Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Kakvu je loptu poslao ka protivnickom  sesnestercu pred kraj prvog poluvremena, to je bila magija. To mogu samo brazilski crnci.

Hahahaha, kao lik posla loptu prema naprijed u prazan prostor. Na vidiku nije bilo igrača, on je posla xD Kralj je bez mozga totalno. Propuh u glavi.

Bio je Dave krenuo pa stao taman kad je ovaj oborio glavu da opali po lopti. Nesporazum.

Meni je on juce bio ok samo da nije prelazio centar. Jer tada ne mozes a da se ne zapitas kako je to on prolazio mladje selekcije dok je trenirao, kako je dosao do profesionalnog nivoa i zavrsio medju top5 najjacih klubova na svijetu.

Ne, ovo i jesu zadaci holdera, ali ne mogu reci da je Ramires kriv za ovaj gol.

pa za ovo bih dobio cusku na malom fudbalu na nekom turniru od saigaca...

ne sme da ga pusti onako da udje u sesnaesterac kao da je dosao rekreativno na utakmicu.

Sam si rekao, na malom fudbalu. Ovo je veliki i ovdje se igra poziciono, nećeš trčati za svojim igračem preko čitavog terena, tako se igralo prije 30-40 godina.

Silva se nije vidio sinoć ponajviše od Ramiza i Matića, uvijek je bio zatvoren i nije imao prostora da odigra dodavanje. Ovdje imaš barem 4 igrača koji su više krivi od Rame, kad kreneš od Matića koji je bezveze izgubio loptu pa do Kurte koji je i najviše zajebo.

Tacno, na malom fudbalu. Ovo je veliki i ovde su mnogo veci ulozi. Dobice grdnju od Murinja a mozda ce i Mikela vratiti na njegovo mesto. Ono ne sme da se radi.

Mozda taj Redknapp zna ponesto o fudbalu? Ipak ga placaju za to :)

Sam si rekao, na malom fudbalu. Ovo je veliki i ovdje se igra poziciono, nećeš trčati za svojim igračem preko čitavog terena, tako se igralo prije 30-40 godina.

Naravno da ne igras markiranje po cijeom terenu.

Nevezano sad za ovu tekmu, vec generalno, holderi u nekim situacijama moraju istrcati 20-30 metara za svojim igracem u ovakvim situacijama kada se odigrava povratna u sredinu s krila. Negdje sam nasao statistiku - najvise golova je postignuto bas sa ivice 16 metara nakon takvih pasova jer se igraci iz drugog plana ubace iza ledja holderima ili ih ovi prestanu pratiti nakon 10 metara.

Zato se najbolji holderi izdvajaju od ostalih po tome sto hvataju igraca iz drugog plana u ovakvim situacijama.

Za to nisam ništa rekao, ali ne može ovaj Redknapp izvući tu situaciju gdje griješe 3 igrača i golman, pa reći da Ramiz kriv jer nije ispratio Silvu do našeg peterca. 

Da je Silva dobio tu povratnu u sredinu pa zabio gol onda u redu, treba se kriviti veznog.

Redknapp je šminker obični.

Ne mogu vjerovati da mu je dao zuti za ono, pa nije ni faul bio.
Inace dobra tekma, ponovo se dobro nadopunjavao sa Maticem, odlicna energija njih dvojice.. Onda kad je Mikel usao, taj bi i Bolta usporio kamoli njih dvojicu u igri.

I meni je Ramiz danas bio sasvim solidan.Naravno ni priblizno kvaliteti koju bi Cesc donio,ali energija,workrate i ostala defanzivna sranja su bila na visokom nivou.

Momak ima pas ala prosječan polupijan baja koji dođe na igralište da poigra lopte s djecom. Jebiga, nemoguć je za gledanje. Jebo ti takvu igru gdje će biti samo destruktivac. U tom segmentu je Mikel bolji od njega. Dokle je došlo da molim Boga da Mikel igra a da bezmozgović ne igra.

Momak ima pas ala prosječan polupijan baja koji dođe na igralište da poigra lopte s djecom. Jebiga, nemoguć je za gledanje. Jebo ti takvu igru gdje će biti samo destruktivac. U tom segmentu je Mikel bolji od njega. Dokle je došlo da molim Boga da Mikel igra a da bezmozgović ne igra.

Ne seri.

Kad dodje taj dan pa se dovedu normalni holderi u rotaciji, tek cete onda progledati i vidjeti koliko vam je letvica bila spustena.

Potpis. I on je danas panjizirao u sredini.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.