9. maj 2024.2 god. comment_354878 Kao da je namješteno da Real osvoji LŠ poslednji put u ovom formatu... ima Dortmund svoje šanse i motive jako su dobri u LŠ ove sezone, mnogo bolji nego u domaćem prvenstvu. U prvenstvu ni jedni ni drugi nemaju za šta da igraju tako da sve se svodi na pripremu za finale. Prijavi
10. maj 2024.2 god. comment_354926 Sad pročita da je Dortmundu financijski isplatnije izgubiti u finalu, jer ima neka klauzula da od Belinghamovog transfera još neke bonuse kasiraju ako ovaj osvoji sa Realom hahah Prijavi
10. maj 2024.2 god. comment_354928 11 minutes ago, EdvinTB said: Sad pročita da je Dortmundu financijski isplatnije izgubiti u finalu, jer ima neka klauzula da od Belinghamovog transfera još neke bonuse kasiraju ako ovaj osvoji sa Realom hahah Pobjednik LP dobija 20 miliona, porazeni 15 miliona. Klauzula u ugovoru stoji da, ukoliko Real osvoji Ligu prvaka dodatno uplacuju 25 miliona. Matematika je jasna:ako osvoje dobijaju 20 miliona, ako izgube 40 (poraz u finalu 15 + 25 od Juda). Prijavi
10. maj 2024.2 god. comment_354929 Mislim da je to glupost, i da je istina, svaki tim bi platio stotine miliona da osvoji ligu sampiona nego da dobije finansijski te pare. Prijavi
10. maj 2024.2 god. comment_354931 Ma normalno da je osvajanja LP vrh i u dugoročnom pogledu i financijski bolje, ali koji biznis Borusije, uzeli 100 miliona i još tu klauzulu ugradili, iako i ptice na grani znaju da Real osvaja LP od šale Prijavi
10. maj 2024.2 god. comment_354933 Možemo i obrnuti. Ako Real izgubi dobija 15 miliona. Ako Real pobijedi gubi 5 miliona (20 - 25). To je samo za Bellinghamovu klauzulu. Ko zna koliko još igrača ima takav ugovor. Kao što je diablo rekao, to su gluposti o kojima niko u tim klubovima ne misli. Prijavi
11. maj 2024.2 god. comment_354944 Kako me nervira što kratkoročno sve gledate, klauzula je aktivna dokle god je Belingem u klubu, znači ako osvoje sledeće godine ili za 10 godina sa Belingemom opet će dobiti novac, tako da ne gube ništa. Prijavi
16. maj 2024.2 god. comment_355082 On 5/11/2024 at 4:06 PM, MASKO said: Kako me nervira što kratkoročno sve gledate, klauzula je aktivna dokle god je Belingem u klubu, znači ako osvoje sledeće godine ili za 10 godina sa Belingemom opet će dobiti novac, tako da ne gube ništa. Gdje si nabavio tog kućnog ljubimca sa avatara i pošto je Prijavi
16. maj 2024.2 god. comment_355087 53 minutes ago, Kun Aguer0 said: Gdje si nabavio tog kućnog ljubimca sa avatara i pošto je triespet feningi kod kineza Prijavi
1. juni 2024.2 god. Popularna objava comment_355721 Eto opet Real. Utakmica je tačno izgledala onako kako je svako mogao pretpostaviti. BVB dobra u prvom poluvremenu, stvorene šanse i naravno promašene. Negdje 20-ak minuta pred kraj Real se budi, zabija gol iz nekog bezveze prekida, Dortmund nestaje sa terena i drugi gol pada sam od sebe. Dortmundovi najmlađi igrači su bili previše impresionirani scenom. Adeyemi nije znao šta radi, a našem Maatsenu su se noge odsjekle, dok su iskusni odradili posao. Jedino dobro je što nije opet City uzeo, barem se nešto promijenilo. Nadam se novom prvaku sljedeće godine. Ovaj Real može samo sam sebe zaustaviti ako se sa novim promjenama poremete odnosi u svlačionici. Liga Prvaka od naredne sezone u novom formatu, jedna tabela, 8 kola, prvih 8 direktno u osminu finala, sljedećih 16 razigrava. Prijavi
2. juni 2024.2 god. comment_355731 Jos kad dodas daviesa i mbappea ovom realu. Gdje im je kraj Prijavi
2. juni 2024.2 god. comment_355733 Uzece oni i Yoroa iz Lila, i to za dzaba. Istice mu ugovor 2025e. Perez je kralj dugorocnog planiranja. Prijavi
2. juni 2024.2 god. comment_355752 Ljudi kupuju samo visoki kvalitet i nemaju problem da sačekaju godinu-dvije da im dođe. Dok recimo mi (kao i svi ostali) pokušavamo da uhvatimo korak za njima tako što kupujemo puno, manje sigurno, i uzdamo se da će ti igrači postati svjetska klasa. "Ako ne mogu Courtois i De Gea sada, nećemo nikoga kupiti nego ćemo sačekati kad neko od njih bude dostupan. Nećemo dovesti Kepu za 70 miliona." Prijavi
3. juni 2024.2 god. comment_355755 Pored velikih imena dovodi Real i mlade velike talente. Recimo Vinicius i Rodrigo dosli su sa 16 godina. Camavinga i Thuameni su dosli kao talenti i nedokazani igraci. Evo kupili su sad Endricka koji je odlucio izabrati njih pored nas. Real je ime, institucija i najveci klub na svijetu te su u samom startu u prednosti zbog toga u odnosu na druge klubove. Sad su napravili i novi stadion koji je takodjer najbolji na svijetu, ni jedan mu nije ravan, mozda Wembley ili Tottenhemov stadion da su tu negdje. Real je svjetlosnim godinama ispred nas u mnogo cemu. Prijavi
3. juni 2024.2 god. comment_355756 Lakse je kada igraš ligu u kojoj si sigurno u Top 3, u kojoj ti je zagarantovana Liga prvaka svake godine. U Engleskoj nemas taj luksuz da cekas igraca. Prijavi
3. juni 2024.2 god. comment_355759 Ili kad ti ne sjebu klub jer ti je vlasnik rus i na to dovedu ameRikanse. Prijavi
29. august 2024.2 god. comment_357937 Da li ste videli ovaj novi format LŠ, ono mi je jako čudno i zvuči mi bezveze ali ajde videćemo Prijavi
29. august 2024.2 god. comment_357940 1 hour ago, chiba said: Da li ste videli ovaj novi format LŠ, ono mi je jako čudno i zvuči mi bezveze ali ajde videćemo nek su je izmjenili. postala mi je skroz bezveze u zadnjih 10 godina kako je real stalno uzimao. Prijavi
17. septembar 2024.2 god. comment_358490 Groznica Lige šampiona i buduće zvezde koje morate znati - Lige petice - Fudbal - B92.sport - B92.net Prijavi
18. septembar 2024.2 god. comment_358520 Gledam sinoc Gyokeres iz Sportinga, napadac koji podsjeca na Halanda jednostavno samo gleda gol da postigne u svakoj situaciji opasan po gol, ko ga kupi nece se pokajati. Prijavi
18. septembar 2024.2 god. comment_358523 Tražili su preko 100 miliona za njega, zato ga niko nije uzeo. Inače je spreman za velike klubove. Prijavi
18. septembar 2024.2 god. comment_358526 Kakvo sranje su napravili od lige prvaka. Pogledajte samo neke od utakmica Lige prvak : Sturm - Club Brugge , Dinamo - Celtic , Dinamo - Slovan Bratislava, Sparta Prag- Feyernord , Zvezda - Young Boys, Celtic - Slovan Bratislava, Sparta-Brest itd itd. Ja ne znam ko ce gledati navedene utakmice (ima ih jos mnogo koje nisu nivo lige prvaka,ovo sam se sjetio na prvu). Nekad je Liga prvaka bila ekskluzivno takmicenje, gdje samo par ekipa ‘zaluta’ ovo sad je Boze sacuvaj. Sve cesce ce se desavati neke prepucacine kao sto je sinoc na Allianz Areni. sve mi se cine da bi doradjena ideja super lige bila puno bolja od ove nove lige pravaka. Prijavi
18. septembar 2024.2 god. comment_358527 Jeste, ima svako kolo dosta tzv slabijih utakmica, ali svako kolo sad ima po 3-4 derbija. Sinoc Milan - Liv Veceras City - Inter Sutra Ata - Ars Nije idealno, ima dosta losih ekipa ali i proslih sezona po starom formatu je bilo izuzetno losih ekipa pa cak i grupa. Sad svako kolo ima se sta gledati, mnogo vise je utakmica pogotovo ce biti zanimljivije kako se bude blizio kraj ligaskog dijela. Prijavi
18. septembar 2024.2 god. comment_358529 Čar lige šampiona je u tim manjim klubovima, poenta sporta je da david pobjedi golijata, da mali siromašni dobije bogatog. Možda se pojavi nekad neki novi Leicester i pomuti planove bogatima. Te male utakmice i borba za 24. mjesto će biti itekako interesantna samo ih mnogi neće pratiti jer nema u tim ekipama nikakav mbape, haland, lewa i ostalih zvijezda ali će itekako biti ispraćeni lokalno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.