smo od Conference lige do sada zaradili 30 miliona eura. Borussia Dortmund je u Ligi prvaka zaradila preko 100 miliona. Zato je bitno igrati LP. Imamo za ratu za Caiceda, sta bi ti vise od toga?😁 Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364759 Cestitke PSG, provukli se kroz grupu jedva i na kraju dominirali do samog kraja. Dobra ekipa, vidi se da ih je Mpape samo gusio. Vitina i Kvarscelia, strasni igraci. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364761 Ja ovom PSG-u ne vidim manu, niti na jednoj poziciji. Od golmana,preko odbrana, vezista pa do napada. Nemaju ljudi slabe karike a sve mladi i veoma perspektivni igraci. Historijska pobjeda u finalu, niko nije pobjedio s ovolikom razlikom. Ali osim toga ljudi su se igrali na terenu, pete, driblinzi, laznjaci, akcije kao na malon nogometu… strasan PSG. Drago mi je zbog njih. Vlasnik je toliko ulozio, toliko je trazio i zelio tu Ligu prvaka (nesto kao Roman kod nas)spojio Messija,Neymara i Mbappea na papiru najbolji napad ikad i nije uspio. Onda je okrenuo plocu za 180 stepeni, doveo mlade i perspektivne igrace i na kraju je uspio. I u drustvu sam u manjini (citaj jedini kojemu su oni dragi) vjerovatno i na forumu. Ne razumijem zasto oni nisu ljudima dragi. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364763 @Baripa verovatnno zbog 400 miliona utrosenih na Neymara i Mbapea, jer su tada oni "pokvarili" trziste. Ovaj novi PSG je nesto sasvim drugo. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364764 1 minute ago, Whisper said: @Baripa verovatnno zbog 400 miliona utrosenih na Neymara i Mbapea, jer su tada oni "pokvarili" trziste. Ovaj novi PSG je nesto sasvim drugo. Vec sam u predhodnom postu objasnio moje vidjenje i vidjenje vlasnika. Neymar je bio zlatna koka i sigurno je vratio ulozeno (iako ne pricamo o tome) nanjveca zvijezda Brazila od Ronaldinha, stalno prisutan u medijima a i na terenu je bio odlican. I nama kazu potrosili milijardu a niko ne kaze da smo zaradili 500+ mil od prodaje. Uhvate se za nesto i drze se toga kao pijan plota. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364767 Propišaš krv u polufinalu da bi te ljudi u finalu razbili 5-0, život je okrutan.. Bio sam ubjeđen da Inter uzima na isti način kao mi 2012., baš zato što su slabija ekipa od PSG al da u nekom paralelnom univerzumu zaslužuju možda da ova generacija uzme LP, al eto na kraju dobiše po ušima. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364770 30 minutes ago, Bari said: I nama kazu potrosili milijardu a niko ne kaze da smo zaradili 500+ mil od prodaje. Uhvate se za nesto i drze se toga kao pijan plota. Da, ali PSG nije zaradio ništa od prodaje. Meni su dragi iz nekih mojih privatnih razloga, da nije tako vjerovatno ih ne bih pretjerano volio. Opet, sigurno bi mi bili draži od Barce, Reala i sličnih. Ljudi su ove sezone bili najbolja ekipa na svijetu, ili barem u drugoj polovini ove sezone. Ljudi su obrisali pod sa Liverpoolom na svom terenu, samo pukom nesrećom nisu pobijedili tu utakmicu. A Liverpool je do tada smatran najjačim klubom u Europi. O finalu u kojem zasluženo nekoga dobiješ 5-0 ne treba trošiti riječi. Mnogi rekordi su oboreni i ova mlada ekipa bi tek u budućnosti trebala pokazati ono najbolje. Ne treba očekivati sada uzastopne titule u LP, ali ih se od ove sezone zaista smatra kandidatom za najviše domete. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364776 Izgledalo je smijesno, Inter se nije pojavio na terenu. Kakva ekipa je slozena, stvarno ih treba neko nafakaski izbaciti iz knockout runde da bi drugi imali sanse. Prijavi
1. juni 2025.1 god. comment_364780 Potpuno zasluzeno. Kad izbacis 3 engleske ekipe onda je sve jasno o tvojoj kvaliteti. Ja sam ocekivao pobjedu PSG ali nekih 1-2 razlike a njima na kraju finale najlaksa utakmica bi. Drago mi je da su osvojili i to jos u stilu. Istina je da su skrsili ogromnu lovu prethodno ali to nije do Pariza vec blentavih Arapa. Treba reci da je ovaj fudbal PSG-a postavio nivo kojem treba teziti. Brza igra, svaki igrac max 2 dodira, izmjena pozicija, puno trke i otvaranja bez lopte.. Sve tehnicki potkovani a brzi igraci. Prijavi
1. juni 2025.1 god. comment_364781 Tko bi rekao da će se PSG od cirkus kluba pretvoriti u ovo u samo godinu dana. Ne volim PSG i čak sam naviao za Inter (iako mi ni oni nisu ništo dragi), al mi je drago što su osvojili, prvo jer su to napravili tako da su se riješili Neymara, Messia, Mbappe, moglo bi bit zabavno na internetu. Drugo, jer je ovo pobjeda za nogomet - dokaz da je tim važniji od pojedinca, dokaz da je pametno slaganje ekipe ključ a ne trpanje imena, dokaz da se na obranu nikad ne smije zaboraviti... Vjerujem da će i drugi klubovi (nadam se i naš) nešto naučit iz PSG-ovog primjera. Prijavi
1. juni 2025.1 god. comment_364782 Ja taj PSG ne podržavam i juče sam navijao za Inter, iz jednostavnog razloga da mi je PSG dosadan klub, od kad su došli u ruke ovih novih vlasnika, oni su odskočili ne jednu, nego više nivoa iznad cele francuske lige. Kao što Bajern ovamo čerupa i maltene zaustavlja razvoj ostalih klubova uzimajući im igrače ili kad treba da naprave iskorak ili u prajmu, ovi iz PSG ne pazare tolko u lokalu, ali su ostali toliko ispod da čak i ne uspevaju nešto da stvore, čast izuzecima. I ne razumem ko ima koristi od toga, jel ti zadnjih 10 godina maltene, imaš totalnu dominaciju po par sve istih klubova u Evropi, više Dortmund, Leverkuzen, Monako, Lion, Marsej ništa ne mogu da naprave, što ranije nije bio slučaj, možda ovi što sam ih pomenuo nisu osvajali ali sam znao više od 50% njihovih igrača, sad ne znam nikoga osim ako ne udjem na transfermarket. Prijavi
27. august 2025.1 god. Popularna objava comment_366869 Sutra ćemo saznati protivnike. U prvom smo potu jer se sad gleda samo koeficijent, iako je svejedno u kojem smo jer ćemo dobiti po 2 iz svakog. Dobro je što kao predstavnici Engleske izbjegavamo najneugodnijeg protivnika iz 4. šešira. Jedino je šteta što ne možemo igrati protiv Tottenhama jer su to sigurna 3 boda. Fino su sortirani po vrijednosti na transfermarktu, tako da što su niže pozicionirani to su poželjniji. Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366877 Volio bih da dobijemo Barselonu iz POT 1. Vrijeme je da ponovo sa njima igramo, to su uglavnom uvijek nezaboravni mecevi. Takodjer iz POT 1 volio bih i Bayern/Inter da dobijemo, ni sa njima nismo sad vec pofino dugo igrali. Svakako je u ovom formatu lakse proci grupu tako da volio bih da dobijemo ove ekipe zbog dobrog fudbala a svakako ocekujem da prodjemo. Ne bih volio Kairat da dobijemo i da putujemo preko 10k kilometara u jednom pravcu i gubimo vrijeme zbog Premirshipa. Prijavi
17. septembar 2025.1 god. comment_367528 Kakav igrac je Kenan Yildiz. Bolji od Gittensa i Garnacha zajedno, a mlad i uklapa se u ‘projekat’. Mislim da kod nas u timu niko nema onakav sut kao Kenan. Steta da njega nisu zaganjali. Inace Juventus - Dortmund super utakmica bila, 8 golova u DRUGOM poluvremenu, ponavljam osam. Vlahovic s klupe dva gola i asistencija. Igraci Dortmunda se svadjali ko ce izvesti penal za 2:4 itd itd bilo je zaista svega na utakmici. Danas u 18:45 dvije poslastice, utakmice za fudbalske sladokusce, jedva cekam da krene. Evo nisam mogao spavati od uzbudjenja i euforije Prijavi
17. septembar 2025.1 god. comment_367529 A zašto naši nisu igrali, niti su bili uopšte na klupi? Prijavi
17. septembar 2025.1 god. comment_367538 4 hours ago, chiba said: A zašto naši nisu igrali, niti su bili uopšte na klupi? Na koga tačno misliš? Prijavi
17. septembar 2025.1 god. comment_367539 1 minute ago, Adi said: Na koga tačno misliš? Pa na Anselmina i Chukwuemeku verovatnno. @chiba Chukwuemeka je sad njihov a Anselminu pise "muscle injury" pored imena... Prijavi
17. septembar 2025.1 god. comment_367540 za njih, pošto sam video da su igrali nešto pre toga, sad odjednom nestali... Prijavi
17. septembar 2025.1 god. comment_367573 Micah Richards : “Chelsea are going about things a different way” Jamie Carragher : “Are Chelsea here to transfer players or win trophies” Micah Richards: “They’ve just won 2” Carragher: “A Mickey Mouse trophy come on” Richards: “They just beat PSG, champions league winners” Carragher: “You’ve just said Chelsea haven’t got a team near the other, how is that possible when they’ve spent £2BN” Ovog papka kad bih vidio tačno bih ga pljunuo. Misli da je bitan i da je bio neka igračina. Još ga kukovi bole od onda kad ga je Zola izvozao. Prijavi
17. septembar 2025.1 god. comment_367581 15 hours ago, Bari said: Kakav igrac je Kenan Yildiz. Bolji od Gittensa i Garnacha zajedno, a mlad i uklapa se u ‘projekat’. Mislim da kod nas u timu niko nema onakav sut kao Kenan. Steta da njega nisu zaganjali. Inace Juventus - Dortmund super utakmica bila, 8 golova u DRUGOM poluvremenu, ponavljam osam. Vlahovic s klupe dva gola i asistencija. Igraci Dortmunda se svadjali ko ce izvesti penal za 2:4 itd itd bilo je zaista svega na utakmici. Danas u 18:45 dvije poslastice, utakmice za fudbalske sladokusce, jedva cekam da krene. Evo nisam mogao spavati od uzbudjenja i euforije Jesu, ali odbili u dva navrata ponude. Prijavi
1. oktobar 2025.1 god. comment_368015 Ja ne pamtim da su se ovoliko igraci prije povrijedjivali. Ne znam sta je konkretno problem, evo bas gledam Barcelona PSG i igraci traze izmjene. Prije sam gledao na produzecima da igraci traze izmjene, a ne u toku regularnih 90 minuta utakmice. Prijavi
21. oktobar 2025.21. okt comment_368393 Je l video neko da iz Atletika oce da tuze Arsenal kod UEFE jer nisu imali vodu za tusiranje ili tako nesto ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.