Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

City fakticki ode u finale vec u prvoj tekmi i to sve zbog maloumnog golmana Pariza.

Nije me nijedna od ove dvije ekipe odusevila, Pariz igra kao nekad Stoke city, a Man city bez napadaca apsolutno bezopasan, a i navikli smo ih bijediti, tako da, samo da prodjemo one spanske primadone i trofej je nas. Bez lazne skromnosti.
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Kakvu Adi cjevanicu, gazio mu list, odmah iznad Ahilove tetive. Ni meni ono KDBa nije za crveni karton. Utakmica onako, nije ni losa nije nesto ni bogzna kakva. Keylor branio nemoguce protiv Bayerna veceras mu se to sve vratilo.

Kakvu Adi cjevanicu, gazio mu list, odmah iznad Ahilove tetive. Ni meni ono KDBa nije za crveni karton. Utakmica onako, nije ni losa nije nesto ni bogzna kakva. Keylor branio nemoguce protiv Bayerna veceras mu se to sve vratilo.

Nisam dobro vidio na prvu. Start je bio s leđa i opravdano crveni.

Haman i Pochetino nije neki trener, luzerstvo pokupio od Tottenhema. Nije mi jasno zasto je u drugo poluvrijeme usao toliko defanzivno, maltene su bunker igrali od samog starta drugog poluvremena. Pogotovo ima onakav napad, nevjerovatno. Ok, golove su primili nesretno i zbog golmana ali svejedno, Citu je sinoc bio bas los i zreo da prime 2-3 gola.

Poch bi mogo i ligu zeznut, kakva luzercina, strasno.

Ma neka ga dovedu, 34 godine, ništa neće napraviti posebno.

Molite se za karton za KDB-a koji bi ga otpisao u finalu, također i Cancelo je dobio karton. U Parizu navijamo da Paredes i Neymar dobiju još po karton. :D

Tekma im je bila onako, PSG bolji u prvom, mnogo mnogo bolji. Onda se Poch uhvatio onoga što ne zna baš najbolje, taktiziranja i preseravanja umjesto da igraju svoju igru i ispušio. Oba gola komična u najmanju ruku, sramota za grupnu fazu a ne za polufinale

Zao mi je PSG-a, ne znam zasto al imam osjecaj da su zasluzili vise. Jednostavno City bolje poslozena momcad. Takodjer sam se nadao PSGu zbog Tuchela i Silve, kakav bi to sex bio da uzmi klempu s nama a otisli u PSG zbog te namjere i nisu uspjeli.
Ako prodjemo u finale igramo sa poznatim rivalom, nece tu biti pletjerano puno iznenadjenja. Bit ce City favorit ali znamo kako ih dobiti, cak smo oh i ove sezone dobili u kupu, u ligi igramo sljedeco kolo.

PSG ocajna ekipa, nisu zasluzili ni titulu u francuskom prvenstvu, Lil i Monaco im pusu za vratom, volio bih ovog Veratia u timu, ovakav igrac se jednom radja u 100 godina.

Iz nekog razloga poprilično sam uvjeren da bi dobili city u finalu ako sutra prođemo. Mislim da im manje odgovaramo od Reala
U slucaju prolaska u finale sutra imam osjecaj da bi se lakse nosili sa Sitijem nego PSZ. Preostaje jos da se prikljucimo engleskom finalu i osvojimo trofej. Samo sutra odraditi zadatak a onda papiri i imena ne vaze samo srce, noge i malo srece.

Protiv Citya uvijek znas sta ocekivati i kako pripremiti utakmicu. To je ujedno i mana Guardiole, igra uvijek isto. Doduse, ove sezone zna cesto i prepustiti loptu protivniku malo vise, ali svejedno, znas kako uglavnom igraju.

Evo recimo protiv Reala, ne mozemo ni zamisliti da li ce to biti 3-5-2 ili 4-3-3, da li ce igrati visok presing i napadacki ili ce poziciono i s malo rezervom uci u mec. 

Koliko god svi pričali o tome da je City pojeo PSG-a, makar na netu to vidim, nije mi tako izgledal. Prva utakmica iz ničega 2 gola  i ogromna prednost pred revanš. Druga utakmica bez Mbappea (i u prvoj nije bio 100% spreman) što je ogroman hendikep, naravno opet prilike i poluprilike nisu iskoristili.

Mada ko ih jebe, možda je i bolje što je City prošao na kraju. 

Što neko reče, majstor je onaj mali Veratti

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.