Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

U ovoj temi piÅ¡ite ovosezonsku statistiku, usporedbu s proÅ¡losezonskom, klupske vijesti, informacije, ugovori igraÄa, njihove plaće, financijsko poslovanje itd.

Prošlosezonske vrijednosti klubova:

Barcelona 606.100.000 €
Real Madrid 531.000.000 €
Manchester City 433.500.000 €
Chelsea 421.000.000 €
Manchester United 405.300.000 €
Bayern Munich 334.850.000 €
Inter 314.400.000 €
Arsenal 291.300.000 €
Milan 267.300.000 €
Porto 211.600.000 €

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Na cetvrtom smo mjestu, nije lose, mada tesko mozemo biti bolji, jer ce City za koju sezonu vjerovatno biti na prvom mjestu, a Real i barca su ipak ispred nas kada su igraci u pitanju. ;)

Ma djaba i to, City ce i dalje moci besmisleno trositi zahvaljujuci sponzorskim ugovorima. :unsure:

Varas se Lord... I ti, sponzorski ugovori ce biti strogo kontrolisani, procitaj onaj clanak, na topicu O FFP-u, pa ces videti ;)

• 4 sedmice kasnije...

Naslov sve govori. Dakle, bez vremenskog ograniÄenja možete sastaviti najbolju ekipu Chelseaja. Evo ja ću prvi oprobati:

__________Cech__________

Petrescu__Harris__Terry__Cole

_________Makelele________

___Lampard_____Wise______

_________ Zola____________

____Dixon_______Osgood____

Manager: Jose Mourinho

Uf jebote, tek sad vidim koliko je ovo zajebano. Kakve samo veliÄine moram ostaviti po strani ! :huh:

A Kalou?

Šalu na stranu.. nema šanse da Drogba nije u prvoj, koliko god Osgood i Dixon bili dobri. Ja bi ubio za više informacija o tim starim igraÄima, ali eto, baš i neznam puno o njima tako da ne mogu sudit.

Znam jedno.. ÄŒech, Terry, Lampard i Drogba su neizostavni.

@Tinmar

Znao sam da će neko spomenuti stare igraÄe i kako ih nismo bili u mogućnosti gledati. Al ja sam ovu ekipu posložio prije svega bazirano na tome koliko svaki od ovih ljudi znaÄi u klubu. ZnaÄi, jedan Ossie koji je apsolutna legenda, ikona, Äovjek Äiji su ostaci nakon što je kremiran zakopani ispred Sheda u sred 16-erca na Bridgeu nemoguće je da ne naÄ‘e svoje mjesto ovdje. Isti je sluÄaj i sa Choperrom pozadi. :)

@Elao

Fail, mislio sam na Dana Petrescua. ;) Za Osgooda sam već objasnio.

@dubrovcanin

Deschamps je odigrao vrlo mali broj utakmica kod nas i nije ni blizu statusa jednog Harrisa, Desaillya ili LeBoefa recimo. Druga stvar, on je igrao u vezi na poziciji gdje sam stavio Makelelea.

JFH je bio fantastiÄan, nevjerovatan i sigurno bi bio u postavi da biram prema tome ko mi je drag, ali ispred Dixona ne ide. Jedini igraÄ koji bi možda mogao upasti mjesto njega je najbolji strijelac kluba svih vremena, Bobby Tambling.

PS. ovdje bi bio belaj odredit kapitena :lol:

• Autor

Teško je o ovome pisati. Da imam 50 godina pa haj haj, ali ja poznajem Chelsea od 2002., uz put odgledao sam i nekoliko utakmica (snimaka) iz devedesetih, ali opet je to malo. ÄŒak i Älanovi trebevic, Osgood i Lampard koji prate Chelsea više od svih nas nisu relevantni da pišu o najboljoj postavi svih vremena. Svi smo mi Äuli za legendarnog Petera Osgooda, neki od nas mu Äak vidjeli i slike, možda i pokoji potez na youtubeu ali iskreno mi pojma nemamo tko je on i usporeÄ‘ivati njega i Drogbu je nezahvalno.

Teško je o ovome pisati. Da imam 50 godina pa haj haj, ali ja poznajem Chelsea od 2002., uz put odgledao sam i nekoliko utakmica (snimaka) iz devedesetih, ali opet je to malo. ÄŒak i Älanovi trebevic, Osgood i Lampard koji prate Chelsea više od svih nas nisu relevantni da pišu o najboljoj postavi svih vremena. Svi smo mi Äuli za legendarnog Petera Osgooda, neki od nas mu Äak vidjeli i slike, možda i pokoji potez na youtubeu ali iskreno mi pojma nemamo tko je on i usporeÄ‘ivati njega i Drogbu je nezahvalno.

Živa istina, al makar imamo razbibrigu do Genka il QPR-a. :D

@dubrovcanin Deschamps je odigrao vrlo mali broj utakmica kod nas i nije ni blizu statusa jednog Harrisa, Desaillya ili LeBoefa recimo. Druga stvar, on je igrao u vezi na poziciji gdje sam stavio Makelelea. JFH je bio fantastiÄan, nevjerovatan i sigurno bi bio u postavi da biram prema tome ko mi je drag, ali ispred Dixona ne ide. Jedini igraÄ koji bi možda mogao upasti mjesto njega je najbolji strijelac kluba svih vremena, Bobby Tambling. PS. ovdje bi bio belaj odredit kapitena :lol:

Jao mene budale, napisah Deschamps umjesto Desailly, naravno da sam na Desaillyja mislio :D

Ja ću doći na ovaj forum, za 50 godina, baš na ovu temu i onda napisati svoju jedanaestorku.

Evo još jedna ekipica, ovo je prava klapa:

____________Borota____________

Ferreira__LeBoeuf__Luiz__Babayaro

_____Poyet__Wilkins__Di Matteo___

____JFH_____Flo__Gudjohnsen___

:D

zar je moguce Wisey da kod tebe nema Terryja i Lamparda?.... za mene su oni bili nekada najbolji igraci na planeti na svojim pozicijama i zasigurno bi ih ubacio tu negdje u 11....

zar je moguce Wisey da kod tebe nema Terryja i Lamparda?.... za mene su oni bili nekada najbolji igraci na planeti na svojim pozicijama i zasigurno bi ih ubacio tu negdje u 11....

Pogledaj prvi post na temi. ;)

Ovu drugu ekipu sam sastavio onako, da se nađe. :D

Gotovo nemoguće mi je taj izbor radit iz razloga što za jednu poziciju kunkuriraju po 3 do 4 igraÄa.

• 2 mjeseca kasnije...

Na ovom topicu možete pronaći sve ovogodišnje tj. ovosezonske i neke općenite statistike vezano za Chelsea, kao i po koju važnu vijest u vidu statistiÄke informacije. Temu je pokrenuo Juan Manuel Mata i ideja je prihvaćena, ali vas molim da sve .png .jpg itd tablice koje postavljate uploadirate na "siguran" imagehoster da se ne bi dešavalo da slike nestanu za dan-dva pa da piše "forbidden" kao što je bio sluÄaj s prva dva posta na ovoj temi. Nažalost, zbog toga sam bio primoran da ih obrišem. TakoÄ‘er svaki zanimljiv statistiÄki podatak bilo tko od forumaša može postaviti i bilo bi poželjno.

Caeruleus

Nije Torres ni los s obzirom na minutazu, cak je uspio i onaj crveni dobit :)

Sjajna stvar na forumu i samo nastavi ovako. S uzitkom cu pratiti ovu statistiku... ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.