Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Trenutko stanje:

Chelsea First  team - 1st
Chelsea U-21 team - 1st
Chelsea U-19 team - 1st
Chelsea U-18 team - 1st
Chelsea Lads team - 1st

Ma ove random brojke su glupost, Jednostavno, na terenu će se videti, a siguran sam da će Mou rasporediti minutažu po zaslugama.. :)

I Willian i Cuadrado su igrači po ukusu Mourinha, i jedan i drugi ispunjavaju taj uslov Mourinha a to je rad za ekipu i dobra defanziva..

Mislim da bi eventualna konkretnost Cuadrada u napadu mogla presuditi, naravno treba prvo vidjeti kako će se pokazati Cuadrado na terenu.

Mislim da je Willian i dalje prva opcija bar dok se Cuadrado malo uklopi, onda ćemo vidjeti šta će biti.

EPL This season...

Most Points - Chelsea
Most Goals Scored - Chelsea
Most Clean Sheets - Chelsea
Longest Unbeaten Run - Chelsea
Best Goal Difference - Chelsea
Best Home Record - Chelsea
Biggest away win - Chelsea
Top Scorer - Costa
Most Assists - Fabregas
Most Passes - Fabregas
Most Chances Created - Fabregas
Most Dribbles - Hazard
Most Tackles - Matic
1484654_1316667611706785_254112886857804

“We still have three competitions to go for but to be honest the most crucial is the Premier League because for our club, for our supporters, the title is the most important,” says the 26-year-old Serb. “We will try to win that and then see what happens with the Champions League and the cup final against Tottenham, which is going to be an interesting and tough battle.”

čekaj kraj sezone pa se hvali onda,ne volim ovakve stvari 

Ne mogu jer ovo i jeste slika EPL so far .
Ako na kraju ostane samo ova stavka :"Most Points - Chelsea" ja ću biti zadovoljan.
Priznaj da trenutno lijepo izgleda ovo sve :D

dobro,najviše bih voleo tu titulu i da kosta bude prvi strelac,to bi ljudima baš onako bio trn u oku

cela ta kampanja oko koste je počela da smara i kad bi bio prvi strelac bilo bi za "merak"(zadovoljstvo,uživanje) 

mada se ne bih bunio i da fabegas obori rekord anrija po broju asistencija,ovo broj kreiranih prilika ništa ne znači,npr Azar je tu isto baš jak

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2951468/Jose-Mourinho-got-rivals-game-s-rulers-run-s-time-stop-madness.html

Još jedan članak Faila koji nas demonizuje, napisao ga je Neil Ashton.

Naime, ne samo da ima problem sa Murinjovim ponašanjem, već piše da se to odražava i na asistente koji su po njegovom mišljenju PREVIŠE AGRESIVNO proslavili pobedu protiv Evertona.

It is a sad day when the normally mild-mannered Chelsea assistant manager Steve Holland is seen haranguing the fourth official, as he did repeatedly on Wednesday. With coaching assistant Rui Faria, who fell to his knees and then grasped colleague Silvino Louro in a bearhug after Willian’s dramatic 89th-minute winner, it is to be expected. Now Holland is at it as well.

In recent weeks, Chelsea’s technical area has become like the Dog & Duck at chucking out time. Someone needs to call time on it. What happened to winning with dignity or showing a bit of class?

Da, trebali su spustiti zastavu na pola koplja jer je Chelsea pobijedio. Serem vam se u zvalje korporacijske. Srecom, na klupi imamo covjeka koji je u stanju poklopiti svakog novinarskog skota a ne nekog mlakonju koji bi se trudio da jos bude kulturan na ovakvo sistematsko blacenje koje traje godinama, a ove sezone dozivljava vrhunac.

Postirana slika
Mislim d aje ovo ključ našeg uspjeha.

Stamford Bridge - TVRĐAVA!

Mislim da je ovo previše agresivno od strane Chelsea. Ovo utiče dosta na konkurente pa se kad dođu na SB prepadnu. Nije ovo dobro za ligu. Previše bodova i golova Coste, FA mora sankcionisati.
Da im nije Mourinha ne bi imali sta pisati košari novinarski. FA je drugačija i mnogo zanimljivija kada je Mourinho tu. Htjeli to oni priznati ili ne to je tako. Mourinho diže cijenu Premier Ligi a i novinarima i njihovim agencijama.

Jedan je Kejhil.

Chelsea Football Club is delighted to announce a new discounted ticket pricing category for under 20-year-olds. All other season ticket and individual match ticket prices for next season at Stamford Bridge remain frozen at 2011/12 levels.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.