Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Neymar se povrijedio, a nije ni da PSG briljira. Ne znam zasto se tolika prednost daje njima pogotovo sto u drugoj ekipi igra Messi, sa njim nikad ne znas kako ce odigrati.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Što vi mislite oko šansi

Monchengladbach - City (45-55)
Lazio - Bayern (2-98)
Atletico - Chelsea (0-100)
Leipzig - Liverpool (45-55)
Porto - Juventus (20-80)
Barcelona - PSG (5-95)
Sevilla - Dortmund (45-55)
Atalanta - Real Madrid (52-48)

Realno.

Gladbach-City 35:65

Nisu svabe toliko disciplinovane nazad koliko ekipe u premu, bice tu prostora za City

Lazio-Bayern 10:90

Cudo treba Laziu ali necemo nikoga otpisati

Atletico-Chelsea

40-60

Leipzig-Liverpool 40-60

Sve zavisi od povreda ovde ali RBL igra otvoren fudbal, to odgovara Lpoolu

Porto-Juve 30:70

Los je Juve ove sezone ali opet individualni kvalitet ce presuditi

Barca-PSG 25:75

Nikad losijs barsa, samo neka se raspadaju i da se PSG ne usere opet u LŠ

Sevilla-Dortmund 40:60

Mislim da ce ih Dortmund razbiti, problem je sto se ne zna hoće li biti novog trenera

Atalanta 35:65 Real

MAJKU im jebem sretnu

Slažem se sa Kunom za sve osim za Barca - PSG, tu mi djeluje da svašta može biti do utakmica. Mada opet bih dao 60 - 40 prednost PSG-u.

• 1 mjesec kasnije...
Koje devastiranje Barcelone od strane PSGa, pregazili ih ko pritak potok. Mogu biti zadovoljni sto je 'samo' 1:4. Ocekivao sam da ce ih dobiti PSG ali ovoliko dominaciju i ne bas. Ne znam zasto su vece sanse na kladionicama date Barci u ovoj utakmici. Mogla se fina lova uzeti, bila kvota 4 na PSG, ja uhvatio al naravno dodao i RB Laipziga keca.

Mbappe, Veratti cuda od igraca,nevjerovatne partije, posebno prvog.

Prvu utakmicu ne planiram gledati, ali podržavam Porto zajedno sa našim Malang Sarrom.

Druga bi mogla biti interesantna. Iako je Dortmund neki kao favorit za prolaz, Sevilla izgleda kao iskusnija ekipa. Krajem prošle sezone su iz LE izbacili Romu, Wolves, United i Inter. Ove sezone nešto slabiji u grupnoj fazi, ali došao im je sad i Papu Gomez. Moja podrška ide za Dortmund.

Dortmund ima katastrofalnu odbranu, a to ce Sevilla znati iskoristiti.
Meni je za prolaz favorit Sevilla, ali jos od djetinjstva gotivim Dortmund, pa cu navijati za njih u ovom dvomecu.

Porto-Juve, totalno nezanimljiva tekma. Svejedno mi, ko god da prodje.

Ovaj Pirlo je trenern u rangu Parkera, odgovorno tvrdim. Čovjek ne zna gdje goni.

Kod Parkera se bar vidi neki sistem igre, taktika, kod ovog drugog nista.

Ne svidja mi opcenito ovaj trend davanja sanse bivsim igracima kluba na klupi samo na osnovu igracke karijere.
Idi negdje peci zanat pa onda sjedi na klupu voljenog kluba.

Hoće svi svog Guardiolu i Zidanea, a to jako rijetko uspijeva. U jednom trenutku je zaista zafalilo novih lica među trenerima, jer kako ih brzo klubovi troše i otpuštaju nakon 2 godine imaš utisak da su svi svugdje bili. I umjesto da se dovede neki Gasperini, Rodgers ili neko takav ko i ima iskustva, i u stanju je napraviti neku igru i ima rezultate, klubovi eksperimentišu sa trenerima početnicima. Naše dovođenje Lamparda je najlogičnije i najsmislenije od svih tih primjera.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.