19. mart 2021.5 god. comment_311723 I više nego odlično, do utakmice sa Portom imamo Sheffield u kupu i WBA, obje utakmice kući. Onda idemo u Porto, pa u goste Palace-u pa opet dolazi Porto. Sreća je zbog ovog lakšeg rasporeda jer poslije pauze od prve utakmice protiv WBA do uzvrata sa Portom odigraćemo 4 utakmice u 10 dana Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311729 Au kakav žreb... Idemo korak po korak, ali ovde je sve moguće, pa i titula. Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311736 Isto sam kao i strahinja pomislio. Svašta je ovde moguće. Ako se preskoči Porto, polufinale sve je moguće, a da ne pričam o finalu. Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311737 Odlična prilika za polufinale. Bolje nije moglo. Također shvatiti Porto maksimalno ozbiljno. Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311738 Trener Porta, Sergio Conceiao:"Drago nam je što smo izbjegli ekipe poput Man Citya i Bayerna. Chelsea je dobra ekipa, ali se ne razlikuje mnogo od ekipe Juventusa. Sretni smo sa izvlačenjem, igrat ćemo svojim stilom i eliminirat ćemo ih kao što smo uradili i sa Juventusom." Izvor fb Ima muda ovaj szo jest jest Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311739 Ovo neki novi Mourinho. Svaka mu čast. Ni mi ne smemo poleteti previše i očekivati da će oni skinuti gaće, tu se nalaze najteži porazi. Svakako izbacili su Juve, nije mala stvar, koliko god da su u formi ili nisu. Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311740 Može li igrati Malang Sarr ili nismo stavili tu klauzulu u ugovor? Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311741 Bayern - PSG 55:45 City - BVB 65:35 Porto - Chelsea 30:70 Real - Liverpool 40:60 Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311742 Trener Porta, Sergio Conceiao:"Drago nam je što smo izbjegli ekipe poput Man Citya i Bayerna. Chelsea je dobra ekipa, ali se ne razlikuje mnogo od ekipe Juventusa. Sretni smo sa izvlačenjem, igrat ćemo svojim stilom i eliminirat ćemo ih kao što smo uradili i sa Juventusom." Izvor fb Ima muda ovaj szo jest jest Ista prica kao i Jorge Jesus 2012. godine pred cetvrtfinale protiv Benfice. Nadam se da ce se isto i provesti na terenu. Ne treba ovdje dalje gledati od Porta, samo jako do kraja utakmicu po utakmicu. Najprije se mora u prvenstvu pobjedjivati, pogotovo ove slabije ekipe koje nam slijede, pa onda razmisljati dalje. Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311744 Bayern - PSG 65:35 City - BVB 55:45 Real - Liverpool 40:60 Porto - Chelsea 0:100 Idemo u polufinale, nabijem i Porto na kurac. Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311745 Dobili smo najlakseg protivnika i konacno sreca da nas pogleda u ovoj fazi. Daleko, daleko smo jaci od njih, kada god smo igrali protiv njih uvjek smo to znali potvrditi, vjerujem da ce tako biti i ovaj put. Porto jest izbacio Juventus, ali Juventus s Pirlom je otprilike kao Chelsea s Lampardom, bezidejno, sporo lose i neozbiljno. Mozemo imati los dan, svakako, ali 100% sam siguran u lagan prolaz. Da konacno dodjemo do polufinala, a onda protiv koga god da igramo od Reala i Liverpoola, mislim da se, najblaze receno, mozemo ravnopravno nositi s njima. Prizeljkujem Real, jer s njima se nismo sastajali do sad u LP. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311765 Bayern - PSG 60:40 City - BVB 65:35 Real - Liverpool 40:60 Porto - Chelsea 10:90 Volio bih i ja Real u polufinalu, bivša mi navija za njih pa da se to opet zguzi, red je :D Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311770 Ovo naše izbacivanje Atletica nije samo obicni prolazak dalje, to za nas ima puno veći značaj jer smo nakon toliko vremena opet u samoj završnici LP. Sigurno velika prilika da se stigne do polufinala, protiv Porta najveća opasnost možemo biti sami sebi ako ih podcjenimo, tako da samo maksimalna koncentracija. Prolazak u polufinale za ovu ekipu bi bio sigurno veliki korak ka tome da se Chelsea opet počne nesto pitati u Europi i većini naših igrača bi to bio najveći uspjeh u LP. Sa pobjednikom iz utakmice Real-Liverpool se isto može igrati znači sasvim dobra situacija da se napravi lijepa priča. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311772 Meni je najvažnije da smo izbjegli Bayern do finala. To je jedini tim protiv kojeg nemamo nikakve šanse na 2 utakmice i koji može napraviti svaku odbranu smiješnom. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311775 Pa sad da baš ne bi imali "nikakve" šanse, to čisto sumnjam. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311776 Volio bih i ja Real u polufinalu, bivša mi navija za njih pa da se to opet zguzi, red je :D Ovo treba igracima pokazati pred utakmicu, nema vece motivacije hehe Prijavi
5. april 2021.5 god. comment_312324 Real Madrid vs Liverpool Manchester City vs Borussia D. Podržavam Kloppove klubove ovdje, iako nisu favoriti. Prijavi
6. april 2021.5 god. comment_312326 Navijam za Dortmund, što se tiče Madrid vs Lpool, neka budu englezi... Prijavi
7. april 2021.5 god. comment_312328 Real razbio Liverpoola, mada više se Liverpool sam zaklao svojim greškama. Jebeni mrtvi TAA, kod prvog gola je manje zajebao, tu je asistirao Philips ali drugi gol masterclass Arnolda. Neka malo, koliko su svršavali na njega nakon jednog dobrog centaršuta u sezoni prošle sedmice muka mi je bilo. Odjednom je bolji od Jamesa, Bissake, Walkera i Trippiera zajedno... Real samo iskoristio prilike ali još nije gotovo. City 2:1, na kraju solidan rezultat za Dortmund, bolji je City bio naravno ali bitan gol u gostima Prijavi
7. april 2021.5 god. comment_312329 Real odigrao nista posebno a ima veliku prednost, sve zahvaljujuci greskama odbrane Liverpoola (u tome dominirao Trent, mada nisu ni ostali bili daleko). Pored njih je sinoc Vinicius izgledao kao prime Eden Hazard. City primio go ali opet bi trebao proci. Prijavi
7. april 2021.5 god. comment_312331 Al kakva dominacija veznog reda Reala tj. Modrica i Krossa. Toliko elegantno ljudi igraju, pasovi iz prve, kratki pas, dugi pas, dupli pas.. svaki vid presinga Liverpula je bio bezuspjesan jer ovi majstori igraju na prvu. Nema bespotrebnog prijema lopte sto bi omogucilo protivniku da te pritisne, apsolutno su briljirali. Prijavi
7. april 2021.5 god. comment_312332 Jedan od najlosijih gubitnika https://imgur.com/a/JWI27Ik je li vam radi kada pokusate sliku staviti preko ovog na forumu, morao sam link ostaviti :D Prijavi
7. april 2021.5 god. comment_312334 Radi, prije minutu sam tako postavio sliku. Sačekaš upload, desni klik -> "kopirajte adresu slike". Prijavi
7. april 2021.5 god. comment_312341 Jedan od najlosijih gubitnika https://imgur.com/a/JWI27Ik je li vam radi kada pokusate sliku staviti preko ovog na forumu, morao sam link ostaviti :D Ne ulazim u to kakav je Klopp gubitnik, ali slazem se s njim oko tog "stadiona" na kojem Real igra domace utakmice, stvarno daje utisak kao da se igra iz zajebancije ono kao neka trening utakmica na pomoćnom terenu, sam taj ambijent ne ide u četvrtfinalnu utakmicu LP. Mogu reći da je i mene kao gledaoca taj ambijent odbio, mislim da su igrali protiv Atalante, nakon 10 minuta sam odustao od gledanja utakmice jer sve je nekako čudno.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.