Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

Ma sad ce te reLo ban opusteno :-D

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma nije stvarno kazem :-D

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Pa kako god okrenes,dal igras sa klubovima iz gornjeg ili donjeg dola tabele ponovo je isti kurac samo drugo pakovanje,jedni se bore za titulu a drugi za opstanak,čak i ovi iz sredine tabele imaju šanse za evropu.

Mislim da je naša najveća prednost trenutno to što imamo tri pobede u dzepu

izjavio haselbajnk

zamisio sam se nešto i preveo sam malo tekst,jednu rečenicu,bezveze,nisam imao tu nameru,al nema veze,neka ga sad

nije on baš tako reko al dok sam ja krenuo da pišem,zamislio sam se i....

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Ova sezona sve više i više smrdi na neuspjeh. Ako ne osvojimo ni jedan od preostalih trofeja, ja ću ju osobno smatrati neuspješnom.

Ali Mourinho je trener, pa je svako zadovoljan.

Ova sezona sve više i više smrdi na neuspjeh. Ako ne osvojimo ni jedan od preostalih trofeja, ja ću ju osobno smatrati neuspješnom.

Ali se ne moze smatrati i katastrofalnom, ako Siti osvoji PL, oni su jaci od nas. U LS nismo ni u 4 najbolje ekipe.
2. ili 3. u PL - realnost, 1/4 finale LS - realnost.

Mene više zanima kako je Murinjo vidi u smislu koliko će mu pomoći za sledeće sezone. Da li je zadovoljan onim što ima, da li od ove ekipe može da napravi šampiona Engleske i Evrope, zbog čega je i doveden ili ćemo opet da izlazimo na tržište sa 130 miliona evra.

Uglavnom, nastupima u PL sam i više nego zadovoljan u odnosu na prethodne neke sezone. Tu je napredak očigledan i verovatno bi sa rasnim napadačem (kakav u Čelsiju nije niti će igrati , sa tim sam se pomirio posle Ševčenka i Toresa) to bilo još bolje.

I da, postoji sam jedna ekstremno uspešna sezona Čelsija , to je magična i neponovljiva 2011/2012 i dupla kruna u kojoj smo se 60% sezone patili i jedva cekali da se zavrsi. U kojoj smo imali katastrofalnu PL.

I treba reci da ova jos nije gotova. Ne zaboravimo to.

.

Ne znam, mene nekako najviše tješi da Mourinhove ekipe najbolju igru pokazuju u drugoj sezoni. 
Kad je došao u Real rekao je da mu treba 2 godine da osvoji Primeru, i u drugoj sezoni je poharao Primeru. 
Nadam se da će složit' kockice za iduću sezonu i da će to napokon ličiti na šampionsku ekipu kakva je Chelsea nekad bio. 

^I Lamparda.

Ali Mourinho je trener, pa je svako zadovoljan.

Aj da mu uruče otkaz onda??

Sezonu ću smatrati uspešnom ako se na kraju iste otarasimo Toresa. :D To je značajnije od Liga i FA kupa.

^I Lamparda.

Aj da mu uruče otkaz onda??

Sezonu ću smatrati uspešnom ako se na kraju iste otarasimo Toresa. :D To je značajnije od Liga i FA kupa.

Nisam na to mislio nego sezona u kojoj ne osvojimo trofej bi za svakog navijača trebala biti neuspješna, ali pošto je Mou trener onda su svi zadovoljni iako ne osvojimo nijedan trofej. Da je neko drugi trener većina bi imala drugo mišljenje. To je ono što sam mislio.

Nisam na to mislio nego sezona u kojoj ne osvojimo trofej bi za svakog navijača trebala biti neuspješna, ali pošto je Mou trener onda su svi zadovoljni iako ne osvojimo nijedan trofej. Da je neko drugi trener većina bi imala drugo mišljenje. To je ono što sam mislio.

ovakva ekipa sa ovakim ulaganjima ne moze zivit od bljeskova nego od konstante i trofeja.. Potpisujen

HŽV

Baš smo prethodnih godina bili konstantni... Da li je bolja ova sezona gde igramo četvrtfinale LŠ i gde smo (i dalje) u igri za PL ili ona prošla gde smo izduvali 6-7 trofeja, ispali u grupnoj fazi LŠ i uzeli Ligu Evrope, a šanse za titulu u PL izgubili još u januaru?

Naravno, jer Mou govori citavu sezonu da ne mozemo osvojiti nista, da cemo iduce osvojiti, i to svi cekamo. Ove ako bude, bude, jebes ga. Niko drugi vec koliko godina nije uhvatio ovakvu konstantu da smo dobri i bez napadaca u svim takmicenjima dosada.

Baš smo prethodnih godina bili konstantni... Da li je bolja ova sezona gde igramo četvrtfinale LŠ i gde smo (i dalje) u igri za PL ili ona prošla gde smo izduvali 6-7 trofeja, ispali u grupnoj fazi LŠ i uzeli Ligu Evrope, a šanse za titulu u PL izgubili još u januaru?

samo lani smo se prosrali a godine prije nisu bas bile susne... Šta se konstante tiče tu se slažen u potpunosti

HŽV
Gledam formule na rtlu(njemacki) i pokazuje one tamo ljude sa slusalicama, sto daju informacije vozacima. Na zidu iza znak chelsea. Gotiva, svugdje nas ima.

Sent from my HTC One V using Tapatalk

• Autor

Gledam formule na rtlu(njemacki) i pokazuje one tamo ljude sa slusalicama, sto daju informacije vozacima. Na zidu iza znak chelsea. Gotiva, svugdje nas ima.

Sent from my HTC One V using Tapatalk

U Sauberovom box-u. Pa naravno. Sponzori su nam.

article-2142303-13053880000005DC-463_964

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.