Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Autor

Na ovoj prvoj slici nije uračunato da smo prodali Luksa za 30 mil , Luiza za 50 , Ba za 8 .

Nije niti jednom klubu uračunato koliko je igrača prodao i po kojoj cijeni, samo je iskazano koliko je koji klub potrošio na dovođenja. Ako ćemo tako gledati i Liverpool je Suareza prodao za 70-80 mil funti.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nije niti jednom klubu uračunato koliko je igrača prodao i po kojoj cijeni, samo je iskazano koliko je koji klub potrošio na dovođenja. Ako ćemo tako gledati i Liverpool je Suareza prodao za 70-80 mil funti.

Zato i kažem , jesmo potrošili i mi i L'pool ali smo i dosta zaradili , mnogo više od Manchestera i Arsenala .

Evo kad niko neće :D  ja sam napisao obaveze naÅ¡ih igrača u toku ove reprezentativne pauze, čisto da ih je lakÅ¡e ispratit ako nekog zanima..

03.09. 2014 / 20:15h   Petr Cech vs. SAD     SPORTKLUB 2

03.09.2014 / 20:45h    Andre Schurrle vs. Argentina     SPORTKLUB 1

03.09.2014 / 21:00h    Gary Cahill vs. NorveÅ¡ka     SPORTKLUB 3

04.09.2014 / 16:15h    Kurt Zouma U-21 vs. Kazakhstan U-21

04.09.2014 / 20:45h    Thibaut Courtois,Eden Hazard vs Australia     SPORTKLUB 1

04.09.2014 / 21:00h    Loic Remy vs. Å panija

04.09.2014 / 21:00h    Cesc Fabregas,Cesar Azpilicueta,Diego Costa vs. Francuska

05.09.2014 / 22:00h    Mohamed Salah vs. Senegal 

06.09.2014 / 01:30h    Filipe Luis,Willian,Oscar,Ramires vs. Colombia

06.09.2014 / 18:00h    John Obi Mikel vs. Congo

07.09.2014 / 20;45h    Branislav Ivanović,Nemanja Matić vs. Francuska

07.09-2014 / 20:45h    Loic Remy vs. Srbija

07.09.2014 / 20:45h    Andre Schurrle vs. Å kotska     SPORTKLUB 3

08.09.2014 / 20:45h    Cesc Fabregas,Cesar Azpilicueta,Diego Costa vs. Makedonija

08.09.2014 / 20:45h    Gary Cahill vs. Å vicarska     SPORTKLUB 1

08.09.2014 / 21:00h    Kurt Zouma U-21 vs. Island U-21

09.09.2014 / 20:45h    Petr Cech vs. Holandija     SPORTKLUB 1

10.09.2014 / 01:30h    Filipe Luis,Willian,Oscar,Ramires vs. Ecuador

10.09.2014 / 20:00h    Mohamed Salah vs Tunis

10.09.2014 / 22:00h    John Obi Mikel vs. Južna Afrika

Obaveze u reprezentaciji nemaju John Terry i Didier Drogba.

Taman  Bane da slomi nogu Remiju :D

Jebeni malo neki od datuma odigravanja ovih utakmica recimo svi Oscar, Filipe Luis, Willian, Ramires, Salah i Mikel zavrÅ¡avaju sa reprezentativnim obavezama tek 10.09. a mi već 13.10. igramo protiv Swansea. Vjerujem da će i to imati uticaja kada Mourinho bude odlučiva ko će biti i početnih jedanest protiv Swansea. 

• Autor

Trenutni UEFA poredak klubova:

1. Real Madrid
2. Barcelona
3. Bayern Munchen
4. Chelsea
5. Benfica
6. Manchester United
7. Atletico Madrid
8. Valencia
9. Schalke
10. Arsenal.

Moze li mi neko objasniti po kojoj logici ili ti ga matematici ovo boduju? Jer ako je recimo gledano zadnjih 5 godina kao sto se prave jakosne grupe za izvlacenje,onda nema sanse da je Real prvi,a pogotovo ispred jednog Bayerna koji je u tih 5 godina 2x igrao finale i jednom cak osvojio?!!! 

• Autor

Arijevac Andre S. zabio za Saveznu Republiku Njemačku prvi gol (drugi je zabio Goetze). Njemačka na kraju izgubila 4-2. Inače igrali su protiv Argentine.

Nisam znao gdje da ovo napišem pa ću ovdje..
Naše ženke su u gostima dobile ženke Arsenala 3:2, za pobjedu je zabila u 88' neka kineskinja. Imamo mi par zanimljivih igračica, ta kineskinja što je zabila je kao ženski Hazard, primi loptu, gurne kroz noge i zabije za pobjedu, još imamo i neku ludu crnkinju, trči ko Ramires

Upravo sam naišao na zanimljiv podatak. Naime, Čelsi je prošle sezone zaradio nešto više od 300 miliona funti, ne računajući prodaje igrača. Jako fino.

Najviše je zaradio Real Madrid, oko 480 miliona funti, više nego bilo koji tim do sad, bez prodaje Di Marije.

Nisam znao gdje da ovo napišem pa ću ovdje..
Naše ženke su u gostima dobile ženke Arsenala 3:2, za pobjedu je zabila u 88' neka kineskinja. Imamo mi par zanimljivih igračica, ta kineskinja što je zabila je kao ženski Hazard, primi loptu, gurne kroz noge i zabije za pobjedu, još imamo i neku ludu crnkinju, trči ko Ramires

pa nisu zivotinje jebo te da ih zoves ZENKE :D 

Evo jos jedan dokaz da smo dobro poslovali ovo ljeto. CIES Football Observatory iz Svicarske je istrazivala moderne trendove u fudbalu. Izmedju ostalog, napravili su i algoritam po kojem izracunavaju transfer vrijednosti fudbalera. Za ovu studiju su koristili 1.500 transfera u zadnjih 5 godina. Algoritam ukljucuje igraceve godine, preostale godine ugovora sa trenutnim klubom, internacionalna karijera isl.

Svaki igrac koji je ostvario transfer preklo 10 miliona eura je svrstan u 3 kategorije: preplacen, dobro placen i potplacen.

Sto se tice Chelsea, u kategoriji preplaceni su: Luiz Felipe i David Luiz. Odgovara nam sto je Luiz preplacen jer je imao izlazu putanju iz kluba, a novac obrnutu :D

U kategoriji dobro placenih su: Demba Ba i Romelu Lukaku.

U kategoriji potplacenih su: Diego Costa, Loic Remy i Cesc Fabregas. Ovo je jebozovno jer su se i Costa i Fabregas vec pokazali kao predobra pojacanja, a za Remyja su dobre prognoze.

a cito sam to, u preplacene su vodeci Di Maria i Rodrigez, koliko se secam

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.