Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Večeras Tottenham-Juventus, Basel-City, kakva su vaša očekivanja?

Od Citya vjerojatno svi očekujemo rutinsku pobjedu i osiguranje prolaza već u prvom kolu.

A druga utakmica? Ima li Tottenham ikakve šanse? Tottenham trenutno igra odlično, nadigrali su Liverpoolu koji je jak u utakmicama top ekipa. Juve se nešto dignuo u zadnje vrijeme ali mi i dalje ne ulijevaju neko povjerenje i mislim da su lošiji nego prošle godine. Ipak Juve su stari lisci i značajno iskusniji od Tottenhama.
Mislim da će bit dosta izjednačeno i uspjeli Tottenham u Torinu izvući pozitivan rezultati bit će čak favoriti u Londonu. Kako god bit će odličan test za Tottenham ali i cijelu Englesku ligu da vidimo gdje su...
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Juventusu nece igrati Matuidi i Dybala, ocekujem x2 i iako organski ne volim ni jednu ni drugu ekipu, navijam i mislim da ce Totenhem izaci kao pobjednik iz ovog dvoboja.

Pozitivan rezultat PSG-a tj. dovoljan za ukupan prolaz. S Liverpoolom se nikad ne zna, čudna su oni ekipa, ali ipak očekujem njihovu pobjedu
Izmedju Reala i Pariza presudit ce oni o kojima se najmanje prica, odbrana i golmani. Ko tu bude uspjesniji i bolje zaustavi protivnicki napad, taj ce proc dalje. U drugom duelu mislim da je Liverpool bolja ekipa i mozda nece veceras slaviti alj vjerujem da na Anfieldu prolaze. E kakva bi sega bila da svih 5 Engleza prodje u cetvrtfinale.
Jesi to grena po dobrom starom obicaju vec udario gg3+ hahah pa trazis istomisljenike za "sreću"

Moja prognoza: da igra abubakar zverina bio bi uvjeren da ce i porto zabiti, a ovako kontam porto ce se braniti al tesko da uspijee ne primit gol, nekih 0-1, 0-2..al tko ce znati

Ronaldo ce u madridu zabiti bar jednog sigurno, i vjerujem u X tu, nekih 2-2, ili pobjeda reala,,psg nikako po meni

Uzivajmo, kako god..a u utorak je šou program i pravi gušt..nakon sto padnu tigrovi u zamku zapakoste i cahilla..idemo ludo, idemo jako

Da dodam samo da bih volio da svi englezi prođu..eto sinoc mi je bas bilo drago za kokosi..
Pa ko nekada po 2,3 engleza u polufinalu, valjalo bi..al ne bez nas
Gledam po portalima, forumima, svi pričaju samo o PSG - Real, puno se prašine diže oko te utakmice, smrdi na 0-0 i dosadnu utakmicu, a ludnicu u Portu...

Jesi ih precjenio Kune :D

Priznajem brate ali niko nije mogao ocekivati 0:5 ali opet drago mi je sto englezi gaze.

Sto se druge utakmice tice, totalna dominacija PSG-a do momenta kada doktor Unai Emery izbacuje jedinog napadaca i ubacuje beka, mada je i ostavljanje Di Marije na klupi bilo kriticno.
Lo Celso ??? Ogromne greske i neiskustvo pogotovo kod penala, u ovakvoj utakmici onoliko drzati igraca, bolje da si mu uklizao pa sta bude. Prodao ih je trener i neka je mozda nam i ide u korist... Ako ih izbaci Real neka im prodaju Neymara a nama ostaje Hazard, Neymar ionako jeste materijal za Spaniju i Real, to je taj mentalitet
Kakva je igracina Mbappe, znaci Boze. Cojk je caba za fudbal. Steta sto mora igrati s onim govnetom Nejmarom, a trener je klocina teska. Bas su skupina luzercina ako ispadnu od ovako tankog Reala. Sta ovo Kloppovi puleni uradise od jadnih Portugalaca uhh braco slatka
Asensio prelomilo meč sa dva asistencije.. A onaj Ronaldo mi se gadi koliko je sebičan igrač.

Drogba i to, a malo i da se komentarise.

Liverpul ozbiljna ekipa. Upucali Porta. Liverpul i City prošli očekivano već u prvoj utakmici.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.