Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Zasto se onda igraju dve utakmice, odnosno kod kuce i u gostima, ako domaci teren vise nije tolika prednost. Sad je to apsurdno, nek se igra jedna kod jedne ekipe i gotovo. Svako ko je igrao veliki fudbal zna koliko znaci domaci teren pa i bez publike

Pa zato obje ekipe igraju na domaćem i protivničkom terenu da budu podjednake.
Miskim da je ovo pametan potez. Vidjet ćemo kako će to izgledati ali mislim da će se manje igrati bunker a više napadački.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Sutra u 18h izvlacenje.

Pot 1
Chelsea, Villarreal, Atletico Madrid, Manchester City, Bayern Munich, Inter, Lille, Sporting Lisbon

Pot 2
Real Madrid, Barcelona, Juventus, Manchester United, PSG, Liverpool, Sevilla, Borussia Dortmund

Pot 3
Porto, Ajax, RB Leipzig, Atalanta, Zenit, Benfica, Besiktas, Dinamo Kiev

Pot 4
Milan, Club Brugge, Young Boys, Malmoe, Wolfsburg

Potencijalna grupa:

Chelsea
PSG
Leipzig
Milan

Takodjer i proglasenje za igraca sezone. Ocekujem Wiseya na aparatima nakon sto Jorgan osvoji :D

Uređeno , autor izmjene: hamco

Volio bih ovakvu grupu: Chelsea,Barca,Atalantu i YB.
Samo da oderemo katalonske cigane u obe utakmice.
Igrač sezone je Jorginho, nekoliko novinara je prenijelo.

Grupa: Chelsea, PSG, Benfica, Sheriff.

Da se koljemo sa Parizom za prvo mjesto, pa da ih poslije izbjegnemo u nokaut fazi. Jedino me oni brinu, sa svim drugim ekipama mislim da se možemo nositi poslije grupne faze. 

Igrač sezone: volio bih da Kante uzme ali ni Jorginho ništa manje nije zaslužio. Naši su obojica tako da super u svakom slučaju.

Trener će vjerovatno biti Mancini, Tuchel je uradio nevjerovatan posao, možda da je uspio još dodati i FA Cup uzeo bi ovo lagano, ali EURO svake četiri godine stoga mislim da Mancini ima malu prednost.

Okej je grupa. Jači smo od Juventusa sigurno. Prošle sezone smo vidjeli da ništa ne mora da znači ko  s koje pozicije ide u knock out (mi bili prvi da dobili Atletico). 

OFFTOPIC: Adi nova slika profila ti je perverzija.

Mora s nama u grupi biti ruski klub, redovno s njima igramo. Grupa je rekao bih lagana i imamo sasvim sigurno najvece sanse za prvo mjesto

Odlicna grupa, samo se nadam da necemo zapoceti kao sa Lampardom.

Ne treba tu nista stediti. Startati samo oštro.

Drago mi je sto smo Juveta izvukli, igrali smo mi dobro protiv njih, sjecam se i 2008. i onaj nas pohod na finale. I naravno nezaboravni Emboaba 2013te

• 3 sedmice kasnije...

Koliko je Barcelona grohnula to nisu istine. Bukvalno od igraca pa do trenera. Nisu imali sut u okvir gola citavu utakmicu protiv Bayerna, primili 3 a mogli su 6 golova. Gledam juce statistiku na Uefinoj stranici, broj pretrcanih kilometara 109 - 124 u koristt Bayerna. Ako igrac prosjecno trci 11-12 km po utakmici, ova razlika je proporcionalna tome da je Bayern imao igraca vise na terenu.

Pa mamu vam jebem, makar trcite i ginite za loptom. Cuj 15km razlike... 

Btw. koliko je spor tempo bio na nasoj utakmici protiv Zenita govori podattak da su obje ekipe pretrcale 96 km. 

• 2 sedmice kasnije...
Ja ne znam sta je s ovog foruma. Jel moguce da niko nista ne pise vise. Nikakvih komentara na same rezulate a kamoli da se jos osvrne na neku taktiku, sistem ...

Sherrif je senzacija tolika da znas kakvo je rasulo u najvecoj ekipi ikad. Liverpool me iznenadio sa kakvom lahkocom je pobjedio Porto.

PSG nije zasluzio da pobjedi po meni, ali City ne zna zavrsiti nijednu sansu mogucu i to ih je kostalo, moraju pod hitno napadaca dovesti ako misle nesto u LP. Messi katastrofalno igrao i onda magija.

Gledao sam PSG City i zaspao prije drugog gola, jebi ga.

Vidi se da Cityu fali pravi spic, Kane naravno. Nadam se da nece dovesti nikoga ni na zimu jer bi se to moglo iskoristiti u pohodu na titulu.

Bolji su od PSGa ali jednostavno nisu realizovali svoje sanse...

Bernardo fulio prazan gol, niko ništa ne priča Werner kad promasi isto bruji internet o tome...

Takodjer se vidi da PSG nece uraditi nesto puno...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.