8. april 2021.5 god. comment_312384 Meh, teren je bitan, a on je savrsen fakticki, UEFA mu je dala licensu. Sta ima veze koliko ima praznih mjesta, kada nema navijaca? Prijavi
8. april 2021.5 god. comment_312392 Meh, teren je bitan, a on je savrsen fakticki, UEFA mu je dala licensu. Sta ima veze koliko ima praznih mjesta, kada nema navijaca? Ma realno kada mogu igrati svi ti superstarovi protiv san marina, andore itd. ne vidim razlog šta ovde smeta. Stadion sam po sebi izgleda smiješno ali trava i podloga su bitni. BTW izgledalo mi je kao da je stadion natopljen vodom koliko su se klizaliBayern i PSG izgleda strašan mec odigrali, Bayern igrao PSG zabijao Prijavi
8. april 2021.5 god. comment_312398 Ma smiješne isprike, ali ništa novo od Kloppa, glumi da je neki cool tip a kad gubi gori je kmečavac od Mourinha. Prijavi
13. april 2021.5 god. comment_312631 Dajte te Liverpoolćane. Manje bismo putovali. Domaću utakmicu ćemo igrati na pomoćnom da ih provociramo. Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312651 Bayern ispao, odlično, mislim da su jači od PSG-a kada su svi na broju. Večeras svim srcem uz Dortmund a što se tiče Liverpoola i Reala zaboli me kurac Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312689 Ako City večeras ispadne onda će ići punom snagom na nas. Ako prođu onda možda i ne uđu toliko skoncentrisano. Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312692 Ako City večeras ispadne onda će ići punom snagom na nas. Ako prođu onda možda i ne uđu toliko skoncentrisano. Ne seri :D Ako ispuše večeras pada im moral i onda ih mi u subotu dodatno izgazimo i ubijemo od kurca AJMO DORTMUND Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312697 Zadnji put kad su ispali došli su u ligu i nisu bod izgubili do kraja. Kako god, navijam da ispadnu. Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312702 Eto nam Reala. Konacno, mislim prvi put nakon 98. i pobjede u Superkupu. https://youtu.be/6tvwpHXTYG0 Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312703 Real Madrid znaci. Neka hajde, unaprijed se uveliko radujem susretu. Povratak Hazarda na Stamford Bridge. Strasna ekipa puna iskustva. Prijavi
15. april 2021.5 god. comment_312706 Bit ce zayebano protiv reala. Autsajderi smo, njima se vracaju Ramos varane carvajal i hazard. Bit ce duplo jaci nego protiv liverpula al sve je moguce. Nadat se najboljem Prijavi
15. april 2021.5 god. comment_312710 Da smo autsajderi nismo, kada pogledaš ekipe na papiru tu smo negdje, samo nas naša odbrana malo jebe. Kod Reala iskusna ekipa, mnogima je prošao voz a ovi mladi mi nisu čemu. Najbolje mi je kada Zidane ima Odriozolu koji je desni bek ali neće da ga stavi od prve pa gurne Vasqueza, on se povrijedi onda gurne Valverdea Prijavi
15. april 2021.5 god. comment_312713 Kun, pa nas odbrana i vadi, biljezimo dobre rezultate zbog dobre odbrane. Napad steka i isti se mora popraviti ako zelimo proci Real. Prijavi
15. april 2021.5 god. comment_312714 Činjenica jeste da je Real digao formu ali ne bih rekao da smo autsajderi, u najmanju ruku su sanse 50-50. Real je prosao Liverpoola ali nije nesto Bogzna sta odigrao. Da pa to argumentujem: u prvoj utakmici su bili bolji, ali su pobjedili na greske Liverpoolove odbrane. Trent je odigrao očajnu utakmicu, Kabak i onaj drugi takodjer, Alison je mogao braniti onaj treci go. Druga utakmica Liverpool mnogo bolji na tarenu, da je Salah pogodio onu 100% sansu u 2 minuti utakmica bi otisla u drugom smjeru. Nema veze, i nakon toga je Liverpool stvorio sasvim dovoljan broj sansi da pobjede i prodju dalje, realizacija nije bila na nivou i to je to. Vidjelo se sinoc da se i Kroos i Modric pogube na presing, ne zbog toga sto se uplase ili nesto slicno nego jednostavno ne mogu, ili ne mogu u velikoj mjeri, sprovesti zamisli, brzo odreagovati zbog manjka brzine sto dolazi godinama. To je i Zidane uocio pa je Kroos izasao negdje oko 65 minute. Sve u svemu nije taj Real toliki bauk kako ga vi predstavljate. Njihova najveca prednost jeste iskustvo a nikako suha kvaliteta. Kljucni igraci su im odavno prosli svoj zenit. Prijavi
15. april 2021.5 god. comment_312715 Real nije nešto posebno, ali imaju iskustva i Zidane je najveći srečković kad je u pitanju LP tako da... A i ne znam koliko nam pašu, jučer su pokazali da im nije problem igrat pragmatičano vrlo solidan bunker, a iz kontre itekako mogu bit opasni. A naša je obrana takva da teško će izdržati bez da primi, a napad probiti bunker s svim promašajima teško. Nadati se da će Mount igrat utakmicu života jer ostali u napadu neće nikad dat gol... Prijavi
15. april 2021.5 god. comment_312716 Nama bi sad trebao da se probudi werner i prolazimo 100%. Sanse moramo iskoristavat sto nam se pruze. Liverpul nije iskoristio i odtaje im borba za top4 sad. Real je u prednosti i po meni favorit najvise zbog iskustva. Jos sad kad se ramos varane i carvajal vrate. Potpuno druga odbrana. Nadam se da hazard nece protiv nas proradit kad je cijelu sezonu propustio. Imam filing da ce ga azpi i rudiger ubit po nogama ako bude igrao :D Sve u svemu meni vrlo zanimljiva 2 polufinala. Utakmice koje ne gledamo cesto. Dokurcili su real juve bayern po medjusobnim duelima Prijavi
15. april 2021.5 god. comment_312717 Ja sam priželjkivao Liverpool u polufinalu. U ligi su nam konkurent za pozicije 3 i 4, a ako bi ostali u Ligi Prvaka, onda bi im bio natrpan raspored. Pored toga bila bi kraća putovanja i manje bismo se umarali. Opet smo se bezveze prepali kao i pred Atletico. Real ove sezone nije odigrao ništa posebno u Ligi Prvaka. Grupu su jedva prošli, mogli su da završe i zadnji na kraju. Shakhtar ih je 2 puta dobio u grupi. Protiv Atalante ih je sudija pogurao u prvoj utakmici, u drugoj odrađivanje posla. Protiv Liverpoola su im ovi poklonili golove u prvoj utakmici, u drugoj odrađivanje posla. Može se protiv njih, nisu neki prošlosezonski Bayern. Ko su preostali polufinalisti dobro smo i prošli. Oni su preiskusna ekipa i sve odrađuju na iskustvo. Dovoljno su kvalitetni da kazne sve protivničke greške, zato trebamo biti oprezni. Njihova defanziva ne može biti puno bolja nego što je bila protiv Liverpoola, iako im je na terenu bila druga postava. Hazard jeste problem, ali ako je neki čovjek valjda će propustiti utakmice i protiv bivšeg kluba. Barem toliko da nas ispoštuje. Asensio je sinoć bio igrač manje. Oni jesu favoriti, mi smo otprilike u prosjeku 7 godina mlađi od njih. Mi možemo bez prevelikog pritiska na trku, na želju i na talenat da pobijedimo. Vrijeme je za neku veliku europsku utakmicu Kai Havertza. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313517 Sta mislite veceras, Psg - City? Ja mislim da ce Psg pobjediti, Mbappe i Neymar su prevelik zalogaj za Cityevu odbranu. Volio bih City da prodje i veceras moraju ostvariti makar minimalan poraz. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313518 Mislim da će PSG proći, ali u finalu će se ipak nešto pitati i Thomas Tuchel. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313520 Koliko se City prepao njihovog trojca. Ne smiju iznijeti loptu. Neprepoznatljivi. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313522 Sta ti je kad imas blesavog golmana. City se nije sastavio s loptom i onda im golman ni iz ceg pokloni gol za 1-1. Tako i izgubi Pariz tekmu Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313523 Dva gola su dali slučajno, teško da bi im dali više od 1 gola da nije bilo ovih kikseva. Ovakve greške se u polufinalu Lige Prvaka ne smiju dešavati. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313524 Ma PSG je ocajan ove sezone, meni bi bilo iznenadjenje da odu u finale, u prvenstvu im Lil, Monaco pusu za vratom, pitanje hocel i uzeti prvenstvo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.