Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Elliott je najmlađi debitant u historiji PL. Prošle sezone je u Championshipu imao 7 golova i 11 asistencija. Bio je starter na prve dvije utakmice u sezoni i redovno igrao dok se nije povrijedio. Nedavno se vratio iz povrede i prije 10 dana je zabio gol u kupu. Nije uzeo nekog anonimusa iz akademije i stavio ga, to je igrač koji je regularan član prvog tima.

Naši 18-godišnjaci ne treniraju sa prvom ekipom, samo u izuzetnim situacijama. Tradicionalno najtalentovanije igrače ispod 20 godina šaljemo na posudbe, dok Liverpool svoje najveće talente uglavnom ostavlja sa prvom ekipom.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Nista bolji od Valea, ista pozicija, isto sve. Nas ne moze dobiti sansu protiv Chesterfielda, njihov Elliot moze u ligi sampiona u nokaut fazi. (i to Elliot imao katastrofalnu povredu prije pola godine i vise)

Inter je pokazao vise veceras, ali Liverpool precizniji.

Sto se tice mladih, mi cemo opet pravdati Conora, Colwilla i ostale sto ne dobijaju sanse, jer ce biti ovaj igra u Palaceu, ovaj u Huddersfieldu. Iako obojica drze ekipu iznad svih mogucih ocekivanja.

Sramota je sta se desava u nasoj ekipi, jer su igraci "neiskusni" iako su bolji od drugih. To nam se desava vec citavu deceniju, pa mi igra Willian, Pedro i ostala ekipa, jer iz nekog razloga ne zelimo da gledamo prema akademiji. Pa izadje Mount, James i ostali, jer si im dao sansu.

Obicno navijam za engleske klubove, ali ne mogu za jebeni United navijati. Volio bih svim srcem da ispadnu od nikad losijeg Atletica.

• 2 sedmice kasnije...
Deluje mi da je Bayern ranjiv, a ipak moze se desiti da uvale tri-cetri komada bez muke. Nije mi Bayern neki izrazit favorit za osvajanje ls. Tanko je sve to.

Sta reci za Italijane, samo je Juve nas pobedio i to iz jednog suta. Inter mi deluje presporo, a Engleski klubivi takve gaze svojim tempom.

Inter odigrao bolje nego što je iko očekivao, nikad ne bi rekao da će ih dobiti na Enfieldu... Bayern očekivano...

Večeras će biti zanimljivo, City već prošao dalje tako da očekujem da izađu sa mix postavom, da se čuvaju za ligu.

Real-PSG

Bog zna šta će se desiti, nisam očekivao da će ih onako PSG ugaziti sa igrom u prvoj tekmi.

Inter je lagano mogao ispušiti barem 4 gola. Tresle su se stative uveliko. Nekarakteristično za Liverpool da onoliko maši. Inter je imao jak period 15-20 minuta prije nego što su zabili a onda ih je crveni karton usporio. Vjerovatno su mogli zabiti još jedan da nije bilo crvenog ali šta je tu je.

Bayern se iskalio na Salzburgu. Večeras će biti interesantno sigurno. 

Pochetino treba sam da da otkaz. Ispusio ligu prosle godine, ispusio superkup u domacem, ispao u 1/8 finala lige sampiona. Zar moze veci neuspjeh?

Haha najbolji golman po izboru FIFA Dolaruma (po meni je faul, al sto drkas loptu pred golom) i fudbaler Lesi. Koja je sramota PSG, pa oni prestali da igraju oko 60 minuta.
Svaka cast maestru sa brojem 10 u belom dresu. Bogami kako je izbacio Krosa, Real prodisao
Plus ih ubio sa brzim krilima.
Boze mi htedosmo Pocha, al bi usadili luzerski mentalitet
Sve stoji i dobit ce ga sigurno, ali realno za ovaj poraz ga ne mogu kriviti. U njih se zna taktik unaprijed vec. Ova trojica naprijed, svi ostali nazad pa sta Bog da.
Sta reci na klocinu od golmana?
Pa onda i ostatak ekipe, pogotovo u odbrani kako su se rasuli.

Zaista smijesno vodjen klub. Arapi se izgleda samo u konje razumiju.

Ovoga idiota Neymara ne bi trpio 2 minute u ekipi.

Real pobijedio, ne znaju ni sami kako. Sa 3 igraca, od toga jedan u poznim godinama.
DIVIM SE LUKI MODRIĆU, OTAC IGRE, I NAJBOLJI IGRAČ IKADA SA OVIH PROSTORA, SVAKA ČAST ZA SVE A NE SAMO ZA VEČERAS JER PREDUGO TRAJEŠ A KRAJ SE JOŠ NE NAZIRE KAPETANE🖤
Ljudi mi napadamo Hudson-Odoia, a pogledaj ti kako igra Vinisijus. Razumem decko ima brzinu, dribling, asistencije, ali izgleda mozga nema. Mozda sam u krivu, ali prosuo je 2-3 dobra napada.
I nasa nosata sekvoja dobro brani,salim se, izvukao ih je kad su bili u padu.
Kao i Ker, slazem se da Real nije nista posebno. Alo zato kako se raspade PSG, pa ono je nivo amatera. Onaj Nejmar sta decko igra, haos.
| Nasser Al-Khelaifi and Leonardo were screaming in the dressing room and even HIT people. The POLICE had to be called. @partidazocope #rmalive

Lol

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.