25. juni 2021.5 god. comment_316988 Zasto se onda igraju dve utakmice, odnosno kod kuce i u gostima, ako domaci teren vise nije tolika prednost. Sad je to apsurdno, nek se igra jedna kod jedne ekipe i gotovo. Svako ko je igrao veliki fudbal zna koliko znaci domaci teren pa i bez publike Pa zato obje ekipe igraju na domaćem i protivničkom terenu da budu podjednake. Miskim da je ovo pametan potez. Vidjet ćemo kako će to izgledati ali mislim da će se manje igrati bunker a više napadački. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318479 Sutra u 18h izvlacenje. Pot 1 Chelsea, Villarreal, Atletico Madrid, Manchester City, Bayern Munich, Inter, Lille, Sporting Lisbon Pot 2 Real Madrid, Barcelona, Juventus, Manchester United, PSG, Liverpool, Sevilla, Borussia Dortmund Pot 3 Porto, Ajax, RB Leipzig, Atalanta, Zenit, Benfica, Besiktas, Dinamo Kiev Pot 4 Milan, Club Brugge, Young Boys, Malmoe, Wolfsburg Potencijalna grupa: Chelsea PSG Leipzig Milan Takodjer i proglasenje za igraca sezone. Ocekujem Wiseya na aparatima nakon sto Jorgan osvoji :D Uređeno 25. august 2021.5 god., autor izmjene: hamco Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318480 Shakhtar i Salzburg bi trebali ići u treći šešir, a Sheriff ide u zadnji. Potencijalna grupa je i ovo: Chelsea Sevilla Salzburg Sheriff Ali najbitnije je da će dodijeliti nagrade za igrače sezone. Nadam se da će to biti Kante. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318481 Volio bih ovakvu grupu: Chelsea,Barca,Atalantu i YB. Samo da oderemo katalonske cigane u obe utakmice. Igrač sezone je Jorginho, nekoliko novinara je prenijelo. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318485 Grupa: Chelsea, PSG, Benfica, Sheriff. Da se koljemo sa Parizom za prvo mjesto, pa da ih poslije izbjegnemo u nokaut fazi. Jedino me oni brinu, sa svim drugim ekipama mislim da se možemo nositi poslije grupne faze. Igrač sezone: volio bih da Kante uzme ali ni Jorginho ništa manje nije zaslužio. Naši su obojica tako da super u svakom slučaju. Trener će vjerovatno biti Mancini, Tuchel je uradio nevjerovatan posao, možda da je uspio još dodati i FA Cup uzeo bi ovo lagano, ali EURO svake četiri godine stoga mislim da Mancini ima malu prednost. Prijavi
26. august 2021.5 god. comment_318493 cekaj zar ovo izvlacenje nije bilo prije u 12 sati? Pa gledanost je veca u 18h :D Prijavi
26. august 2021.5 god. comment_318501 U 12 je za knock-out fazu. Za grupe je uvijek bilo popodne. Prijavi
26. august 2021.5 god. comment_318519 Chelsea Juventus Zenit Malmo Grupa nije teška. Problem je samo što ćemo dvaput gostovati gore u nekoj ledari. Prolaz je zagarantovan. Zanimljivo da smo i prošli put kada smo branili titulu u grupi imali Juventus. Prijavi
26. august 2021.5 god. comment_318522 Okej je grupa. Jači smo od Juventusa sigurno. Prošle sezone smo vidjeli da ništa ne mora da znači ko s koje pozicije ide u knock out (mi bili prvi da dobili Atletico). OFFTOPIC: Adi nova slika profila ti je perverzija. Prijavi
26. august 2021.5 god. comment_318526 Mora s nama u grupi biti ruski klub, redovno s njima igramo. Grupa je rekao bih lagana i imamo sasvim sigurno najvece sanse za prvo mjesto Prijavi
26. august 2021.5 god. comment_318533 Odlicna grupa, samo se nadam da necemo zapoceti kao sa Lampardom. Ne treba tu nista stediti. Startati samo oštro. Drago mi je sto smo Juveta izvukli, igrali smo mi dobro protiv njih, sjecam se i 2008. i onaj nas pohod na finale. I naravno nezaboravni Emboaba 2013te Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318550 Solidna grupa, trebali bi bez problema uzeti prvo mjesto. Prijavi
28. august 2021.5 god. comment_318599 Grupa baš po mjeri, tekme sa Juventusom bi mogle biti dosadne sad kad je Allegri tamo ali daleko od toga da je Juve raspad kao što je Barselona. Otišao je Ronaldo ali opet oni imaju kvalitetnu ekipu te uz to dobrog trenera opet Prijavi
15. septembar 2021.5 god. comment_319239 Koliko je Barcelona grohnula to nisu istine. Bukvalno od igraca pa do trenera. Nisu imali sut u okvir gola citavu utakmicu protiv Bayerna, primili 3 a mogli su 6 golova. Gledam juce statistiku na Uefinoj stranici, broj pretrcanih kilometara 109 - 124 u koristt Bayerna. Ako igrac prosjecno trci 11-12 km po utakmici, ova razlika je proporcionalna tome da je Bayern imao igraca vise na terenu. Pa mamu vam jebem, makar trcite i ginite za loptom. Cuj 15km razlike... Btw. koliko je spor tempo bio na nasoj utakmici protiv Zenita govori podattak da su obje ekipe pretrcale 96 km. Prijavi
15. septembar 2021.5 god. comment_319242 HAHAHAHAHA, ali vidis kakvim se tempom igralo kada vidis da se pretrci samo 100- km i odmah znas da je bila dosadna tekma. Prijavi
15. septembar 2021.5 god. comment_319247 https://www.dailystar.co.uk/sport/football/champions-league-anthony-taylor-mistake-24988108 Idiot Anthony Taylor. :D Mislio da iskljuci graca Dinama Kyeva nakon jednog zutog kartona. Prijavi
28. septembar 2021.5 god. comment_319534 Ja ne znam sta je s ovog foruma. Jel moguce da niko nista ne pise vise. Nikakvih komentara na same rezulate a kamoli da se jos osvrne na neku taktiku, sistem ... Prijavi
29. septembar 2021.5 god. comment_319535 Sherrif je senzacija tolika da znas kakvo je rasulo u najvecoj ekipi ikad. Liverpool me iznenadio sa kakvom lahkocom je pobjedio Porto. PSG nije zasluzio da pobjedi po meni, ali City ne zna zavrsiti nijednu sansu mogucu i to ih je kostalo, moraju pod hitno napadaca dovesti ako misle nesto u LP. Messi katastrofalno igrao i onda magija. Prijavi
29. septembar 2021.5 god. comment_319548 Gledao sam PSG City i zaspao prije drugog gola, jebi ga. Vidi se da Cityu fali pravi spic, Kane naravno. Nadam se da nece dovesti nikoga ni na zimu jer bi se to moglo iskoristiti u pohodu na titulu. Bolji su od PSGa ali jednostavno nisu realizovali svoje sanse... Bernardo fulio prazan gol, niko ništa ne priča Werner kad promasi isto bruji internet o tome... Takodjer se vidi da PSG nece uraditi nesto puno... Prijavi
29. septembar 2021.5 god. comment_319550 Sheriff ako uzme jos jednu vjerovatno ide u nokaut fazu. Prejako :D Prijavi
29. septembar 2021.5 god. comment_319557 Sve je moguce, ima jos dosta tekmi. Slaba ekipa koju su potcijenili. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.