Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Može kod Mourinha.. Taj kad zavoli nekog igrača vječno će igrati, a kad zamrzi dobijaće prilike na kapaljku. Fakat ne znam šta vidi u njemu, kad li zadnje dvije sezone ne može meda.

Al nemas koga stavit.Kad shvatite da trenutno nemamo boljeg manje cete se opteretiti sa njim.Jedno je reci i staviti Ake da igra a drugo kako bi to u praksi izgledalo.Takodjer mislim da protiv slabijih rivala on ne treba nikad igrati.Tu Cesca spustiti do Matica.Protiv ofanzivno jakih ekipa Ramires ce uvijek igrati sve dok ne dovedemo igraca koji ce raditi ove defanzivne zadatke makar priblizno dobro a da zna nesto i ofanzivno.U temi Mikela sam naveo par primjera.Do tada nam nema druge nego trpiti ovo drvo.

Neka da se i ja malo naslađujem. Neki su od vas hvalili Ramiresa do prije godinu dana, pa i manje. Govorili da je to velika "radilica". Pokenjam se na tu "radilicu". Nikad nije bio kalibar za Chelsea. Svaka mu čast na onom prelijepom golu Barceloni u trenutku njegove insipracije koju ja mislim više nikad neće doživjeti u životu. Ali samo kažem svaka mu čast i hvala, ali on nije klasa za Chelsea. Nikad bio niti će ikada bit. Jedan od najmanje inteligentnih igrača (da ne kažem glup) i jedan od najslabije tehnički potkovanih igrača.

Matuidi i Ramires, budala bi rekla "isto je to", ali kakva razlika.

• 2 sedmice kasnije...

Bog ove igre, kakva elegancija, kakav osjecaj. RA-MI-RES

Podvalio kršteno loptu neometan, uradio pravu stvar, fudbalsku, ajde da se oduševljavamo.

Ovo se može podvesti pod incident.

Dobar večeras, ali morao je ono glavom dati da ga jebeš.

Baš. Mada danas je štošta toga moralo biti, makar naša tri gola i njihovih isto toliko.

Dobar večeras, ali morao je ono glavom dati da ga jebeš.

Prije je morao ono nogom dat, nego ono glavom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.