28. decembar 2014.11 god. comment_196495 Tacno, kad vec rotira nek rotira sa Ramiresom,a ne Mikelom. Secam se da kad je on usao da smo prelomili Svonsi, a i imao je onu sjajnu partiju protiv Evertona, mora vise da igra. Prijavi
3. januar 2015.11 god. comment_197125 Koliko god cudno zvucalo,potreban nam je.Pogotovo u jacim utakmicama kada treba dosta trke i pokretanja kontra napada.Ramiz nas. :D Prijavi
3. januar 2015.11 god. comment_197133 on nam je najvise falio,njegove kontre i prodori kroz odbranu a la messi Sent from my Nokia 909 Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197878 Nije loše, napreduje se po pitanju engleskog. A i red je bio vala. :D https://www.youtube.com/watch?v=2q6NI_b4ChE Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197879 Nije loše, napreduje se po pitanju engleskog. A i red je bio vala. :D https://www.youtube.com/watch?v=2q6NI_b4ChE Jebo ga tito, pa bolje ona djeca sa BHTa pricaju Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197880 Jebo ga tito, pa bolje ona djeca sa BHTa pricaju Ma dobro je, zadnji put kad sam ga slušao nije znao beknuti. Doduše ima tome i više od godinu dana. Vidi se da je momak prilično sramežljiv, pa i ono što zna nekako ne možeš čuti pred kamerama. U svakom slučaju, Ramiz će otići kao legenda Chelseaja jednog dana, sa 33-34 godine. :D Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200240 Drago mi je da se vratio i moram ga pohvaliti za vecerasnju predstavu.Nekako se stice dojam da mu je godio ovaj veliki tempo i brzina protoka lopte i sa jedne i druge strane i usudio bih se reci da je njegovim ulaskom nasa ekipa dobila na ravnotezi i da smo preuzeli kontrolu meca od tog trenutka. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200252 Kaže Mourinho: MOJ Ramires se napokon vratio. Dame i gospodo, nažalost ovo je znak da ovaj bezmozgović neće napustiti Chelsea, i da ćemo mu i dalje spominjati sve ženske članove uže i šire porodice. Ovakvo drvo i glupana majka jednom rađa. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200258 Fala bogu da nece ic.. neces nac bolju zamjenu na trzistu Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200259 Moram priznat da sam iznenađen kako je odigrao. Istina bilo je nekih lošijih pasova, ali i onaj fini udarac, sve u svemu koristio je mozak i odigrao dobro Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200262 Bolja opcija u igri je on nego Mikel u svakom slucaju. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200263 Kaže Mourinho: MOJ Ramires se napokon vratio. Dame i gospodo, nažalost ovo je znak da ovaj bezmozgović neće napustiti Chelsea, i da ćemo mu i dalje spominjati sve ženske članove uže i šire porodice. Ovakvo drvo i glupana majka jednom rađa. Oh, da se nisi ponadao možda? Legende ne napuštaju klub tako lako. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200293 Kaže Mourinho: MOJ Ramires se napokon vratio. Dame i gospodo, nažalost ovo je znak da ovaj bezmozgović neće napustiti Chelsea, i da ćemo mu i dalje spominjati sve ženske članove uže i šire porodice. Ovakvo drvo i glupana majka jednom rađa. Da nije bilo njegove majstorije protiv Barse i dalje bi bili bez LS. Mislim da nije zasluzio da ga vredjamo. Uz to, odlicno je odigrao protiv Liverpoola. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200328 Sve dok su Ramires i Mikel zamjene Maticu i Fabregasu nikad necemo bez strepnje gledati nokaut fazu kupova ili LS. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200416 Meni i dalje nije jasno kako je on onaj lob izveo protiv Barse, juce ide lik dva puta jedan na jedan i blago receno reaguje ko da ima obe lijeve. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200418 Meni i dalje nije jasno kako je on onaj lob izveo protiv Barse, juce ide lik dva puta jedan na jedan i blago receno reaguje ko da ima obe lijeve. To je bio jedan jedini trenutak inspiracije u njegovoj karijeri... Doduše mislim da mu je neko s tribina dovikao da lobuje, sumnjam da se on sam toga sjetio. Glup je momak i to je to. Žao mi je što moram reći ali imamo par neviđenih glupana u ekipi, a Ramires je daleko najveći. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200906 bio je ovaj jedno vrijeme u formi zavrsnica ala messi. svrsavao sam na ramiza al sad ga nece nikako. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200931 bem ti mater smotanu. najslabiji igrač na terenu, on i oscar. ne znaju gdje se nalaze kreteni smotanipi*ka nije ispratio svog igraca do kraja i popusili smo go... Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200945 Jebo te hljeb, pa ovaj lik ne zna jebeno hodati. Na jebeno ravnom terenu frajeru se noge sapliću. Pa ajde u kurac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.