Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

3 hours ago, hamco said:

Ja sam za superligu odavno. Samo treba napraviti da nema sigurnih ucesnika nego da se moras kvalifikovati kroz domace prvenstvo sto ce automatski znaciti da se i u domacem prvenstvu moraa boriti za to mjesto. 
Koji ce mi kurac Zvezda, Dinamo, Kopenhagen i slicni?

Pa i u ligu sampiona se tako ulazi tako da te na isto dodje. 

Mozda super ligu da igraju samo osvajaci domacih liga? 

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

1 hour ago, drogba 11 said:

Stvarno ali stvarno ne idem u tom smjeru, nego volim male simpaticne klubove sa smislom i kad to nesto nadjaca lovu s druge strane...(malo cudno da to kaze chelseajavac al tako je)

Pa npr na svjetskom, kad je Island bio atrakcija, meni je to bilo top topova, htio sam da osvoje

Ne znam, mozda sam ja u banani, al meni je to sustina nogometa i ne daj Boze da ikada zazivi bilo kakva takva glupa ideja

Evo sasvim lijep i korektan odgovor od tebe nakon dugo vremena. 

Btw i ja sam se salio kad sam rekao da ne volim Dinamo i Hr klubove. 

Medjutim, ako zanemarimo ljubav prema domacim ili malim klubovima, onda je jasno ko dan da sa samo top timovima imas konstantno jake utakmice.

Najbolji primjer eurolige u kosarci. Dakle imas ligu najboljih ekipa Evrope plus domace takmicenje koje je i dalje vazno. Za razliku od eurolige gdje imas redovne ucesnike po ugovoru, za Superligu u fudbalu bi ipak ucestvovao po zaslugama. 
Slican fazon kao sto se sad ulazi u LS ali bi ucesce imali recimo:

Prve 4 ekipe iz Engleske, Italije, Spanije, Bundeslige.

2 ekipe iz Francuske, Portugala

1 ekipa iz Holandije, Grcke, Turske i Austrije.

Tada bi imao 24 ekipe i ligaski pristup. Prvih 8 ide u knockout fazu.

Tada bi imali vise fudbala i konstantno derbije i jake utakmice.

Vise bi bilo prostora za mlade igrace zbog vise utakmica.

Da druge drzave ne popuse, napraviti Superligu 2 u kojij bi igrali prvaci Hrvatske, Srbije i recimo 5-8 mjesto najjacih liga.

Pa zamislite samo ligu sa ovakvim ekipama:

City, Arsenal, Liverpool, Chelsea

Bayern, Leipzig, Leverkuzen, Borusija

Barsa, Real, Atletico, Sevilja

Inter, Milan, Juve, Napoli

PSG, Marsej, Benfica, Porto

Ajax, Olimpiakos, Fenerbahce, Salzburg

Pa svake sedmice 12 derbija imas. Utakmicd naravno staviti da se igraju utorkom i srijedom. Domsce utakmice idu vikendom.

Ukinuti nepotrebne Miki maus kupove.

Ja samo znam da je čar fudbala upravo to da ga svi igraju, draže mi je vidjeti neki klub tipa Dinamo, Zvezda, Apoel ili slično da prođu u nokaut fazu nego City da osvaja i plijeni navodno najboljom igrom u istoriji sporta. Igrom slučaja navijam za Chelsea koji je upravo dio te mašinerije, ali realno gledano čar mi je u tome da svako može da pokaže šta zna.To što će biti kvalitetniji fudbal ne znači mi ništa.

Ne bih mijenjao ovaj format Lige šampiona, možda bih čak išao na to da ima više klubova iz slabijih liga. Mislim da su slabiji ne nužno zbog manjka kvaliteta, već zbog manjka kvalitetnih mečeva tokom godine.

Euroligu skoro nikako ne gledam otkako se promijenio format. Prije promjene sam 2-3 godine baš redovno pratio. Novi format Lige Prvaka mi je glupost, ali ću sigurno nastaviti da gledam. Organizacije idu u pravcu da se igra sve više tih derbi utakmica radi gledanosti. Uzmimo ovu sedmicu, na programu je bilo PSG-BVB i United-Bayern. Superligaške utakmice. Šta ti znači da ima još jedna takva istovremeno, ne možeš dvije utakmice gledati. I ti derbiji bi gubili na značaju kad bi se stalno igrali. Ovako su ekskluziva i raduješ im se.

10 hours ago, Adi said:

Euroligu skoro nikako ne gledam otkako se promijenio format. Prije promjene sam 2-3 godine baš redovno pratio. Novi format Lige Prvaka mi je glupost, ali ću sigurno nastaviti da gledam. Organizacije idu u pravcu da se igra sve više tih derbi utakmica radi gledanosti. Uzmimo ovu sedmicu, na programu je bilo PSG-BVB i United-Bayern. Superligaške utakmice. Šta ti znači da ima još jedna takva istovremeno, ne možeš dvije utakmice gledati. I ti derbiji bi gubili na značaju kad bi se stalno igrali. Ovako su ekskluziva i raduješ im se.

sve si rekao, i potpisujem jer mi se neda pisati a još manje osvrtati na neke budalaštine ovdje pa sam samo podjelio reakcije

Bože sačuvaj i pomozi

PS. ako ima navijača Zrinjskog ovdje, čestitam im, nevjerojatan preokret, čudesna europska noć koja je još jednom pokazala zašto volimo i živimo nogomet, a superlige i te pizdarije nek si igraju na fifi tko hoće

Što se mene tiče, uvijek će mi više odgovarati ovaj sadašnji format LŠ, jednostavno volim kada "manje ekipe" ( u finansijskom smislu) dođu na megdan ovim bogatim, bude tu i potopa ali bude i iznenađenje, treba i toga imati, da neke male ekipice imaju šansu da ugoste ove džinove, to mi je nekako suština

Također mi se ne sviđa ova totalna komercijalizacija svega, eto svake sedmice mora biti neki derbi, na kraju će se svako malo velikani sudarati i to će dosaditi...

• Popularna objava
15 minutes ago, hamco said:

Toliko ne volim United da mi svaki njihov poraz znaci koliko i svaka Chelseajeva pobjeda. Doslovno toliko ih mrzim.

Gori su od nas. Mi smo jednostavno mlad neiskusan tim koji je pun pehova. Hrpa povreda, nesrecnih okolnosti, nov sistem itd. United je jednostavno sranje.

Samo neka se brukaju, baš mi je drago. A za tog Onanu sam davno pričao da je kikser mrtvi, čak dok je u Ajaxu bio. Crnac i dobar golman jednostavno ne idu skupa...

Liga Šampiona pravo zanimljiva, Njuka je skrpio Pariz i to rutinski, Lens uzeo Arsenala, zanimljivo je ima golova, dobrog fudbala

• 5 mjeseci kasnije...

Dobri parovi četvrtfinala, neće biti Cityju ove sezone ne približno lahko kao prošle.

Arsenal - Bayern

Atletico Madrid - Borussia Dortmund

Real Madrid - Manchester City

PSG - Barcelona

Pobjednik Real-City u polufinalu ide na pobjednika Arsenal-Bayern. Mogao bi Tuchel uzeti još jednog klempu.

Kao i prošle sezone podijelilo se na jaču stranu i slabiju stranu. Tri najveća favorita će se međusobno ukrstiti i samo jedan može u finale, a možda i nijedan. Razlika je što se su se prošle sezone od osmine finala najjači međusobno susretali pa je ta druga strana bila još slabija nego sad. Ovog puta su razlike nešto manje i nije nezamislivo da neki PSG osvoji. Arsenal je daleko najlošije prošao, prvo što imaju taj odnos sa Bayernom kao i Barca i BVB, nego bi morali poslije proći i još nekog teškaša za finale. Tako da svi koji su se brinuli da će uzeti Ligu Prvaka mogu da odahnu. Na drugoj strani PSG ima najjači sastav, ali je najneozbiljniji kolektiv od svih.

Po meni Atletico i City jako blagi favoriti, Bayern i PSG malo veći.

7 minutes ago, Adi said:

Chelsea će najvjerovatnije u terminu odigravanja jedne od utakmica Lige Prvaka igrati svoj zaostali meč protiv Tottenhama na Stamford Bridgeu.

dobar par, volio bi da mi prođemo al jeben je totenhem

4 hours ago, Wisey said:

Volio bih da neko od trojca Dortmund, Atletico, Pariz osvoji i to tacno tim redoslijedom navijam za njih.

Ja bi samo zamjenio Atletico sa Dortmundom i to je to. 

Ne bi imao nista protiv ni da PSG osvoji. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.