Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ušao umjesto očajnog Andrea i odigrao odlično upisao mogu slobodno reći slučajnu asistenciju za Diega, jako dobar u sredini unio je brzinu agresivnost i sigurnost, rasteretio Cesca i nije dao meda protivničkim napadima. Bravo Rami takvog te volim i takav nam trebaš, samo se nadam da će biti konstantan kada je forma u pitanju a ne da će varirati toplo-hladno.

Većinu ljeta sam natezao da nas napusti ali evo sad mi je drago što nije. Mou ga je pravo izoštrio, nema glupih poteza, šlampavih udaraca s vrha kaznenog .. jednostavno dodavanje prvom do sebe, a u odbrani i presijecanju napada je uvijek bio majstor. 

Jedan od najzaslužnijih za preokret u subotu. Samo nastavi punoglavac :D

On dominira a vi se maloumnici sprdajte sa njim,covjek je jedan od vaznijih igraca od kad je dosao u tim

Doktor fudbala, šteta što me nije bilo na forumu u nazad par kola kad je blistao ali nastaviće on da zapušava usta... ;D
Ja kad sam ga hvalio u predsezoni vi ste se smejali...  ^:)^

Evo saću ko Kalouda :D

Znaš da je prošle sezone bio očajan, često smo govorili da je glup, da ima vakuum u glavi, da se lopta od njega odbija... Ove sezone opet proigrao i sad ja kažem da mu je ugrađen mozak, da više nema vakuum u glavi :D Al' dobro tu se pronalazi nas par koji smo ga hejtali u zadnje vrijeme :D

Ne znam zašto ali meni nije smješno...

Forumska šala , u fazonu Ramires nema mozga , ne razmišlja kada igra , često uradi pogrešnu stvar i slično ... sada nakon što je zaredao par dobrih utakmica , reLo bio koristan i malo istražio i našao da je imao operaciju , ugradili mu mozak.Nije više "ograničen" igrač.

Forumska šala , u fazonu Ramires nema mozga , ne razmišlja kada igra , često uradi pogrešnu stvar i slično ... sada nakon što je zaredao par dobrih utakmica , reLo bio koristan i malo istražio i našao da je imao operaciju , ugradili mu mozak.Nije više "ograničen" igrač.

ahaaa a ja mislio štrik za veš se otkačio, udario ga u glavu i napravio mu onu crtu..

Izvinite što nisam shvati poentu :P  

pa ne pratim ja Chelsea od prije dva dana pa da mi ne budu jasne slične fore :D

Ramo ce odmoriti najmanje dvije nedjelje. Propustit ce Villu, Sporting i najvjerovatnije Arsenal.

Jebi ti to,ali meni je Ramo ove sezone pravo osvjezenje.Treba biti posten i reci da je vise nego dobro odradio svoje utakmice.

Nekako mi i on drag postao zbog jedne cure prelijepe koja navija za CFC i koja ga voli. Nakon sto mi je objasnila neke stvari svojim premocnim glasom shvatio sam da sam mozda bio grub prema Ramiresu ponekad.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.