Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

56 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Odlično izvlačenje

Dobili smo Real i u slučaju prolaska dalje idemo na boljeg iz dvomeča City Bayern.

Nadam se da je diablo zadovoljan jer se izbjegla favorizovana Benfika, prejaki su i preludo igraju

Ako nista u slucaju prolaska u finale, tamo nas cekaju laksi klubovi.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Eto ti naše sreće ove sezone. Propišat ćemo krv protiv Reala i jedino ako nas vile neke pronosaju prolazimo dalje. Gubarski tim.

Jedina svijetla tačka jeste što revanš igramo na Bridgeu, valjda možemo izvući neki povoljan rezultat pred tu utakmicu.

Onda ako prođemo idemo na City ili Bayern haha, nadam se da ćemo ipak na ove Njemce ići jer oni su mi toplo-hladno, mogli bi se oni uzeti nekako.

Možemo li nekako Tuchela vratiti samo za ovaj dvomeč s Realom hehe

Divno

Okej protivnik. Htio sam izbjeci 3 kluba City Bayern i Napoli a prezeljkivao sam Inter i Milan tako da s te tacke je okej, moglo je bolje moglo je i gore. Nikako nisam zadovoljan na koga idemo u eventualnom polufinalu. Odavno slabije ekipe nisu bile na jednoj strani. 

• Popularna objava
3 hours ago, Kun Aguer0 said:

Odlično izvlačenje

Dobili smo Real i u slučaju prolaska dalje idemo na boljeg iz dvomeča City Bayern.

Nadam se da je diablo zadovoljan jer se izbjegla favorizovana Benfika, prejaki su i preludo igraju

Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Najgori mogući ždrijeb, Real je tip ekipe koja na terenu uvijek izgleda lošije od suparnika a na kraju pobjedi. Može nas jedino spasit ako mi budemo još gori

• Popularna objava

Postotak sansi za prolaz dalje:

Inter - Benfica 40:60

Milan - Napoli 30:70

Real - Chelsea 60:40

Bayern - City 50:50

Volio bih da Bayern prodje City kako Guardiola ne bi osvojio tu dugo cekanu titulu iako strasno mrzim i Bayern.

Napoli i Benfica bi bilo odlicno polufinale iako na papiru izgleda lose, mislim da bi prstalo na sve strane.

Naravno nadam se da Chelsea prodje Real, nije nemoguce niti su oni toliki favoriti. Bojim se Potterovog neiskustva.

Kako god, ako vec mi ne osvojimo samo da to ne bude City.

Da se prisjetimo jedne od najboljih utakmica pod Tuchelom i inače jedne od najzanimljivijih utakmica u zadnjih nekoliko godina. Kako mi je žao što smo ispali ovo veče a ispali smo samo zbog glupog golmana u prvoj utakmici i genijalnog Modrića u drugoj...

Teško je povjerovati da je nakon ovog ispadanja krenuo raspad ekipe koji traje i dan danas...

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Sinoć gledam City-Bayern, nakon prvog poluvremena sam htio ući na forum i napisati kako su obje ekipe godinu ispred nas, dobar fudbal se igrao pravo sa obje strane, City poveo zbog golčine Rodrija.

Tuchel uopšte nije ziherao, igrali su svojim stilom, nije bio povučen i bili su rame uz rame sa City-em.

Drugo poluvrijeme su još bolje otvorili ali zbog sebičnosti Sanea nisu izjednačili. Onda se desilo nešto što je okrenulo tekmu, Upamecano, momak koji je bio nesiguran još u prvom poluvremenu, gubi se čim mu dodaš loptu a Haaland ili neko krene prema njemu, bilo je samo pitanje kada će City to kazniti.

Ne znam samo što ga Tuchel nije vadio i poslije drugog gola za koji je direktni krivac je bio očajan, greška za greškom, bukvalno im je uništio šanse za prolaz dalje.

Drugu tekmu nisam gledao ali jebeni Inter će izgleda biti u polufinalu, jebem ti taj fudbal

4 hours ago, Kun Aguer0 said:

Sinoć gledam City-Bayern, nakon prvog poluvremena sam htio ući na forum i napisati kako su obje ekipe godinu ispred nas, dobar fudbal se igrao pravo sa obje strane, City poveo zbog golčine Rodrija.

Tuchel uopšte nije ziherao, igrali su svojim stilom, nije bio povučen i bili su rame uz rame sa City-em.

Drugo poluvrijeme su još bolje otvorili ali zbog sebičnosti Sanea nisu izjednačili. Onda se desilo nešto što je okrenulo tekmu, Upamecano, momak koji je bio nesiguran još u prvom poluvremenu, gubi se čim mu dodaš loptu a Haaland ili neko krene prema njemu, bilo je samo pitanje kada će City to kazniti.

Ne znam samo što ga Tuchel nije vadio i poslije drugog gola za koji je direktni krivac je bio očajan, greška za greškom, bukvalno im je uništio šanse za prolaz dalje.

Drugu tekmu nisam gledao ali jebeni Inter će izgleda biti u polufinalu, jebem ti taj fudbal

Tuchela hoće ti debili. 

Prošle godine ga Mendy sjebao, ove godine Upamecano. 

• Popularna objava

Benfica napadala, ovi zabili golove iz nekakvih ubacaja. Proci ce to Benfica lagano ako budu prisebniji.

City razmontirao Bayerna na male faktore, Haaland opet pokazuje da je najbolji ove sezone, cak i kada Mbappe igra odlicnu sezonu.

Naš dvomeč je skoro riješen. Rezultatski se ne čini tako, ali mi koji pratimo Chelsea znamo da od iznenađenja nema ništa.

I City je skoro riješio svoj dvomeč. Rijetko je Guardiola sa Cityem gubio 3 razlike. Jednom od Liverpoola 3:0, jednom od Evertona 4:0 u prvoj sezoni, 5:2 od Leicestera u ligi bez publike i od Barce 4:0 kad je tek preuzeo. Može Bayern da dobije, 3 razlike je puno.

Inter će da umrtvi utakmicu protiv Benfike i sačuvat će veliku prednosti koju ima. Jedina utakmica gdje je sve otvoreno je Napoli-Milan. Mogli bi na kraju Inter i Milan igrati polufinale, ničim izazvani.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.