Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

1000/15 lagano

Ja mislim da bi PSGu bas odgovarala ova nasa formacija. Nuno i Hakimi su kao stvoreni za te formacije, a trojac u napadu je slobodan da radi sta hoce. Nema potrebe za ovom trojicom u sredini, dovoljna bi bila dvojica destruktivaca, npr. Herrera (koji je malo i kreativan) i Gueye.

Ni blizu, hajde nazad i sredina ali pogledaj koliko posla kod nas trojac u napadu radi, gdje se Kai vraća kad igra špica, koliko CHO pomaže nazad itd

Šanerima iz PSGa ne pomaže ni jedna formacija, taktika i ni jedan trener, neće osvojiti ništa ozbiljno nikad, biće tim za FIFU kad igraš sa rajom i da ovi što veze o fudbalu nemaju pričaju kako je PSG najjači

Bit' će ove godine dobra sezona u LP. Bilo ko da osvoji, mora se dobro napatiti.

Gledam grupe i trenutnu formu timova, iskreno završiti prvi ili drugi, nema baš neku veliku razliku.

https://twitter.com/mjcritchley/status/1470356868438573063

Mislim da će se ipak poništiti izvlačenje zbog ovoga, ako postoji ta mogućnost. haha

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1470354812831244288?s=20

Od 8 parova u njih 6 postoji izraziti favorit. Nema nekog velikog derbija . 

Benfica 30% - 70% Real Madrid  

Atletico Madrid 20 - 80 Bayern Munich 

Chelsea 80 - 20 Lille 

Villareal 15 - 85 City 

Salzburg 15 - 85 Liverpool 

PSG 65 - 35 Manchester United 

Inter 55 - 45 Ajax

Sporting Lisabon 40 - 60 Juventus

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1470365750116470790

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1470368889192292353

Složio bih se uz napomenu da PSG United do 2 mjeseca može postati izjednačena utakmica. United je tek dobio novog trenera koji možda ih i uspije koliko toliko posložiti do onda a ni pojačanja na zimu nisu isključena. Pogotovo što daleko je PSG od neke dobre ekipe, doduše u kncokout vazi LP možda Mabappe i Neymar ipak malo potrče, tu im ne bi trebalo nedostajati motiva

Prvobitni parovi

Ogromni favoriti:

Liverpool - Salzburg

Lille - Chelsea

Nešto malo manji:

Bayern - Atletico Madrid

Real - Benfica

Manchester City - Villarreal

Sve je moguće:

Ajax - Inter

PSG - Manchester United

Potencijalno iznenađenje:

Juventus - Sporting

Zvanični parovi

Ogromni favoriti:

Lille - Chelsea

Bayern - Salzburg

Manchester City - Sporting

Samo favoriti:

Liverpool - Inter

Ajax - Benfica

Sve je moguće:

Manchester United - Atletico

Juventus - Villarreal

PSG - Real Madrid

Mi smo najveći pobjednici žrijeba. Ovi klubovi koji su prvobitno dobili teške protivnike su dobili teške protivnike i drugi put. Liverpool i Real su dosta lošije prošli, a Bayern i City malo bolje.

• 2 mjeseca kasnije...

Real je bas los, jesu li sutnuli jednom na gol uopste? Mislim da Real nema pleja, Modrica i Kroosa pregazilo vrijeme.

Ni PSG nije nesto blistao, bili su dominantni, ali nije bilo previse dobrih sansi.

Gledas prvoplasiranu ekipu iz Spanije kako igra sinoc i onda se sjetim Saulove izjave od prije par sedmice kako se Hazard nije snasao u La Ligi zbog jacine protivnika. Da puknes od smijeha.

Inace Pariz rasuo ove sinoc u svakom segmentu. Belgijski smrad ga naravno opet kroz noge primio, iako je prethodno skinuo penal i odlicnu sansu. To da je uslo Real ne bi nikakve sanse imao. Ovako je otvoreno sve i dalje.

I taj gol koji je Courtois primio bio je jer je neko od odbrambenih skrenuo loptu i taman je pomjerio sa noge, stvarno je golmancina.

Gledas prvoplasiranu ekipu iz Spanije kako igra sinoc i onda se sjetim Saulove izjave od prije par sedmice kako se Hazard nije snasao u La Ligi zbog jacine protivnika. Da puknes od smijeha.

On je zadnji koji treba da govori o toj temi. Kako se on snašao u Engleskoj?

Večeras očekujem da Bayern uradi isto što i City sinoć i da Liverpool ne izgubi u Italiji.
Inace Klopp gurnuo klinca od 18 godina u ovakvom mecu. Ali neki ce ovdje i dalje cvrsto braniti odluku da u Miki Maus kupu vuces 2 rezervna golmana umjesto nekog akademca. To onako cisto usput da se spomene.

Inter je dobro igrao, svidja mi se intenzitet s kojim su pristupili. Onakav presing nije tipican za talijanske ekipe. Inzaghi djeluje kao Conte bez suffer balla. Steta da su ostali bez snage zadnjih 15 min, ali to je razlika izmedju Engleza i ostalih.
Prvi i prelomni gol su primili samo iz razloga jer ne drze igraca na stativi kod kornera.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.