1. maj 2014.12 god. comment_173506 Iako pravi nekad gluposti ne bih hteo da ide iz klupa. Pa ljudi samo setitese na onaj gol protiv farsu. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_173989 U prevodu: Nadam se da Ramires neće biti ovoliko glup. "So the structure and the base are partially there. It was not possible to complete that puzzle [this season] due to different factors. If next season we have, for example, a number nine that we decide deserves to be the first choice, plus the stability that Matic can give by being always available, and with Ramires hopefully getting fewer bans - hopefully then we can have more stability." -Jose Mourinho; source: Chelsea FC Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174060 Zar si se nadao da ce ici. Ali moguce je ocekivati da ce doci novi CM pa on preseli na klupu Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174327 a jesi Rami supcina misli na ovu foru ugovor novi da zaradi :D Prijavi
13. maj 2014.12 god. comment_174815 Ne mrzim nikog i znam da je i on dobar igrac,ali ako bi morao birati radije bi njega prodao nego Luiza. Prijavi
20. maj 2014.12 god. comment_175364 Ne mrzim nikog i znam da je i on dobar igrac,ali ako bi morao birati radije bi njega prodao nego Luiza. Ne moraš pisat to ne mrzim nikog i te stvari .. ovog čovjeka ne voli 2% forumaša a i zašto bi kad je levat žestoki. Do prošle sezone sam ga branio ali sad želim da leti iz kluba čak i prije Torresa. Prijavi
21. maj 2014.12 god. comment_175401 Da hoće malo otići u ova poplavnjena područja i pomogne ljudima, malo neke koristi od njega. Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175486 Ramires otvorio restoran :D ..... (tekst je preveden google translateom pa ima nekih gresaka ) Very happy to be performing more a dream today! Inauguration of the R7 Bar and restaurant, in Joinville. I cannot fail to thank God and my entire family, especially my wife, in-laws Islana Jorge and Luiza and brothers-in-law Amabile, Ramon and Panda, who dedicated themselves to leave the place beautiful as is. I hope all Joinville here! Great opening of my first restaurant in Joinville call "R7 Bar and restaurant", with the present of my family and friends! Come and visit us! You gonna enjoy!! Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175525 Ramiz ko pravi naš bosanski Ramiz, tako i naši fudbaleri otvaraju kafane po završetku karijere. Samo što je on eto sad otvorio :D Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175607 stace sad ako mu chelsea promjeni broj u neki drugi, recimo 4?Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176899 Ukoliko je ovo tačno pirhvatiti bez razmišljanja samo nzm gdje bi ovih 1,80 drva igrali u Relu. Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176900 Uzet ovih 25m funti, stavit mu mašnu oko vrata i poslat u Madrid. Prijavi
8. juni 2014.12 god. comment_176963 Valjalo bi kada bi se Mikel i Ramires spojili u jednog igarča Mikeresa. Bio bi to igrač nevjerovatnih defanzivnih I trkačkih sposobnosti ti ali opet bi mu pas igra bila problem. Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180750 Osman Hadžalić 2 hrs Ramires katastrofa Lik se zaleti cetvrtom brzinom i hoce u petu i onda se zabije u igraca Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181607 Otišli Lampard i DL4, a kad će ova sirovina otići? Ovo sam sad video pa sam morao da te citiram, kako smeš da izjaviš ovo??? Lik ore teren, jede loptu, vrhunski je vezni stvarno: Atleta, brz i čvrst, otima lopte ko čuma decu. I naravno najbolji potez karijere ona bravura protiv Barse, svi ga se sećate... ;D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.