Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Pretjeruje se da je Seria A toliko losa, naravno dosta je losija od Engleske lige ali jaca od svih drugih liga. 
Inter, Napoli, Juve, Milan, Roma, Atalanta, Bologna, Fiorentina, Lazio evo sad i Como koji ima novca, to je 10 ekipa. Ni jedna druga liga osim Engleske nema toliko dobrih ekipa kao Seria A. Pocnite od Bundeslige, Spanije pa do Francuske Portugalske lige i vidjet cete da je Seria A kvalitetom iznad po broju dobrih ekipa.

U zadnje 3 godine Inter je 2x bio u finalu LS izbacivao je ekipe kao Bayern, Barselonu, Milan je skoro bio u 1/2 finalu izbacio Tottenhem, u grupi Newcastle, zatim ne tako davno Atalanta je osvojila LE razvalivsi Liverpul i Leverkuzen kao da su prajm Barselona, Napoli prije toga dero i City, Liverpul...da ne nabrajam sad.

Istina, ni jedna ekipa iz Seria A nije favorit za osvajanje LS jer uvijek imas ekipe kao PSG, Real, Barselonu, Bayern i engleske ekipe koje su jace od njihovih najjacih ali liga ko liga je poslije Premiershipa, daleko najbolja, najkvalitetnija i najzanimljivija.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Razbijena banda je u pitanju, vidiš kako se preko kurca vraćaju nazad po izgubljenoj lopti, hajd što je preko kurca al što niko ne prati protivničke igrače.

Što je najjače Slot ima još 3 utakmice da spasi stvar, mislim treba i to poštovat što nisu odmah šutnuli čovjeka ali opet ovo je horor teški.

8 hours ago, reLo said:

Navodno je dobio ultimatum da mora imati 3/3 pobjede u sljedeće 3 utakmice: West Ham, Sunderland i Leeds.

Ovo ni mi ne bismo dobili a za Liverpool smo sada Arsenal lično.

Aaaaaaaa hahahahahhaha evo zasto gube

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Newcastle je rasuo Barcu kod kuće i umjesto da bude 2-3 razlike za njih na kraju iz ničega neriješeno. Yamal se nije vidio na dvije utakmice u Engleskoj. Možda postane najbolji igrač na svijetu, ali trenutno nije. 

Ovo što se dešava Tottenhamu više nije ni smiješno. Ne mogu ih smisliti, ali nije više zanimljivo. Ova utakmica je pokazatelj zašto igrači ne smiju biti zakovani za klupu, tribine. Nekad će ti zatrebati i kad ti zatrebaju trebaju imati neko iskustvo iza sebe. Posebno je to važno kod golmana i odbrambenih igrača. Zato je kod nas pozitivno što je Hato i prije Cucurelline povrede imao kakav-takav kontinuitet. Sjetimo se recimo Ten Haga u Unitedu kojem je Onana branio i kad je AFCON počeo, pa kad je Altay počeo da brani padali su golovi direktno iz kornera. Ali eto, Tudora niko nije tjerao da ga stavi.

Moram priznati da sam najavljivao danas da Atalanta nešto može protiv Bayerna, međutim prevario sam se. To je taj fudbal koji može da ode na obje strane. Ipak, Bayern može ispasti samo od superteškaša, rijetko će dozvoliti kiks. U zadnjih 15 godina jedino Villarreal nije bio neka strašna ekipa.

Liverpool ništa specijalno ne igra, a odbrana im je na nivou naše. Ne znam je li Konate obara cijenu ili je toliko propao. Ne bi kod nas igrao u prvih 11, kud dalje. Mislim da će proći ipak jer je velika razlika igrati u Istanbulu i u Liverpoolu.

A sta mislite sad, jel Bayern toliko dobra ekipa da bi tamo i Maresca bio dobar ili ih i Kompany dodatno cini boljim od onog sto jesu? Taj isti Kompany je ispao sa Burnleyem iako ih je uveo u ligu sezonu prije toga. Medjutim i Scott Parker je uveo Burnley pa ce vjv sad opet ispasti. 

Ok jasno je svima da je Bayern sa Oliseom, Diazom i Kaneom vanserijska napadacka ekipa ali i dalje oni u ekipi imaju par igraca koji nisu bas toliko dobri i nisu neke mega zvijezde.

Samo juce protiv Atalante igrali su: Jackson, Gnabry, Stanisic, Pavlovic, Tah, Upamecano...

• Popularna objava

Pa dobro, nije nijedna ekipa na svijetu sastavljena od 11 igrača svjetske klase. Dovoljno je da ih ima 5-6 i sa njima 5-6 igrača nivoa malo ispod njih, a da su kompatibilni. Kod nas je problem što stvarno imamo 4-5 vrhunskih igrača, ali imamo Garnacha i Neta na krilima, Sancheza na golu i Chalobu lidera odbrane.

Liverpool i Barcelona lagano prolaze u revanšu, i Galata i Newcastle su odigrali odlicne utakmice ali dzabe kada nisu napravili dobru zalihu za revanš, Newcastle na kraju prosu i onih 1-0.

Ipak za mene je situacija veceri slucaj Kinsky, prvo nigdje nisam nasao objasnjenje zasto je uopste poceo Kinsky ispred Vicaria, a druga stvar stvarno užasna situacija za jednog mladog golmana, trauma i pečat za cijelu karijeru.

Mislim da je Tudor trebao stati iza svog izbora i ostaviti ga do poluvremena pa makar ne znam ni ja sta bilo.

Bajern je dobro poslozen tim, bez obzira na trenera. Sve i da su malo slabiji u odbrani imaju atomski napad koji to moze da nadoknadi, ali videcemo ih kad pocne nokaut faza. Ne vidim da je Company neki izrazito kvalitetan trener, osim ako recimo ne osvoji LS jer treniranje ubedljivo najjaceg tima u Nemackoj ligi i nije merilo. Ako napravi nesto vise u Evropi i to u kontinutetu moze se pricati o velicini.

Ne bih se bas slozio da Galata nema sanse u revansu. Bice sigurno nalozeni na maks, imaju dobru hemiju, vrhunskog spica koji gine za ekipu. Navikli su i da igraju u uzarenoj atmosferi sa tribina.. Sve i da ih Liverpool dobije ne verujem da ce pasti bez borbe. 

Izmena golmana u 17. minutu meca potpuno opisuje rasulo u kojem se Totenhem nalazi. Oni moraju sto pre da oteraju Tudora i dovedu nekoga koga ce igraci koliko toliko postovati inace odose koke u tier2.

8 hours ago, hamco said:

Taj isti Kompany je ispao sa Burnleyem

Kompany je igrao stil nogometa s kojim s ekipom kvalitete Burnleya bilo nemoguće opstati. Ali je zato sebi izgradio sliku trenera koji nekompromisno forsira određeni stil (kojim top ekipe u pravilu žele igrat) zbog čega je nakraju i dobio posao u Bayernu. Moglo bi se reć da se ponio šupački prema Burnleya i stavio svoju buduću karijeru ispred kluba.

Moglo bi se desiti da nijedan od 6 engleskih klubova ne pobijedi ove sedmice.

46 minutes ago, Zemo said:

Navodno Totenhama preuzima Tiago Motta.

Njima treba Big Sam ili tako neko da ih spasi da ne ispadnu, da ih prodrma sad kad su potonuli, ne neko ko će eksperimentisati sa 2-7-1 formacijom bez iskustva u Engleskoj.

Njima treba Allan Pardew strucnjak za ovakve stvari.

Ko ih jebe, bilo bi ih fino gledsti u campionsipu sa Derbyom, Watfordom, WBA, Stoukom i kompanijom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.