Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

Stvarno klubovi se sprdaju sa nama, sve je bila prica kako nema sanse da ga posude i da ga Chelsea zeli prodati. Na kraju opet posudba. Gdje ces dogovarati transfere sa klubovima iz Italije kod njih je samo posudba ili besplatno u drugi klub.

Vjerovatno je onaj fazon što Roma radi, posudba pa otkup na kraju sezone za već dogovorenu sumu, ne znam koji je to kurac i fazon ali eto

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Prejak igrqc gledao sam ga 7 8 puta u fiorentini da ima boljeg napadaca imao bi brdo asistencije Savrseno bi se uklopio

Pogriješi si.

Nisa za njega nikako gledao sam ga u Fiorentini i nije neki igrac, ovo je igrac za neke manje ekipe poput Fiorentine, netreba nam novi Wilian koji je bio zvijezda u Shaktar Donjecku.

Pogodio si.

"I hope I can give Juventus my best, 100 per cent. I didn't expect to receive such a warm welcome from the fans in Italy but they have always welcomed me with open arms and that makes me very happy.

"The fans' support will give me further motivation to do well."

Ko sa žabarima sklapa poslove taj ne može biti u plusu da jebe rak raka, ljudi samo plaćaju transfere između sebe, a vani ne daju centa.

Hoće igrača ali nemoj im slučajno spominjati pare, prvo hoće na posudbu pa ako pristanu da ga otkupe onda je to obično u 154 rate, ne bi me čudilo da nam za Cuadrada pošalju šleper krompira samo da smanje obeštećenje.

Realno milion razlicitih razloga ima, sto objektivnih, sto subjektivnih, ali cinjenica je da smo pojeli veliko govno sa Cuadradom. Ocekivalo se puno vise. Steta.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ja sam ga prvi otpisao, jos pre dolaska....

Tolika frka da se dovede, i onda na osnovu treninga i suplje kasicice minuta, odlucuje se da se skartira kao poslednji... To je u redu raditi sa Marinom, koji nije placen ni 10 miliona, i doveden je kao neka vizija rezerve. Ali Kvadrado je bio kapitalac, "veliko pojacanje".... 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.