Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

29 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Nikad taj Joe Gomez nije bio neki igrač isto kao ni Matip, smeće i jedan i drugi. Samo su dobro izgledali pored Virgila i onda kada je Lpool bio strašan i uništavao ekipe presingom. Mislim da mu je sad pored Virgila jedini da kažeš stoper onaj Konate.

Kod Carla imaju dva pravila, iskoristi sve prilike i ne dopusti sebi glupe golove, sinoć jesu primili jedan takav ali dešava se, zato su na drugoj strani iskoristili svaku najmanju priliku.

Ko sto je Silva od Ridigera i Kristensena pravio igrace tako je Van Dajk(u formi) radio kod njih. 

Mislim da je Karlo zaduzem da odrzava mir u svlacionici, motivise igrace i da odneguje ocinski ove mladje. Ne vidim da on ima nekog uticaja na taktiku i igru generalno. 

Hemija medju igracima i strasan individualni kvalitet su u slucaju Reala dovoljno jaki da svakoga dobiju. 

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Ne znam zasto ne spomenu Bajcetica. Furaju momka da je neki klinac palac a odron od igraca. Mozda nesto i bude od njega ali za sada nula bodova.

Nije mi ni Real drag, ali mi je draze bilo gledati kako tetkice iz Liverpoola primaju peticu na punom Anfieldu. 

On 2/22/2023 at 4:54 PM, Bari said:

Ne znam zasto ne spomenu Bajcetica. Furaju momka da je neki klinac palac a odron od igraca. Mozda nesto i bude od njega ali za sada nula bodova.

Nije mi ni Real drag, ali mi je draze bilo gledati kako tetkice iz Liverpoola primaju peticu na punom Anfieldu. 

Što se Bajčetića tiče vidi se dosta nedostataka pored onog fizičkog naravno ali mlad je to igrač dijete, malo iskustva itd. za njega mi je i oke da ga ovi igrači Reala pregaze, plus na zahtjevnoj poziciji igra, tek mu je prva sezona. Al ovaj Joe Gomez je tu godinama i furali su ga da je neki igrač, neki kurac a on uvijek bio odron

Dobar je Bajcetic ali Lavia je jos bolji. Lavia ako ga povrede zaobidju WC igrac 100%. Nevjerovatno tehnicki potkovan, na malom prostoru vrhunska kontrola lopte.

3 hours ago, hamco said:

Dobar je Bajcetic ali Lavia je jos bolji. Lavia ako ga povrede zaobidju WC igrac 100%. Nevjerovatno tehnicki potkovan, na malom prostoru vrhunska kontrola lopte.

Ma po cemu je dobar Bajcetic molim te? 

Isto po cemu i Buskets. Slican profil igraca, ima dobar osjecaj za prostor, lijepo cita igru i ima tako dobar i odmjeren pas i to igra na prvu mu je specijalnost. Na sve to, momak je 2004. godiste. Ja zaista mislim da ce napraviti odlicnu karijeru.

• 2 sedmice kasnije...

Pa Tottenhem nas neki dan naguzio 2:0, ali opet bolje i oni nego Benfica a kamoli Bayern, Real ili City.

Ako bih birao redom ekipe koje bih najvise zelio uz uslov da one prodju to su:

1. Inter

2. Tottenhem

3. Benfica

4. Napoli

5. Real

6. City

7. Bayern

10 minutes ago, soxx said:

Nego ko je ovaj stanisic sto starta za bayern

Od početka prošle sezone je u kadru Bayerna, igrač sličan Pavardu i fizički i po igračkim karakteristikama. Išao je u Katar sa reprezentacijom, igrao je za treće mjesto.

Mislim da veće šanse imamo protiv PSG nego protiv Bayerna i protiv Milana u odnosu na Tottenham. Možda bi nam više odgovaralo da ta 2 tima prođu. Bayern sigurno broj 1 tim za izbjeći.

Ja samo nebih nikako volio City, jer zadnje dvije sezone, nakon onog finala nas satrase. Nadam se da ce ispasti, od nekoga.

Jel vjerujete da bih ja sada vise volio dobiti Bayern ili Psg nego Benficu i Napoli.. Benfica igra brz fudbal s puno trke, a to nam ne odgovara bas, vjerujem da bi bili posebno nabrijani nakon Januara i kradje Enza.

Napoli najbolja ekipa u evropi trenutno, rekao bih.

Bayern i Psg svakako jaki, ali ne bih se plasio njih, aposlutno ne. Naravno, samo ako mi nastavimo igrati kao sinoc, u suprotnom svi si nam veliki problem.

Real bih takodjer volio dobiti i revansirati se za ono nepravedno ispadanje od njih prosle sezone.

Samo City nikako, ali nikako ne.

Izgubio svlacionicu 100%. Generalno mislim da je Conte los izbor za ekipu kao sto je Tottenhem. On nikad nije znao napraviti nista osim ako mu ekipa nije najjaca. Juce trebaju gol a ista taktika, Milan mu loptu drzi u posjedu. Hvala mu za sve ali ne bih ga nikad pozelio ponovo u Chelseau.

Milan bi bio najbolji ždrijeb, njih smo već dvaput dobili. I Inter je ok ždrijeb, a iz nekog razloga se previše ne bojim ni Bayerna, ako moramo dobit nekog giganta najbolje njih.

Real nikako, oni su preplaćeni na LP, vjerojatno će opet osvojit ma koliko drugi bili bolji oni na kraju uvijek pobjede.

Napoli također izbječ, trenutno vjerojatno najbolja ekipa u Europi.

2 hours ago, hamco said:

Izgubio svlacionicu 100%. Generalno mislim da je Conte los izbor za ekipu kao sto je Tottenhem. On nikad nije znao napraviti nista osim ako mu ekipa nije najjaca. Juce trebaju gol a ista taktika, Milan mu loptu drzi u posjedu. Hvala mu za sve ali ne bih ga nikad pozelio ponovo u Chelseau.

Napadač koji zabije 0 golova u sezoni ima 0% prava da da ovakvu izjavu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.