Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nije loše, napreduje se po pitanju engleskog. A i red je bio vala. :D

https://www.youtube.com/watch?v=2q6NI_b4ChE

Jebo ga tito, pa bolje ona djeca sa BHTa pricaju

Jebo ga tito, pa bolje ona djeca sa BHTa pricaju

Ma dobro je, zadnji put kad sam ga slušao nije znao beknuti. Doduše ima tome i više od godinu dana. Vidi se da je momak prilično sramežljiv, pa i ono što zna nekako ne možeš čuti pred kamerama.

U svakom slučaju, Ramiz će otići kao legenda Chelseaja jednog dana, sa 33-34 godine. :D

• 3 sedmice kasnije...

Drago mi je da se vratio i moram ga pohvaliti za vecerasnju predstavu.Nekako se stice dojam da mu je godio ovaj veliki tempo i brzina protoka lopte i sa jedne i druge strane i usudio bih se reci da je njegovim ulaskom nasa ekipa dobila na ravnotezi i da smo preuzeli kontrolu meca od tog trenutka.

Kaže Mourinho: MOJ Ramires se napokon vratio.

Dame i gospodo, nažalost ovo je znak da ovaj bezmozgović neće napustiti Chelsea, i da ćemo mu i dalje spominjati sve ženske članove uže i šire porodice. Ovakvo drvo i glupana majka jednom rađa.

Oh, da se nisi ponadao možda?

Legende ne napuštaju klub tako lako.

Kaže Mourinho: MOJ Ramires se napokon vratio.

Dame i gospodo, nažalost ovo je znak da ovaj bezmozgović neće napustiti Chelsea, i da ćemo mu i dalje spominjati sve ženske članove uže i šire porodice. Ovakvo drvo i glupana majka jednom rađa.

Da nije bilo njegove majstorije protiv Barse i dalje bi bili bez LS. Mislim da nije zasluzio da ga vredjamo. Uz to, odlicno je odigrao protiv Liverpoola.

Sve dok su Ramires i Mikel zamjene Maticu i Fabregasu nikad necemo bez strepnje gledati nokaut fazu kupova ili LS.

Meni i dalje nije jasno kako je on onaj lob izveo protiv Barse, juce ide lik dva puta jedan na jedan i blago receno reaguje ko da ima obe lijeve.

Meni i dalje nije jasno kako je on onaj lob izveo protiv Barse, juce ide lik dva puta jedan na jedan i blago receno reaguje ko da ima obe lijeve.

To je bio jedan jedini trenutak inspiracije u njegovoj karijeri... Doduše mislim da mu je neko s tribina dovikao da lobuje, sumnjam da se on sam toga sjetio. Glup je momak i to je to. Žao mi je što moram reći ali imamo par neviđenih glupana u ekipi, a Ramires je daleko najveći.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.