Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

Juan Cuadrado's agent insists his client is set to remain at Chelsea next season despite speculation linking the Colombian winger with a move away from Stamford Bridge this summer.

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Izgleda da rijetki na ovom forumu vjeruju u Cuadrada. Igrača koji je iz Serie A u zimskom prijelaznom roku došao u najzahtjevniju ligu svijeta. I neki su očekivali odmah rešetanje. 
Ja bi mu pružio šansu još ove sezone pa nek pokaže jel ima znanja za naš klub ili da ga pokušamo unovčit.

Al najjace mi je sto njegov agent govori kako ce Cuadrado ostati da se bori za mjestu,a ustvari velika istina je da bi radije i klupu grijao i dobijao velike pare nego negdje drugo igrao i imao puno manje para.

Valjalo bi da cuadrado pruzi sta stvarno moze, drag mi je lik.. Al proslu sezonu je izgledao izgubljeno skroz. Imao mnogo energije, a trosio je preglupo. Nije radio ono najbolje sto zna kad je dobijao priliku. Gubio se totalno. Ajde juaaaneee

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

skloni to vise jbt, svaki put kad postavis nesto krenem da citam ovo sranje tapatalka :D

ima opcija, znam jer kod mene sam sklonio to

• 2 sedmice kasnije...

Ovaj se sinoć razigrao, pređe jednog i naravno drugi ga zaustavi.

Onda neko od naših ga izbaci samog pred golom PSG-a, on nešto dribla jebe konju mater i usra akciju.

Je l' mu neko reko da se na taj način ne može izboriti mjesto u ekipi?

Kada ja žalim za Schurrleom čim vidim koga smo doveli umjesto njega onda znaš koliko je sati..

Eh muko moja na šta je spala 11-ka.

Mene bas pozitivno iznenadio sinocnjom predstavom. Nije igrao puno ali vidjelo se da moze fino proci,predriblati ili pretrcati igraca...ima kapaciteta.
Slazem se s reLom da je usrao lijepu akciju.

Nisam gledao utakmicu jer sam išao vani pa ne mogu ništa napisati. 
Ali ja i dalje vjerujem da nam Cuadrado može biti pojačanje. Samo malo kontinuiteta. Nadam se da će ga ove pripreme vratit na prave staze, i da će bit važan za našu momčad. Jer bude li suprotno a ne dovede li se zamjena za njega jebali smo ježa. 

Samo da uzgoji malo muda i pocne probijati bekove kako je radio na SP a ne vracati je Ivanovicu uvijek. I Bane treba malo da pripazi odbranu, a ne sprintati gore stalno pa belaj kad se izgubi lopta. Jer lako je kad imas Williana ispred, znas da nece nista moci u napadu i da ce te pokrivati kad ti odes. Cuadrado je puno direktniji igrac ako se oslobodi.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• 3 sedmice kasnije...
Kakva pusiona da ne povjerujes jbt, koliko cemo ga jos cekati. A fkt ne znam ni sta se ceka i ocekuje od njega...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.