21. septembar 2023.3 god. comment_349048 3 hours ago, hamco said: Ja sam za superligu odavno. Samo treba napraviti da nema sigurnih ucesnika nego da se moras kvalifikovati kroz domace prvenstvo sto ce automatski znaciti da se i u domacem prvenstvu moraa boriti za to mjesto. Koji ce mi kurac Zvezda, Dinamo, Kopenhagen i slicni? Pa i u ligu sampiona se tako ulazi tako da te na isto dodje. Mozda super ligu da igraju samo osvajaci domacih liga? Prijavi
21. septembar 2023.3 god. comment_349049 1 hour ago, drogba 11 said: Stvarno ali stvarno ne idem u tom smjeru, nego volim male simpaticne klubove sa smislom i kad to nesto nadjaca lovu s druge strane...(malo cudno da to kaze chelseajavac al tako je) Pa npr na svjetskom, kad je Island bio atrakcija, meni je to bilo top topova, htio sam da osvoje Ne znam, mozda sam ja u banani, al meni je to sustina nogometa i ne daj Boze da ikada zazivi bilo kakva takva glupa ideja Evo sasvim lijep i korektan odgovor od tebe nakon dugo vremena. Btw i ja sam se salio kad sam rekao da ne volim Dinamo i Hr klubove. Medjutim, ako zanemarimo ljubav prema domacim ili malim klubovima, onda je jasno ko dan da sa samo top timovima imas konstantno jake utakmice. Najbolji primjer eurolige u kosarci. Dakle imas ligu najboljih ekipa Evrope plus domace takmicenje koje je i dalje vazno. Za razliku od eurolige gdje imas redovne ucesnike po ugovoru, za Superligu u fudbalu bi ipak ucestvovao po zaslugama. Slican fazon kao sto se sad ulazi u LS ali bi ucesce imali recimo: Prve 4 ekipe iz Engleske, Italije, Spanije, Bundeslige. 2 ekipe iz Francuske, Portugala 1 ekipa iz Holandije, Grcke, Turske i Austrije. Tada bi imao 24 ekipe i ligaski pristup. Prvih 8 ide u knockout fazu. Tada bi imali vise fudbala i konstantno derbije i jake utakmice. Vise bi bilo prostora za mlade igrace zbog vise utakmica. Da druge drzave ne popuse, napraviti Superligu 2 u kojij bi igrali prvaci Hrvatske, Srbije i recimo 5-8 mjesto najjacih liga. Pa zamislite samo ligu sa ovakvim ekipama: City, Arsenal, Liverpool, Chelsea Bayern, Leipzig, Leverkuzen, Borusija Barsa, Real, Atletico, Sevilja Inter, Milan, Juve, Napoli PSG, Marsej, Benfica, Porto Ajax, Olimpiakos, Fenerbahce, Salzburg Pa svake sedmice 12 derbija imas. Utakmicd naravno staviti da se igraju utorkom i srijedom. Domsce utakmice idu vikendom. Ukinuti nepotrebne Miki maus kupove. Prijavi
21. septembar 2023.3 god. comment_349051 Pa eto Liga Sampiona ce biti kao superliga, a slicno zvuci kao to sto zelis. Prijavi
21. septembar 2023.3 god. comment_349052 Ja samo znam da je čar fudbala upravo to da ga svi igraju, draže mi je vidjeti neki klub tipa Dinamo, Zvezda, Apoel ili slično da prođu u nokaut fazu nego City da osvaja i plijeni navodno najboljom igrom u istoriji sporta. Igrom slučaja navijam za Chelsea koji je upravo dio te mašinerije, ali realno gledano čar mi je u tome da svako može da pokaže šta zna.To što će biti kvalitetniji fudbal ne znači mi ništa. Ne bih mijenjao ovaj format Lige šampiona, možda bih čak išao na to da ima više klubova iz slabijih liga. Mislim da su slabiji ne nužno zbog manjka kvaliteta, već zbog manjka kvalitetnih mečeva tokom godine. Prijavi
21. septembar 2023.3 god. comment_349054 Euroligu skoro nikako ne gledam otkako se promijenio format. Prije promjene sam 2-3 godine baš redovno pratio. Novi format Lige Prvaka mi je glupost, ali ću sigurno nastaviti da gledam. Organizacije idu u pravcu da se igra sve više tih derbi utakmica radi gledanosti. Uzmimo ovu sedmicu, na programu je bilo PSG-BVB i United-Bayern. Superligaške utakmice. Šta ti znači da ima još jedna takva istovremeno, ne možeš dvije utakmice gledati. I ti derbiji bi gubili na značaju kad bi se stalno igrali. Ovako su ekskluziva i raduješ im se. Prijavi
22. septembar 2023.3 god. comment_349056 10 hours ago, Adi said: Euroligu skoro nikako ne gledam otkako se promijenio format. Prije promjene sam 2-3 godine baš redovno pratio. Novi format Lige Prvaka mi je glupost, ali ću sigurno nastaviti da gledam. Organizacije idu u pravcu da se igra sve više tih derbi utakmica radi gledanosti. Uzmimo ovu sedmicu, na programu je bilo PSG-BVB i United-Bayern. Superligaške utakmice. Šta ti znači da ima još jedna takva istovremeno, ne možeš dvije utakmice gledati. I ti derbiji bi gubili na značaju kad bi se stalno igrali. Ovako su ekskluziva i raduješ im se. sve si rekao, i potpisujem jer mi se neda pisati a još manje osvrtati na neke budalaštine ovdje pa sam samo podjelio reakcije Bože sačuvaj i pomozi PS. ako ima navijača Zrinjskog ovdje, čestitam im, nevjerojatan preokret, čudesna europska noć koja je još jednom pokazala zašto volimo i živimo nogomet, a superlige i te pizdarije nek si igraju na fifi tko hoće Prijavi
29. septembar 2023.3 god. comment_349254 Što se mene tiče, uvijek će mi više odgovarati ovaj sadašnji format LŠ, jednostavno volim kada "manje ekipe" ( u finansijskom smislu) dođu na megdan ovim bogatim, bude tu i potopa ali bude i iznenađenje, treba i toga imati, da neke male ekipice imaju šansu da ugoste ove džinove, to mi je nekako suština Također mi se ne sviđa ova totalna komercijalizacija svega, eto svake sedmice mora biti neki derbi, na kraju će se svako malo velikani sudarati i to će dosaditi... Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. comment_349369 To je taj Onana i sjajna igra nogom. Kako precjenjen golman. Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. Popularna objava comment_349371 Toliko ne volim United da mi svaki njihov poraz znaci koliko i svaka Chelseajeva pobjeda. Doslovno toliko ih mrzim. Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. Popularna objava comment_349375 15 minutes ago, hamco said: Toliko ne volim United da mi svaki njihov poraz znaci koliko i svaka Chelseajeva pobjeda. Doslovno toliko ih mrzim. Gori su od nas. Mi smo jednostavno mlad neiskusan tim koji je pun pehova. Hrpa povreda, nesrecnih okolnosti, nov sistem itd. United je jednostavno sranje. Prijavi
4. oktobar 2023.3 god. comment_349378 I ja ih mrzim više i od Arsenala, Tottenhama itd. Najmrži klub u Engleskoj. Riješiti se De Gee zarad Onane hahahah. Kakvi mentoli. Prijavi
4. oktobar 2023.3 god. comment_349380 Kompletna odbrana Uniteda je cirkus, u kojem god sastavu da igraju, a Onana je kao najveći cirkusant među golmanima samo šlag na tortu. Očekivao sam da će možda remizirati u Istanbulu, izgubiti obje od Bayerna i dobiti ostalo. Ovo je gore nego što sam očekivao. Prijavi
6. oktobar 2023.3 god. comment_349402 Samo neka se brukaju, baš mi je drago. A za tog Onanu sam davno pričao da je kikser mrtvi, čak dok je u Ajaxu bio. Crnac i dobar golman jednostavno ne idu skupa... Liga Šampiona pravo zanimljiva, Njuka je skrpio Pariz i to rutinski, Lens uzeo Arsenala, zanimljivo je ima golova, dobrog fudbala Prijavi
15. mart 2024.2 god. comment_353578 Dobri parovi četvrtfinala, neće biti Cityju ove sezone ne približno lahko kao prošle. Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Borussia Dortmund Real Madrid - Manchester City PSG - Barcelona Pobjednik Real-City u polufinalu ide na pobjednika Arsenal-Bayern. Mogao bi Tuchel uzeti još jednog klempu. Prijavi
15. mart 2024.2 god. comment_353579 Znaci u finalu neko od atletika,dortmunda psga i barce 100% Navijat cu ua Atletico Prijavi
15. mart 2024.2 god. comment_353580 Možda je vrijeme da Mbappe napusti PSG sa klempom u džepu. Prijavi
15. mart 2024.2 god. comment_353581 Kao i prošle sezone podijelilo se na jaču stranu i slabiju stranu. Tri najveća favorita će se međusobno ukrstiti i samo jedan može u finale, a možda i nijedan. Razlika je što se su se prošle sezone od osmine finala najjači međusobno susretali pa je ta druga strana bila još slabija nego sad. Ovog puta su razlike nešto manje i nije nezamislivo da neki PSG osvoji. Arsenal je daleko najlošije prošao, prvo što imaju taj odnos sa Bayernom kao i Barca i BVB, nego bi morali poslije proći i još nekog teškaša za finale. Tako da svi koji su se brinuli da će uzeti Ligu Prvaka mogu da odahnu. Na drugoj strani PSG ima najjači sastav, ali je najneozbiljniji kolektiv od svih. Po meni Atletico i City jako blagi favoriti, Bayern i PSG malo veći. Prijavi
15. mart 2024.2 god. comment_353584 Volio bih da neko od trojca Dortmund, Atletico, Pariz osvoji i to tacno tim redoslijedom navijam za njih. Prijavi
15. mart 2024.2 god. comment_353587 3 minutes ago, MASKO said: s kim čelzi igra ? Chelsea će najvjerovatnije u terminu odigravanja jedne od utakmica Lige Prvaka igrati svoj zaostali meč protiv Tottenhama na Stamford Bridgeu. Prijavi
15. mart 2024.2 god. comment_353588 7 minutes ago, Adi said: Chelsea će najvjerovatnije u terminu odigravanja jedne od utakmica Lige Prvaka igrati svoj zaostali meč protiv Tottenhama na Stamford Bridgeu. dobar par, volio bi da mi prođemo al jeben je totenhem Prijavi
15. mart 2024.2 god. comment_353589 4 hours ago, Wisey said: Volio bih da neko od trojca Dortmund, Atletico, Pariz osvoji i to tacno tim redoslijedom navijam za njih. Ja bi samo zamjenio Atletico sa Dortmundom i to je to. Ne bi imao nista protiv ni da PSG osvoji. Prijavi
15. mart 2024.2 god. comment_353590 Nisam samo siguran dal üsg ima najjaci sastav @Adi Nije to ko nekada mbappe neymar di maria cavani itd Prijavi
15. mart 2024.2 god. comment_353591 Nije kao nekada, ali je i dalje dalje bolje od onoga što Atletico, BVB i osakaćena Barca imaju. Donnarumma na golu, u odbrani Hakimi, Marquinhos, Skriniar, Mendes, naprijed Mbappe i napadači od skoro 100 miliona. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.