18. februar 2021.5 god. comment_310101 Parkerov Fulham i nije tako loš, samo jednostavno nemaju taj kvalitet da ostanu, pogledaš rooster ekipa iznad crte i realno svi su dosta jači od Fulhama Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310190 Kiksali mi, Bayern, Borussia M., Atletico trenutno gubi. Prošle sedmice Liverpool, Borussia D. i Juventus. Sve timovi koji igraju Ligu Prvaka gube bodove u utakmicama pred onu u Ligi Prvaka. Prijavi
21. februar 2021.5 god. comment_310206 Atletico ispušio lagano opet, pala im je forma i to mi se sviđa, doduše imali su u problema sa povredama i izostancima ali dobro je što su malo loših rezultata nanizali Prijavi
21. februar 2021.5 god. comment_310220 Atletico ispušio lagano opet, pala im je forma i to mi se sviđa, doduše imali su u problema sa povredama i izostancima ali dobro je što su malo loših rezultata nanizali Samo da Silva bude spreman, inace ce Suarez poniziti ove nase amatere ko Luiza onomad (PSZ) Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310267 Samo da Silva bude spreman, inace ce Suarez poniziti ove nase amatere ko Luiza onomad (PSZ) Valja gledati ono smeće na terenu večeras, koji će to padovi i simulacije biti majku mu jebem ali džaba kad je majstorZamisli kad on uhvati maloumnika Rudigera majko mila, pa šta će da mu radi :hljeb: Kad još skontaš da je taj Luiz bio klasu iznad ovih naših hamelja... Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310454 Atalanta - Real Madrid Borussia M. - Man City Očekujem da favoriti pobijede sa 1 razlike. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310456 Ja ocekujem pobjedu Atalante i Citya. Real je stvarno oslabljen veceras. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311139 Ako Juve kojim slučajem ispadne večeras hoće Pirlo dobiti pedalu? Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311153 Sarri je dobia otkaz a osvojia je Seria A, a ovaj neće ni to... Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311155 Pirlo kao gradi neki tim za budućnost i zato će imati više strpljenja. Vjerovatno će izdržati do kraja sezone. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311162 Nema buducnosti na klupi sa ovom trenercinom. Evo i u prvom poluvremenu ga Konsejisao ubio taktikom. Vec sam par puta pisao da ako si bio odlican kao igrac ne mora znaciti da ces biti dobar trener. Ne svidja mi se trend davanja sanse menadjerima (bivsim igracima) bez iskustva odmah u vrhunskim timovima. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311167 Pirlov najveci problem je sto ekipa nema identitet. Cas igraju sterilno sa velikim posjedom lopte, cas igraju toliko defanzivno i na kontre da je tesko gledat. Jednostavno nije dovoljno takticki potkovan trener i ovo sto Juventus igra uopste nije dovoljno dobro za bilo sta vise od 1/8 finala lige sampiona. I da kojim slucajem prodju, ispast ce u narednom kolu. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311180 Porto najpoželjnija udavača za dalje, već vidim kako će Real ako prođe ili City ih izvući Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311182 Branili su se danas kao Simeonovi momci, posebno poslije isključenja. 6 - 3 formaciju su igrali, na kraju se isplatilo. Zasluzeno su prosli jer su do crvenog kartona bili mnogo opasniji od Juventusa a nakon crvenog su se sjajno branili, ginuli na svaku loptu. Onaj Pepe nije normalan, maestralna partija veceras. Mislio sam da nije vise za ozbiljnog fudbala, veceras me razuvjerio. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311185 Inače Haaland 20 golova u LP za svega 14 utakmica, naravno rekord Prijavi
10. mart 2021.5 god. comment_311189 Pepe je najodvratniji fudbaler kojeg poznajem, faca ruzna do bola. Medjutim jedan od najboljih stopera sto sam ja gledo, medju 10 hladno u novijoj historiji. Prijavi
12. mart 2021.5 god. comment_311252 Ispali Juventus i Barsa i mrtvi Junajted, sveto trojstvo klubova koje prezirem iz dna duše. Pa može li bolje... Pirlo ostaje u Juventusu, naime žele da naprave čistku i da odrade smjenu generacije, samo je pitanje da li će Ronaldo još ostati. Imaju potencijala naravno, dobrih mladića ima u ekipi, samo mislim da ih ova politika uzimanja plaćenika za free pa prodaja poslije malo košta kada su igra i rezultati u pitanju ali opet im dobro dođe finansijski. Pirlo nije za taj posao, Lampard je bio neiskusan kada su mu dali pare i pojačanja a imao je dvije sezone iza sebe, Pirlo iza sebe ima sezunu sa pjetlićima, dakle trenerskog iskustva kao ja... Tako da mislim da nije realno da od njega očekuju da im odma stvori jaku ekipu... Prije svega nema svoj stil fudbala i kao što je neko rekao Juve nema identitet ove sezone, sve što dobijaju je suvi kvalitet pojedinaca i na silu...I ja bih volio Porto ukoliko prođemo Atletico, neka i nas pogura izvlačenje nekad Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311461 Najviše golova u jednoj sezoni LP za Chelsea zabio je Tore Andre Flo, 8 u sezoni 99/00. Drugi na listi je Anelka sa 7. Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311462 Žirkopter ove sezone ima 6 na 5 utakmica dakle još dva mu fale :D Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311563 Atletico - Chelsea (0-100) Realno. SUPICKU MATERINU JOS JEDNIM STO BI REKO KER IGI LIKUJE ALI NIJE DA LIKUMJEM SAMO IH NABIEM NA KRUICA Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311569 Nek se sastanu Real - Bayern i Liverpool - City. Nama šta ostane. Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311571 Nek se sastanu Real - Bayern i Liverpool - City. Nama šta ostane. Zasluzili smo Porto poslijeg najtezeg protivnika u osmini finala. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.