Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Moje mišljenje je da je Pedro mogao mnogo više uspjeti da je davno otišao iz Barcelone gdje nije mogao doći do izražaja.
Dobar je igrač i mislim da nam može dosta toga ponuditi.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Nisam ja rekao da smo mi prosjek u odnosu na ostale top ekipe u Premu, niti da su ostali mnogo jači od nas, bar niko nije za sada nešto specijalno doveo ali to ne znači da neće, od Citya tek treba očekivati kupovinu, United aktivno radi na tržištu oni ne troše vrijeme, Arsenal je takođe dobio ogromno pojačanje u Cechu. Samo kažem da mislim da sa ovom trenutnom ekipom nisu velike šanse da odbranimo titulu, prije svega zato što znamo koliko je teže odbraniti nego osvojiti titulu, a drugo što sumnjam da u Premiershipu može dvije sezone za redom proći "ista priča", tako da mislim da moramo bar nešto promjeniti, nadograditi svoju igru nekim top igračem, dati našoj igri nešto novo.

slažem se, moramo napredovati u odnosu na ovu sezonu želimo li obranit titulu, međutim mislim da taj napredak se ponajprije mora ostvariti kroz našu igru, a tak onda kroz pojačanja, jer đabe nama i messi ako će mo nastavit igrat ziherški ko prošle sezone...

što se tiče Pedra, glasao sam u anketi ne, ali sad se premišljam... jer isto tako i sanchez nije bija bog zna šta u barceloni pa je u arsenalu eksplodira, možda isto bude i s Pedrom... u svakom slučaju desno krilo bi nam dobro došlo, a sad je li to Pedro, ne znam... Mislim da ima boljih rješenja i ja bi više volio vidjet neku top klasu ali to tko zna...

• Autor

Malo pretjeruju i ovi što ga hvale i ovi što ga kritikuju, nije Pedro ni neka svjetska klasa niti je loš igrač, vjerovatno je istina negdje na sredini. Pitanje je kako bi se on snašao sa statusom startera kod nas, pitanje je kako bi se on snašao sa igrom u dva smjera koju zahtjeva Mourinho od svakog igrača, Pedro je konstantno u sjeni skupih igračaka koje kupuje Barcelona tako da se i ne može o Pedru govoriti kao igraču koji je sposoban donijeti kvalitet iz sedmice u sedmicu, jer to od njega nismo ni mogli vidjeti, mislim da čak njemu i "odgovara" ta uloga rezerve tj, tada se najbolje snalazi. Smeta mi što se konstantno povezujemo samo za ovakve kojima je potrebna rehabilitacija i pomoć da karijeru vrate u normalu. Činjenica je i to da se nije uspio izboriti za mjesto u prvoj postavi Barcelone, vjerovatno je to slučaj i zbog nedostatka kvaliteta i zbog klupskih ulaganja. Znači ja lično ga ne smatram nekom igračinom, ali nije ni za baciti, činjenica da on u posljednjih 5 sezona nije išao ispod 10 golova u sezoni, činjenica je da je u posljednjih 5 sezona najlošiji skor kada su golovi u pitanju imao prošle sezone sa 11 golova činjenica je da je stalni član trofejne Španske reprezentacije. Ovi postovi "ne treba nam cigan katalonski" nisu argumenti već možda nedostatak istih, i Fabregas je bio katalonski cigan pa je to prešlo na "Fabregas is magic", znači ne bi to uzimao u obzir. Opet sigurno bi prije izabrao Pedra nego recimo Turana, sigurno je da Pedro može donijeti nekog tempa, neke kreativnosti, korištenja slobodnog prostora, tako da bi ja njega uzeo prije nego Turana, iako je Turan više igrač po ukusu Mourinha. Iskreno više sam protiv kupovine Pedra nego za njegovo dovođenje, ali taj odnos za i protiv ne ide pretjerano na jednu stranu da bi pljuvao po Pedru ako dođe. Što se poređenja sa Sanchezom tiče mislim da Pedro tehnički ne zaostaje za Sanchezom, ali Pedro nema ono što Sanzhez ima a to je eksplozivnost, agresivnost, konkretnost u igri, a to je ono što je Sanchezu donijelo uspjeh u Premiershipu.

• Autor

Nije to ni blizu konkretnog posla, samo spekulacije, ako sam ja dobro shvatio Pedro će tek sljedeće sedmice zajedno sa novom upravom razgovarati o svojoj budućnosti u Barceloni, pa ako im se ne poklope mišljenja tek tada će biti prostor za konkretne korake.

Nije to ni blizu konkretnog posla, samo spekulacije, ako sam ja dobro shvatio Pedro će tek sljedeće sedmice zajedno sa novom upravom razgovarati o svojoj budućnosti u Barceloni, pa ako im se ne poklope mišljenja tek tada će biti prostor za konkretne korake.

Pedro hoče u Chelsea i dogovrili smo se s Pedro a cijena mu je 20-30m ovo može bit vrlo brzo završeno.

• Autor

Promašaj u nizu mogu jaje dati, obični prosjek, ništa, kurčina mrtva. Jebo te pored takvih igrača 30 milki spiskat na ovoga ružnog precjenjenog šupka.

Jbg brate ili daješ 50 miliona funti za Sterlinga ili 20 miliona funti za Pedra, sve zavisi kojem fudbalskom sloju pripadaš. :D

Rijetko mi se dešava da nisam opredeljen kada je neki transfer u pitanju ali sada je to slučaj, nekako sam na prvu bio protiv njegovog dolaska ali sada kada pogledam koliko je uprava lijena ovog ljeta nekako i Pedro je bingo. :D

Jbg brate ili daješ 50 miliona funti za Sterlinga ili 20 miliona funti za Pedra, sve zavisi kojem fudbalskom sloju pripadaš. :D

Rijetko mi se dešava da nisam opredeljen kada je neki transfer u pitanju ali sada je to slučaj, nekako sam na prvu bio protiv njegovog dolaska ali sada kada pogledam koliko je uprava lijena ovog ljeta nekako i Pedro je bingo. :D

Ni jedan od pomenute dvojice baki moj, radije bih dao pare na Reusa iako ga prozivaju za staklene noge mada mislim da je to kurac, sjebao je prošlu sezonu i to je to, može se on vratiti hladno i popišati se svima usta i dalje je jedan od top 3 vingera na svijetu makar meni i to bi bio transfer, takođe uz njega i mali griezmann ima veliko da od mene

Dobar je Reus al kakav je na  treningu ce se povrijedit ako si gledo Pedra znao bi o kakvom se igracu radi tako da me veseli njegov dolazak.

Dajem glavu da je Pedro bolji od Sterlinga.Pa kad cete vise shvatiti da su Engleski nogometasi precjenjeni.Takodjer ono sto je kod Sterlinga vazno je to da je razmazeno deriste.Ono sto je isto bitno je to da bi morao igrati na desnom krilu jer je Hazardu rezervisano mjesto na lijevom krilu.Automatski bi njegov uticaj na igru opao.Ne bi to bilo to.Slicno kao i sa Willianom.Pa i Robben kad je igrao lijevo je bio bar 2x slabiji nego na desnom krilu.Ne vidim gdje bi Sterling mogao kod nas igrati osim na desnom krilu,a ta prica da bi igrao na 10-ci ne pije vode.Barem ne kod Murinja.I jos 50 miliona ,ono WTF!!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.