Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Chelsea is now ready to pay Pedro's €30million buyout clause but only once the new #FCB president is elected (Diario Sport) #CFC #FCB

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Šta sve čovjek neće pročitati na ovom forumu.
Pedru u rangu Reusa da li se šališ o.O ? Pedro igračina ?
Pa Bože dragi pratite li vi Barcu nekad? Pa njega je Rafinha izbacio iz prvih 11. Ne , nema šanse da Pedro podivlja kao Sanchez jer nisu ni izbliza slični igrači ni po čemu a najmanje po kvaliteti. Dovoljno govori činjenica da ga skoro svaki navijač Barce želi protjerati jer je lik očaj.Mole Boga da ga neko kupi. Eto sad i neka klauzula smanjena i uprava ga hoće protjerati, hoće da se riješiti jer je lik preloš,parazit. Nismo valjda spali na to da uzimamo otpad i otpisani iz mrske Uefalone (tu ne brojim Cesca jer on to nije ).
Ova njegova statistika što neko spominje može se okačiti mačku o rep. I ja bi imao statistiku kao on ako ne i bolju kada bi iza sebe imao Xavia , Iniestu Messia pa i Fabregasa.
Ako je Pedro ikad bio nosioc igre Španije ja sam Safet Susić. Nekada je igrao u reprezentaciji ali ključno je ovo "igrao".

Ako će biti neka treća opcija može onda neka dođe za nekih 7-10 miliona. Ustvari ne može ni tako bolje ostaviti Traorea i dat' mu šansu.
Daleko ti bio Chelsea parazitu jedan ružni nesposobni,

Šta sve čovjek neće pročitati na ovom forumu.
Pedru u rangu Reusa da li se šališ o.O ? Pedro igračina ?
Pa Bože dragi pratite li vi Barcu nekad? Pa njega je Rafinha izbacio iz prvih 11. Ne , nema šanse da Pedro podivlja kao Sanchez jer nisu ni izbliza slični igrači ni po čemu a najmanje po kvaliteti. Dovoljno govori činjenica da ga skoro svaki navijač Barce želi protjerati jer je lik očaj.Mole Boga da ga neko kupi. Eto sad i neka klauzula smanjena i uprava ga hoće protjerati, hoće da se riješiti jer je lik preloš,parazit. Nismo valjda spali na to da uzimamo otpad i otpisani iz mrske Uefalone (tu ne brojim Cesca jer on to nije ).
Ova njegova statistika što neko spominje može se okačiti mačku o rep. I ja bi imao statistiku kao on ako ne i bolju kada bi iza sebe imao Xavia , Iniestu Messia pa i Fabregasa.
Ako je Pedro ikad bio nosioc igre Španije ja sam Safet Susić. Nekada je igrao u reprezentaciji ali ključno je ovo "igrao".

Ako će biti neka treća opcija može onda neka dođe za nekih 7-10 miliona. Ustvari ne može ni tako bolje ostaviti Traorea i dat' mu šansu.
Daleko ti bio Chelsea parazitu jedan ružni nesposobni,

Kakav Rafinha pa covjek igra sredinu pa bolan Pedro je prije nego što je Neymar došo bio jedan od najboljih ja neznam jel ti gledaš Barcelonu al ka kod uđe da gol a ne kao Willian trebamu 35 utakmica da bi dao 2 gola pa Pedro je Messi za Williana. Ukratko sve što si napiso nema veze s Pedrom.

Pedro je je igračina poštujem svačije mišljenje ali ovo što je Bari gore napiso to nemogu vjerovat još sam napiso pratite li vi Barcu pa kako ti gledaš utakmicu ako misliš da je loš?

Kakav Rafinha pa covjek igra sredinu pa bolan Pedro je prije nego što je Neymar došo bio jedan od najboljih ja neznam jel ti gledaš Barcelonu al ka kod uđe da gol a ne kao Willian trebamu 35 utakmica da bi dao 2 gola pa Pedro je Messi za Williana. Ukratko sve što si napiso nema veze s Pedrom.

Vidi se koliko pratis. Rafinha Alcantara brat od Thiaga Alcantare koji igra u Bayernu.
Objasnio sam to Već za statistiku. Udje u 80 I da ko Granadi, Almeriji, Eibaru, Elcheu I slicnima nakon što Messi Ili neko drugi sve odradi.

Willian bi u Primeri I Barci imao 15tak golova po sezoni I 10tak asistencija NAJMANJE !

Vidi se koliko pratis. Rafinha Alcantara brat od Thiaga Alcantare koji igra u Bayernu.
Objasnio sam to Već za statistiku. Udje u 80 I da ko Granadi, Almeriji, Eibaru, Elcheu I slicnima nakon što Messi Ili neko drugi sve odradi.

Willian bi u Primeri I Barci imao 15tak golova po sezoni I 10tak asistencija NAJMANJE !

Znam ja koje Rafinha i covjek igra u sredini pustiga protiv Real i dat ce gol davo je i u finalu lige prvaka on je prije nego što je došo Neymar bio jedan od najboljih igrača Barcelone.

Ovaj prvi kaze da je Pedro cigan i levat, a divi se Mikelu. Drugi kaze da bi Willian dao 15 golova u Primeri, a ne moze dati 2 u PL, koja je cak i slabija od ove. Stvarno relevantna misljenja.

:D

Keru, po cemu je Mikel cigan i levat ? 

To si ti napisao za Pedra, ne ja za Mikela. Mikel je drugi par opanaka.

Ili da vi ohladite sa hvaljenjem parazita iz barce... Samo se nadam da je ovo patka i to je to.

Keru, po cemu je Mikel cigan i levat ? 

Jbt parazit više ocito nisi pogledo utakmice Barce Pedro je odličan igrač.

To si ti napisao za Pedra, ne ja za Mikela. Mikel je drugi par opanaka.

"Ovaj prvi kaze da je Pedro cigan i levat, a divi se Mikelu." onda se nisi lijepo izrazio

Jbt parazit više ocito nisi pogledo utakmice Barce Pedro je odličan igrač.

Pa nema osobe koja gleda vise utakmica na svijetu, svake lige, osim eto italijanske, jer tu pogledam 10tak utakmica po sezoni. Plus ljudi koji navijaju za Barcu mu jebu majku stalno, Torres Barcelone.

"Ovaj prvi kaze da je Pedro cigan i levat, a divi se Mikelu." onda se nisi lijepo izrazio

Izrazio sam se ja dobro. Tebi ne ide srpski jezik, hehe.

Pa nema osobe koja gleda vise utakmica na svijetu, svake lige, osim eto italijanske, jer tu pogledam 10tak utakmica po sezoni. Plus ljudi koji navijaju za Barcu mu jebu majku stalno, Torres Barcelone.

I ja sam čito kako Suarezu i Neymaru jebu mater pa koda to nešto znaci evo čitam i tvoje postove pa nemaju nikakav značaj.Vidio sam različita mišljenja plavaca ali niđe nisam vidio da ga i ko pljuje jer je Pedro vrhunski igrač.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.