18. februar 2015.11 god. comment_203788 E, o toj situaciji sam pričao na prošloj strani. Šta li je hteo ovim potezom nećemo nikada saznati... Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203795 Može kod Mourinha.. Taj kad zavoli nekog igrača vječno će igrati, a kad zamrzi dobijaće prilike na kapaljku. Fakat ne znam šta vidi u njemu, kad li zadnje dvije sezone ne može meda. Al nemas koga stavit.Kad shvatite da trenutno nemamo boljeg manje cete se opteretiti sa njim.Jedno je reci i staviti Ake da igra a drugo kako bi to u praksi izgledalo.Takodjer mislim da protiv slabijih rivala on ne treba nikad igrati.Tu Cesca spustiti do Matica.Protiv ofanzivno jakih ekipa Ramires ce uvijek igrati sve dok ne dovedemo igraca koji ce raditi ove defanzivne zadatke makar priblizno dobro a da zna nesto i ofanzivno.U temi Mikela sam naveo par primjera.Do tada nam nema druge nego trpiti ovo drvo. Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203806 Ramiresov potez utakmice. Kakav glupan mater mu jebem. Vidi se iz aviona da je namjerno sapleo ovog igrača. Ovdje su nas vile pronosale da ne bude sviran penal. Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203813 Da smo zbog ovog primili gol iz penala to bi bio vrhunac :D Ramires je se "izgubio" nakon finala LP 2012. od tada više nije isti igrač.. Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203822 Neka da se i ja malo naslađujem. Neki su od vas hvalili Ramiresa do prije godinu dana, pa i manje. Govorili da je to velika "radilica". Pokenjam se na tu "radilicu". Nikad nije bio kalibar za Chelsea. Svaka mu čast na onom prelijepom golu Barceloni u trenutku njegove insipracije koju ja mislim više nikad neće doživjeti u životu. Ali samo kažem svaka mu čast i hvala, ali on nije klasa za Chelsea. Nikad bio niti će ikada bit. Jedan od najmanje inteligentnih igrača (da ne kažem glup) i jedan od najslabije tehnički potkovanih igrača. Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203853 Matuidi i Ramires, budala bi rekla "isto je to", ali kakva razlika. Prijavi
26. februar 2015.11 god. comment_205273 Ta jakna je jedina stvar na kojoj su Rusija i SAD na istoj strani. Prijavi
26. februar 2015.11 god. comment_205315 Legenda, da nije Rame mi ne bismo imali Ligu Sampiona a Abramovic bi prodao klub 2012. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205977 Ima više sreće nego pameti, logično. U ovom trenutku misli: 'Hehhe dobrog mesinga Bože dragi, fino će se ovo prodat'. mene samo cudi kako on danas nije dobijo zuti!?! Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206320 Podvalio kršteno loptu neometan, uradio pravu stvar, fudbalsku, ajde da se oduševljavamo. Ovo se može podvesti pod incident. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206336 Dobar večeras, ali morao je ono glavom dati da ga jebeš. Baš. Mada danas je štošta toga moralo biti, makar naša tri gola i njihovih isto toliko. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206344 Dobar večeras, ali morao je ono glavom dati da ga jebeš. Prije je morao ono nogom dat, nego ono glavom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.