Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U Sauberovom box-u. Pa naravno. Sponzori su nam.

article-2142303-13053880000005DC-463_964

Pogledajte ovu sliku i shvatiće te kakve su nas igračine(naravno tu prije svega mislim na brata Kaloua :D ) napustile i ko je sve ostao..
Sa ove slike u timu nisu Malouda,Drogba,Kalou,Lukaku,Meireles,Essien,Mata,Bertrand,Sturridge.

Mislim da bi bar za njih pola sada trebalo biti mjesta u timu..

Nije ni čudo što nemamo pravog napadača kada sve što valja mi prodamo ili posudimo.

• Autor

tumblr_n3makxun2F1rsdp63o1_500.jpg

Bili smo na vrhu 62 dana, bit ćemo još u ovoj sezoni na vrhu dana aBd, a i zadnji dan ćemo biti kada se završi PL ove sezone.

• Autor

U 10 kola LP ove sezone 3 puta je izabran u momčad kola. Osim njega iz Chelsea su u momčad kola birani joÅ¡ samo Schurrle 2 puta te Hazard i Eto'o po jednom. I to neÅ¡to govori o ovom momku... 

Osim njega jedino su još Filipe Luis(Atletico M.), Reus(Dortmund) i Ibrahimović(PSG) u momčad kola izabrani triput, dok je jedini igrač s 4 izbora u momčad kola Robben(Bayern).

Samo za usporedbu, naprimjer Lahm, Bale i C. Ronaldo imaju po 2 izbora, dok su Messi, Rooney i Diego Costa u momčad kola izabrani samo po 1 put...

e  to

Chelsea face 3 FA charges that could see Ramires, Jose Mourinho and Rui Faria all punished for misconduct #CFC (Mirror)

Nabijem ovaj FA na kurac, kada je Ture šutnuo jednog lika koji je bio na zemlji (u februaru, ne znam protiv koga) prošao je bez kazne, a Ramiresa hoće da suspenduju na 4 utakmice.

The ambiguity of Mourinho’s hissy-fit [harmless but with heavy sarcasm] means the FA may have to consult lawyers for guidance

Čuj za sarkazam da ga kazne, to bi bilo kao da kazne sudiju kad igrač traži penal a sudija se kiselo smije i pokazuje mu prstom da ustane JER SE POBOGU SARKASTIČNO SMIJE. Otprilike taj nivo retardacije. FA može da se sagne Joseu i da mu olašte cipele eventualno.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Vrijednost klubova izražena u milijardama dolara:

1. Real Madrid - 3,44 
2. Barcelona - 3,20
3. Manchester United - 2,81
4. Bayern Munich - 1,85
5. Arsenal - 1,33
6. Chelsea - 0,86
7. Manchester City - 0,86
8. AC Milan - 0,85
9. Juventus - 0,85
10. Liverpool - 0,69

Konačno gotovo,sada se okrenuti svjetskom prvenstvu i svakodnevnim spekulacijama i nagađanjima o transferima :D

Nadam se da će Mourinho iskoristiti "tišinu" i dobro odraditi ovaj prelazni rok,realno mi smo i ove sezone dobro gurali u dva najvažnija takmičenja ali ipak u finišu je došlo do pada iz mnogo razloga..

Sada se bacit na posao i odraditi ovaj prelazni rok pametno i dovesti/vratiti sa posudbe igrače koji su nam potrebni..

Malo sam umoran od ove sezone,ali znam da će mi već sutra nedostajat utakmice,igrači,konferencije jednom riječi rečeno Chelsea,jedva čekam pripreme :D

:sal:

4b8b43e4885b0399383416af41ea4f67.jpg

Ajmo glas za Terrya da upadne u tim sezone :P

Trenutno vodi po broju glasova.

Morate imati account na premierleague.com da bi mogli glasati. Znaci ako ste igrali fantasy imate acc.

Vjerovatno ce svaki dan biti novo glasanje za novu poziciju.

Terry up'o. sa 40%

bb41a19ccedb93924bc254c6586977ee.jpg

Ajmo sad se bira partner Terryu

20237cfb27e52d13813da331be9307d0.jpg

Znate sta vam je ciniti

• 2 sedmice kasnije...

Tko je to?

Fernando José Torres Sanz El Nino

Tko je to?

Fernando Jose Torres Sanz (El Nino),suprug Ollale Dominguez Liste,otac Lea Torres i Nore Torres

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.