14. februar 2018.8 god. comment_279561 Pa ništa neočekivano, već standardno suđenje za Real... Uglavnom, Real bezvezan prva ozbiljnija ekipa će ih pobjediti. PSG ima kvalitet ali nema igru. Sve se svodi na individualne poteze. Treba im bolji trener koji će ih znat posložiti. A i slaba Liga će im uvijek bit problem, tamo rasturaju sve bez problema i zavaravaju se da su bolji nego što jesu. Prijavi
14. februar 2018.8 god. comment_279562 Real na iskustvo, malo na srecu. Liverpul pokazuje da je ozbiljna ekipa. Klopp je od prosjeka napravio masineriju. Ova ekipa Liverpula uz City i Bayern nakon sto ih je preuzeo Hejnkes igra najljepsi fudbal u evropi. Prijavi
14. februar 2018.8 god. comment_279564 Da je ovako Madrid protiv Liverpoola odigro dobili bi po picki samo tako. Jos ovdje neki znaju prozivat nas kad odemo na Anfield i uzmemo bod. Elem, ne znam na koji fazon furaju toliku frku oko ovog govneta Nejmara, pa Eden je profesor lopte i ljudina za njeg. Brazilski sminkercic, ehh gdje li ste Vini Dzons i Roj Kin kad vas trebamo Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279571 Sinoć je PSG sam sebe pobjedio. Njihov pičakst pristup i vađenje Cavanija iz igre te pokušaj čuvanja rezultata. Nisu urodili plodom. Nekad su bunkeri, čuvanje rezultatata i kalkulantski pristupi prolazili pa je i Mou bio uspješan. Došla su neka druga vremena kada se hrabar, srčan i atraktivan nogomet ipak isplati (jedino to ne vrijedi za Liverpool). A dokaz tome su hrabra igra kako Reala sinoć, tako i Tottenhama preksinoć. Kalkulanti Emery s PSG-om i Allegri s Juventusom su ga popušili. Zato se meni ne sviđa čest Conteov pristup. Zato sam ja za Pochetina. Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279573 Ponovo ljudi podcjenjuju odbranu koja je u vecini slucajeva i vaznija od napada (ne primis go najmanje imas bod u djepu, das dva opet nisi siguran). Od Reala ste napravili Napredak, u kakvoj god formi bili Liga prvaka je nesto drugo, motiv vise. Pa ova ekipa je prosle godine hladno uzela trofej, podcjenjen Real od mnogih. Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279575 Najvise je Zidan podcjenjen, jer rekose da je covjek na srecu uzeo ligu sampiona, odnosno da ni on sam ne zna kako je istu uzeo.Sent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279580 Da je ovako Madrid protiv Liverpoola odigro dobili bi po picki samo tako. Jos ovdje neki znaju prozivat nas kad odemo na Anfield i uzmemo bod. Elem, ne znam na koji fazon furaju toliku frku oko ovog govneta Nejmara, pa Eden je profesor lopte i ljudina za njeg. Brazilski sminkercic, ehh gdje li ste Vini Dzons i Roj Kin kad vas trebamo Nemoj tako , sad ce doci diablo i reci kako je Liverpul los i kako mi igramo bolje od njih Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279584 Najvise je Zidan podcjenjen, jer rekose da je covjek na srecu uzeo ligu sampiona, odnosno da ni on sam ne zna kako je istu uzeo. Sent from my E6653 using Tapatalk Zna on dobro kako je uzeo ligu prvaka, tako što je dobio u ruke u tom trenutku najskuplju i najbolju ekipu Europe te imao puno sreće s ždrijebom i suđenjem... Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279586 Nemoj tako , sad ce doci diablo i reci kako je Liverpul los i kako mi igramo bolje od njih Jesi vidio kakav je napad slozio Klopp? Nigdje svjetske klase a ljudi su u stanju svaku odbranu na svijetu raspuciti ko sljivik. Kad ih krene ono njihovo ludilo, mogu za 15 minuta skrhati 3-4 gola svakom. Firmino me pozitivno iznenadio. Pravi timski igrac, a zna i utrpati golove kad je potrebno. Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279589 Pogledas igrace u PSGu, Realu, Barseloni i slicnim ekipama istog renomea i shvatis da Liverpul nista ne zaostaje za njima po igri na terenu a zapravo su igracki daleko ispod kvalitetom. To je pecat trenera. Problem koji Klopp ima za razliku od trenera koje vode te ekipe jeste sto kada sistem stane i taktika koju je spremio nekad ne moze da prodje, njega ne moze niko izvuci na individualni kvalitet kao te trenere iz gore opisanih ekipa. Prava vrijednost Kloppa bi se vidjela da preuzme Bayern ili neku jacu ekipu od Liverpula. Nadmasio bi i Hejnkesa siguran sam. Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279592 Neymar je igračina, nećemo se lagati, ali fudbal je timska igra a on u PSG-u igra za sebe. Tu na kraju neće biti koristi ni za njega ni za klub. Otišao je u PSG za tolike novce i teško će se naći neka budala koja će dati 250 miliona da ga dovede iz PSG-a. Mislim da je transferom u PSG definitivno napravio ne jedan, nego tri koraka unazad. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279611 Pa firmino je ta klasa, covjek razvaljuje. Bez njega su kita, koji coutinho, koji salah. Liverpoola bi slomio k'o malu picku Real, ali eto nastavite ljude potcjenjivati i vrh. Liverpool se nista nije promjenio od rodgersovog doba, to su muhe bez glave. Klocc je kita od trenera, nista ne mjenja sramocenje porta. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279615 I meni je Salah kao muva bez glave kada igra, ali mu se ne može osporiti da ima na kontu preko 20 golova u ligi, da se bori za prvog strelca. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279617 Pogledas igrace u PSGu, Realu, Barseloni i slicnim ekipama istog renomea i shvatis da Liverpul nista ne zaostaje za njima po igri na terenu a zapravo su igracki daleko ispod kvalitetom. To je pecat trenera. Problem koji Klopp ima za razliku od trenera koje vode te ekipe jeste sto kada sistem stane i taktika koju je spremio nekad ne moze da prodje, njega ne moze niko izvuci na individualni kvalitet kao te trenere iz gore opisanih ekipa. Prava vrijednost Kloppa bi se vidjela da preuzme Bayern ili neku jacu ekipu od Liverpula. Nadmasio bi i Hejnkesa siguran sam. Malo si poletio, nadmasio onog iz bayerna koji je u jednoj sezoni valjda osvojio titula vise nego klopp dosad sveukupno. Nije to bas tako kako zamisljas, dobar trener ali ima ih jos takvih.. Liverpool na trenutke izgleda stvarno dobro pa i super, a opet nekad izgleda kao zadnji olos.. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279618 Malo si poletio, nadmasio onog iz bayerna koji je u jednoj sezoni valjda osvojio titula vise nego klopp dosad sveukupno. Nije to bas tako kako zamisljas, dobar trener ali ima ih jos takvih.. Liverpool na trenutke izgleda stvarno dobro pa i super, a opet nekad izgleda kao zadnji olos.. Ajde dobro, moze se reci da sam i pretjerao kada sam ga poredio sa Hejnkesom, ali poenta je trebala biti na tome da kod njega cesto sistem mora prevagnuti za razliku od trenera koji vode ove vrhunske ekipe, pa kada im zasteka sistem ili taktika koju su pripremili, igraci donesu prevagu svojim individualnim majstorijama u djelicu sekunde. Klopp nema taj luksuz, ok, nije da su kod njega levati u rosteru, ali daleko daleko je to od nivoa koji imaju PSG, Bayern, Real, City, Barselona, United... Recimo, nije to stvar kod Kloppa samo, isto se moze reci i za Poketina, Tuchela, Setiena i drugih. Uprkos dobro poslozenom sistemu, to nekad nije dovoljno. Jer ono sto Messi, Aguero, Robben ili Neymar urade bez ikakve taktike ili uticaja trenera, na malom prostoru i u dijelicu sekunde, ovi nece moci nikad. Dakle, oni izvlace mnoogo vise sa ovim ekipama nego sto je to zapravo moguce, njihova igra nije nista losija kvalitetom od ovih ekipa, a mnogo su slabiji igracki. Zato im treba skinuti kapu, ne zato sto se zovu Klopp ili Poketino, ovako ili onako. Isto ono sto je Conte uradio prosle godine, cak i mnogo vise od njih jer je osvojio ligu sa relativno mnogo slabijim igrackim kadrom od Uniteda ili Citya. To je ono sto ga cini velikim uprkos sto ove sezone to ne lici ni na sta. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279645 Jesi vidio kakav je napad slozio Klopp? Nigdje svjetske klase a ljudi su u stanju svaku odbranu na svijetu raspuciti ko sljivik. Kad ih krene ono njihovo ludilo, mogu za 15 minuta skrhati 3-4 gola svakom. Firmino me pozitivno iznenadio. Pravi timski igrac, a zna i utrpati golove kad je potrebno. Firminho igračina i jedan od ključnih kotačića kod Kloppa i Lpoola sto se mnogo više vidi odlaskom kutinja. Dosta se krece, puno trci radi za ekipu i zna igrati lopte, zna zabit, asistirati, nije Hazard ali je opet igrač koji treba svakoj ekipi. Pa firmino je ta klasa, covjek razvaljuje. Bez njega su kita, koji coutinho, koji salah. Liverpoola bi slomio k'o malu picku Real, ali eto nastavite ljude potcjenjivati i vrh. Liverpool se nista nije promjenio od rodgersovog doba, to su muhe bez glave. Klocc je kita od trenera, nista ne mjenja sramocenje porta. Ne postoji osoba na svijetu koju vise volim vidjeti demantovanu od tebe pičićuDavid Luiz je rekao sam da je League 1 kurac, nikakvog intenziteta, teskih utakmica, nikog kurca. Ko god igra protiv PSG-a sve se svodi na odbranu, tako da oni vecinom napadaju, dok odbrana stoji i drka kurac i onda kad odu u LŠ i igraju protiv nekog jakog eto ti jada. Poslije nekih Eviana, Caena pički materina ulete ti Bayerm, Real, Chelsea, City, Barca... Moze se PSG pojačati do nebesa ali ostace im boljka ta što jednostavno nemaju dovoljno kvalitetnih i teških utakmica jer im je liga kurac Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279651 Ja spomenuo nisam psg, ali eto :D kun na kaloudinim bobama Prijavi
17. februar 2018.8 god. comment_279659 Klopp je karina jedna. Džaba njemu svi napadi svijeta i ljepota igre kad je POJMA NEMA kako napraviti obranu da to bude kako treba, uvijek mu pušta na sve strane. Po tome se Klopp razlikuje od Guardiole i Pochettina koji su kao i on treneri za atraktivan nogomet, ali u isto vrijeme znaju napraviti tim da im nije šupalj ko švicarski sir. Klopp je ograničen. Prijavi
17. februar 2018.8 god. comment_279661 Klopp je karina jedna. Džaba njemu svi napadi svijeta i ljepota igre kad je POJMA NEMA kako napraviti obranu da to bude kako treba, uvijek mu pušta na sve strane. Po tome se Klopp razlikuje od Guardiole i Pochettina koji su kao i on treneri za atraktivan nogomet, ali u isto vrijeme znaju napraviti tim da im nije šupalj ko švicarski sir. Klopp je ograničen.Pocchetino moze samo popusiti Kloppovu kurcinu. Sine dragi Klopp odveo Dortmund u finale Lige Sampiona i pritom jebao jedan Bajern Minhen u Njemackoj do te mjere da su morali im uzimati najbolje igrace samo ne bi li prekinuli spolno opcenje koje je nad njima vrsio magistar Jürgen Klopp. Uzeo im dvije zaredom Bundeslige,, pa znas li kad je to zadnji put neko uradio..Kakav pocetino mrtvi, cojk vodio espanjol i soton jesi ti normalan sta poredis Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
17. februar 2018.8 god. comment_279667 Ajde dobro, moze se reci da sam i pretjerao kada sam ga poredio sa Hejnkesom, ali poenta je trebala biti na tome da kod njega cesto sistem mora prevagnuti za razliku od trenera koji vode ove vrhunske ekipe, pa kada im zasteka sistem ili taktika koju su pripremili, igraci donesu prevagu svojim individualnim majstorijama u djelicu sekunde. Klopp nema taj luksuz, ok, nije da su kod njega levati u rosteru, ali daleko daleko je to od nivoa koji imaju PSG, Bayern, Real, City, Barselona, United... Recimo, nije to stvar kod Kloppa samo, isto se moze reci i za Poketina, Tuchela, Setiena i drugih. Uprkos dobro poslozenom sistemu, to nekad nije dovoljno. Jer ono sto Messi, Aguero, Robben ili Neymar urade bez ikakve taktike ili uticaja trenera, na malom prostoru i u dijelicu sekunde, ovi nece moci nikad. Dakle, oni izvlace mnoogo vise sa ovim ekipama nego sto je to zapravo moguce, njihova igra nije nista losija kvalitetom od ovih ekipa, a mnogo su slabiji igracki. Zato im treba skinuti kapu, ne zato sto se zovu Klopp ili Poketino, ovako ili onako. Isto ono sto je Conte uradio prosle godine, cak i mnogo vise od njih jer je osvojio ligu sa relativno mnogo slabijim igrackim kadrom od Uniteda ili Citya. To je ono sto ga cini velikim uprkos sto ove sezone to ne lici ni na sta. Da definitivno, apsolutno kvalitetan trener slažem se, sa jasnom idejom igre koju implementira na sve svoje ekipe, definitivno ima svoj potpis. Međutim, rezultatski nekako do sada nisam baš impresioniran, ovo mu je 3. sezona i u svakoj se bori za top4 grčevito, u niti jednoj do sada nije baš konkurirao ni blizu za naslov, što ne znači da neće u nekoj od narednih.. Svakako ima i on svojih mana i prostora za napredak, rekao bih da mu fali da pronađe potreban balans, treba posložiti obranu i znati nekad i sačuvati rezultat.. Za stil igre koji forsira svaka čast, na trenutke to zaista izgleda jako lijepo i močno Prijavi
17. februar 2018.8 god. comment_279668 Ja spomenuo nisam psg, ali eto :D Napisao odma post nakon sto sam tebi odgovorio jebo te hljeb vidis da je odvojeno Prijavi
17. februar 2018.8 god. comment_279681 [quote name="Kun Aguer0" post="279645" timestamp="1518820574"] Firminho igračina i jedan od ključnih kotačića kod Kloppa i Lpoola sto se mnogo više vidi odlaskom kutinja. Dosta se krece, puno trci radi za ekipu i zna igrati lopte, zna zabit, asistirati, nije Hazard ali je opet igrač koji treba svakoj ekipi. [/quote] Pa Firmino je tipican primjer onog zasto igraci tipa Batsuhayi nikad ne mogu biti starteri za tim top top klase. Nije dovoljno za napadaca u modernom fudbalu da trpa otpatke i igra u 16 metara, da bude mantinela za poneki dupli pas..ta su vremena prosla. Ljudi se cude sto je jedan Benzema starter za Real godinama, a covjek je sjajan timski igrac, igra u polju majstorski, zna podijeliti pas pravovremeno, prebaciti strane, a zna i utrpati gol kad treba. Firmino opet ima drugacije kvalitete jer igra i odbranu vrhunski sto Klopp trazi. Prijavi
17. februar 2018.8 god. comment_279685 Pa Firmino je tipican primjer onog zasto igraci tipa Batsuhayi nikad ne mogu biti starteri za tim top top klase. Nije dovoljno za napadaca u modernom fudbalu da trpa otpatke i igra u 16 metara, da bude mantinela za poneki dupli pas..ta su vremena prosla. Ljudi se cude sto je jedan Benzema starter za Real godinama, a covjek je sjajan timski igrac, igra u polju majstorski, zna podijeliti pas pravovremeno, prebaciti strane, a zna i utrpati gol kad treba. Firmino opet ima drugacije kvalitete jer igra i odbranu vrhunski sto Klopp trazi. Firmino igra spica ali je po prirodi ofantivni vezista, desetka klasicna. Jeste njega Klop istesao u napadaca prema svojim potrebama, ali njegove igračke karakteristike i kvaliteti se bitno razlikuju od Batsuaijevih,koji je cista devetka,s toga i nije realno porediti ih. Prijavi
17. februar 2018.8 god. comment_279687 Pa Firmino je tipican primjer onog zasto igraci tipa Batsuhayi nikad ne mogu biti starteri za tim top top klase. Nije dovoljno za napadaca u modernom fudbalu da trpa otpatke i igra u 16 metara, da bude mantinela za poneki dupli pas..ta su vremena prosla. Ljudi se cude sto je jedan Benzema starter za Real godinama, a covjek je sjajan timski igrac, igra u polju majstorski, zna podijeliti pas pravovremeno, prebaciti strane, a zna i utrpati gol kad treba. Firmino opet ima drugacije kvalitete jer igra i odbranu vrhunski sto Klopp trazi. A i vidi se da ne gledas Mitchya kako igra, covjek kombinuje, dribla, utrcava, sve radi. Ali eto... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.