7. februar 2015.11 god. comment_202055 Ne znam šta serete uvijek. Dobar je Ramirez, pogotovo kad ne igra. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202727 Čak je i Rami fino odigrao danas, nema mu se šta prigovorit. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202738 Sve to što on fino odigra je defanziva... Jednostavno sa dvojicom defanzivaca na sredini nema selameta. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202747 Strasno me nervirao kada dobije loptu pred kaznenim prostorom pa onda usere svojim losim primanjem ili netacnim pasom.Ali kako je mec odmicao,bivao je sve bolji i bolji.Kasnije je zaredao sa nekoliko oduzetih lopti i osigurao pri tome nove napade nase ekipe.Ipak ja sam za Cesca. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203111 Teško je ovog igrača definirati, ali kada bih morao birati koji će igrač otpasti na ljeto - on ili Mikel, onda bih rekao goodbye Mikel. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203645 Kad vidim kako igra Veratti dodje mi da plačem kad se sjetim Mikela i Ramiresa. Pa izadji na Matuidija da ne ubaci jedem ti mater usporenu. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203647 Pajser žestoki, pa kontrola lopte mu je kao da je na mjesecu, jebo ga tito i gravitacija Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203648 Ni ja ga ne gotivim previse, al ne pretjerujte..nije bio los veceras,dobro je iznosio loptu Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203663 Kakav retard, imamo loptu i on sapliće igrača PSŽ-a u našem kaznenom prostoru. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203675 Cist je po meni ono bio penal za PSG, ali srecom nije vidio sudija. Dosta je glup ovaj igrac, iako druge stvari je solidno odradio. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203676 Kakav retard, imamo loptu i on sapliće igrača PSŽ-a u našem kaznenom prostoru. Nije on retard, on je LEGENDA kluba :D Kako je jednom maestralno zaustavio Lavecija, to je pervezija bila. Steta sto nismo vidjeli na nocasnjem mecu, njegovu kreativnost, al jbg bio je povucen, ocekujem u sledecem mecu da pokaze sto je godinama stub Celsija. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203713 Jedan detalj sam zapamtio : U prvom poluvremenu,jedan od rijetkih naših napada,Eden dodaje do Ramiresa na jedno 25-30 metara od gola dobra prilika za šut(iako on to nema) ili da proslijedi na desnu stranu gdje je Iva već bio u trku. Od Ramiresa se odbija lopta ali bukvalno i odlazi do igrača PSG-a i otvara se kontra. Sreća pogriješio je Lavezzi. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203717 Jedan detalj sam zapamtio : U prvom poluvremenu,jedan od rijetkih naših napada,Eden dodaje do Ramiresa na jedno 25-30 metara od gola dobra prilika za šut(iako on to nema) ili da proslijedi na desnu stranu gdje je Iva već bio u trku. Od Ramiresa se odbija lopta ali bukvalno i odlazi do igrača PSG-a i otvara se kontra. Sreća pogriješio je Lavezzi. A jesil zapamtio i to kad je pretrčao 40-ak metara uz tog istog Lavezzia koji je probijao prema 16-ercu i oduzeo mu čisto loptu, iznio je pored dva protivnička igrača i dodao Costi u napad? Manite mi tih selektivnih sjećanja, uvijek se to radi za neke igrače u klubu. Jučer bio Mikel, danas Ramiz, sutra Oscar i opet tako vozi u krug. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203720 Nista spektakularno ali ruku na srce bilo je i losijih od njega veceras. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203722 Nema od njega hljeba u napadu, to je valjda sada svima jasno. Onaj Ramirez od prije 2-3 sezone više ne postoji. Primanje lopte mu je na nivou drveta i trebao bi na treningu posebno vježbati taj segment igre. Mislim da se na ljeto obavezno mora dovesti Pogba. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203737 Onaj jedan prijem lopte u prvom poluvremenu nakon koga je PSZ istrcao kontru sve govori. Pa tolike pare prima a lopta se ko od panja odbija. Umjesto nekog suta stvori se akcija PSZ-a . Jbg,zao mi ga je. Vjecno sam mu zahvalan za onaj ples na Nou Kampu ali sukurac vise. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203774 Danas bio čak i dosta solidan, ali sada ću reći nešto što generalno vrijedi - čim stigne neki malo bolji (ma i prosječan) veznjak, Ramires neće terena više vidjeti. Ne može jebeno drvo imati mjesta u Chelseaju, jednostavno ne može. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203777 Danas bio čak i dosta solidan, ali sada ću reći nešto što generalno vrijedi - čim stigne neki malo bolji (ma i prosječan) veznjak, Ramires neće terena više vidjeti. Ne može jebeno drvo imati mjesta u Chelseaju, jednostavno ne može. Može kod Mourinha.. Taj kad zavoli nekog igrača vječno će igrati, a kad zamrzi dobijaće prilike na kapaljku. Fakat ne znam šta vidi u njemu, kad li zadnje dvije sezone ne može meda. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.