Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

Lik ore teren, jede loptu, vrhunski je vezni stvarno: Atleta, brz i čvrst, otima lopte ko čuma decu. 

1371421o.gif

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ovo sam sad video pa sam morao da te citiram, kako smeš da izjaviš ovo???

Lik ore teren, jede loptu, vrhunski je vezni stvarno: Atleta, brz i čvrst, otima lopte ko čuma decu. 
I naravno najbolji potez karijere ona bravura protiv Barse, svi ga se sećate... ;D

Jos da je oduzeo vise od 5 lopti prosle sezone bilo bi sve uredu, vise ni to nema. Mora se priznati da je prosto retardiran postao, pretprosla sezona mu je strasna bila, ne znam kako je odjednom izgubio svaki skill sto je imao.

Ne mozes poboljsati igraca koji ne zna odigrati dupli pas. To ako ne svaris do 16. neces nikad

Ma vodi se ta propaganda da se izbaci Ramiz vec par sezona, al evo nikako da im se ispuni zelja. Jos ce momcina u medjuvremenu i legenda kluba postati. :D

Ma vodi se ta propaganda da se izbaci Ramiz vec par sezona, al evo nikako da im se ispuni zelja. Jos ce momcina u medjuvremenu i legenda kluba postati. :D

Ti brate koliko braniš tog Ramiresa, a vrlo često neosnovano, podsjećaš me na neke forumaše sa sportsport.ba foruma koji zdušno brane Safeta Sušića :D

Ti brate koliko braniš tog Ramiresa, a vrlo često neosnovano, podsjećaš me na neke forumaše sa sportsport.ba foruma koji zdušno brane Safeta Sušića :D

Ne moze se to ni uporediti, jer su oni idioti.
A drugo, meni to daju za pravo strucnjaci poput Mourinha i Ancelottija dok njima nogometne neznalice i nesposobnjakovici u vidu NSBiH. Pa ti vidi :D

Ne bi bilo zanimljivo da smo svi istog misljenja odnosno da jednog igraca svi napadamo, tj. drugog svi hvalimo.

Pre će Tores postati legenda nego Ramires...

Tores ne može da bude legenda ni kod mene u parkiću gde peglamo fudbal svaki dan, evo već sam ja bolji od njega... :D

• 3 sedmice kasnije...

Nije los gol zabio protiv Madjara, pogotovo za nekog ko je drvo i nema nikako tehnike.

Dupli pas, primanje lopte, dodavanje iz prve.

Dupli pas, primanje lopte, dodavanje iz prve.

Nije lose ni primio loptu, prebacio s desne na lijevu.. S obzirom da je panj cudi me ovaj potez, mislio sam da ce se odbiti lopta igracima Ferencvarosa.

I Zoltan Gera to može pa je u Ferencvarošu.

Neće nikome biti do zajebancije kad ga ne budemo mogli prodati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.